Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry!
a jednak Sabinko byłaś pierwsza
a jednak Sabinko byłaś pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do wypijania mleczka to Kapik max 120 ml. co ok 3 godz. a teraz zamiast mleczka ma obiadek i deserek:-)
wczoraj mnie zaskoczył bo na noc wypił 150 ml zagęszczonego kaszka bananową:-) mniam ale mu smakowało:-) hehe
co do krwawienia to mi się nic nie zmieniło jest tak jak było :-) tyle że coś mnie jajnik prawy napiernicza czasami:-) musze sie chyuba kiedyś wybrać do gina ale narazie mam ginowstręt po 9 miesiącach:-) hehehe
Pusia Wow podziwiam tej diety bezbiałkowej bo dużo to kosztuje wyrzeczeń ale pewnie wartoMiło że o mnie pamiętacie :-);-)
Jestem tu na bieżąco ale nie nadążam pisaćbo co wejdę to mam do nadrobienia parę stron
. Postaram się poprawić i częściej pisać.
Kacperek już śpi dziś od 20:00 wyjątkowo szybko więc nie wiem czy zaraz się nie obudzi.
Cały czas jestem na diecie bezbiałkowej bo Kacper ma skazę białkowa. Mam pytanko do mam które tez to przechodzą czy jak nie jem żadnego białka to nie powinnam jeść jakiś dodatkowych witamin ...?? (zapytam lekarki jak pójdziemy na szczepienie 13 lutego ale może któraś z Was wie coś na ten temat??).
Jutro mamy kolejne zajęcia na basenie) mam nadzieje że dalej będzie się Kacperkowi podobać:-)
Sto lat dla Pusiowego Kapika dużo zdróweczka 4-miesięczniakuA o to Mój Kacperek w swoim wyrku zagląda za mamą i aparatem![]()
No ja po pierwszym porodzie też miałam lepiej dlatego teraz jestem zdziwiona co się dzieje w moim organiźmie:-(ale teraz powinno być gitBeatko u mnie krwawienia są po porodzie mniejszeAle bole brzucha nie przeszły
![]()
a mnie dziś czeka prasowanie:-( masakra:-( aż mnie przeraża jak to widze:-( no ale cóż samo się nie zrobi:-) chociaż moja mama dzis przyjeżdza więc może może:-) hihihi wiem wiem okropna jestem:-)
Elbra jak mozna sie relaksowac sprzatajac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a mnie dziś czeka prasowanie:-( masakra:-( aż mnie przeraża jak to widze:-( no ale cóż samo się nie zrobi:-) chociaż moja mama dzis przyjeżdza więc może może:-) hihihi wiem wiem okropna jestem:-)