reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
hihi :-) dziękuję Beatko;-) a właściwie Kapik dziękuje:-)
niewiele sie dziewczyny rozpisały od wczoraj:-)
a ja wstaje tak wczesnie bo mój Kapik wstaje ok. 6.15:-) hehehe no ale jestem coraz to lepszej myśli bo od 19.30 tylko raz na jedzonko się budzi teraz:-) tak ok. 2,3:-) hihi wiec jest exxxtttrrraaa:-) ciekawe jak długo:-)

co do wypijania mleczka to Kapik max 120 ml. co ok 3 godz. a teraz zamiast mleczka ma obiadek i deserek:-)
wczoraj mnie zaskoczył bo na noc wypił 150 ml zagęszczonego kaszka bananową:-) mniam ale mu smakowało:-) hehe

co do krwawienia to mi się nic nie zmieniło jest tak jak było :-) tyle że coś mnie jajnik prawy napiernicza czasami:-) musze sie chyuba kiedyś wybrać do gina ale narazie mam ginowstręt po 9 miesiącach:-) hehehe

co do wypijania mleczka to Kapik max 120 ml. co ok 3 godz. a teraz zamiast mleczka ma obiadek i deserek:-)
wczoraj mnie zaskoczył bo na noc wypił 150 ml zagęszczonego kaszka bananową:-) mniam ale mu smakowało:-) hehe

co do krwawienia to mi się nic nie zmieniło jest tak jak było :-) tyle że coś mnie jajnik prawy napiernicza czasami:-) musze sie chyuba kiedyś wybrać do gina ale narazie mam ginowstręt po 9 miesiącach:-) hehehe

Sabinko moja też wypija 120 ml maxymalnie jednorazowo
A co do krwawienia to ja mam b.mocne od porodu właściwie jest to nie do wytrzymania i byłam u mojego gina.Wzięłam 2 w 1 Yasmin może będzie mniejsze i przy okazji zabezpieczenie chociaż jeśli chodzi o praktyczną stronę to ja jestem laikiem bo nigdy nie stosowałam antykoncepcji doustnej:tak:
Idę ogarniać chatkę będę kukała a potem jeszcze poczytam co naskrobałyście

a mnie dziś czeka prasowanie:-( masakra:-( aż mnie przeraża jak to widze:-( no ale cóż samo się nie zrobi:-) chociaż moja mama dzis przyjeżdza więc może może:-) hihihi wiem wiem okropna jestem:-)

Dzień dobry :)

WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJ DLA KAPIKA SABINKOWEGO :tak:- DUŻY CHŁOPAK JUŻ Z CIEBIE 4 MIESIĄCE NA KARKU :-D;-)

Miło że o mnie pamiętacie :-);-)

Jestem tu na bieżąco ale nie nadążam pisać :( bo co wejdę to mam do nadrobienia parę stron :tak:. Postaram się poprawić i częściej pisać.
Kacperek już śpi dziś od 20:00 wyjątkowo szybko więc nie wiem czy zaraz się nie obudzi :dry:.

Cały czas jestem na diecie bezbiałkowej bo Kacper ma skazę białkowa :(. Mam pytanko do mam które tez to przechodzą czy jak nie jem żadnego białka to nie powinnam jeść jakiś dodatkowych witamin ...?? (zapytam lekarki jak pójdziemy na szczepienie 13 lutego ale może któraś z Was wie coś na ten temat??).

Jutro mamy kolejne zajęcia na basenie :)) mam nadzieje że dalej będzie się Kacperkowi podobać:-)
Pusia Wow podziwiam tej diety bezbiałkowej bo dużo to kosztuje wyrzeczeń ale pewnie warto:tak:Co do specjalnych witamin to myślę że te dla matek karmiących ale musisz uważać żeby w tabletkach nie było jako substancji uzupełniających laktozy bo wtedy dupa i na nowo byś zaczynała poczytaj w ulotce:tak:

A o to Mój Kacperek w swoim wyrku zagląda za mamą i aparatem :-D
Sto lat dla Pusiowego Kapika dużo zdróweczka 4-miesięczniaku:tak:

Beatko u mnie krwawienia są po porodzie mniejsze:tak: Ale bole brzucha nie przeszły:no:
No ja po pierwszym porodzie też miałam lepiej dlatego teraz jestem zdziwiona co się dzieje w moim organiźmie:-(ale teraz powinno być git:tak:

Ja też zawsze w sobotkę mega sprzątanko i lubię to i Elbra nie dziwię się ale mnie to też relaksuje uwielbiam jak jest tak super czyściutko a co do programu na tvn to też go lubię i dużo pomysłów zaczerpnęłam od niej:-D:tak:

a mnie dziś czeka prasowanie:-( masakra:-( aż mnie przeraża jak to widze:-( no ale cóż samo się nie zrobi:-) chociaż moja mama dzis przyjeżdza więc może może:-) hihihi wiem wiem okropna jestem:-)

Ja 2 dni prasowałam współczuję a właśnie pozdejmowałam pościele i pewnie wieczór mam romantyczny z żelazkiem w roli głównej.

A i ja ręczników nie prasuję chociaż to:no:
Idę sprzątać

reklama
Dzień doberek mamuśki !!

Wszystkie najlepszego i sto lat dla Kacperka Sabinki i Pusi!!!!

Elbra jak mozna sie relaksowac sprzatajac? :confused: :baffled: :nerd: :baffled: :nerd: :baffled:

Relaksuje si,e dlatego, że na spokojnie moę sobie wtedy posprzatać wiedząc, ze małego pilnuje tata. A ja w końcu generalnie ogarniam wtedy chatę :tak: Muszę mieć czysto bo inaczej sie potem wkurzam, że coś jest nie na swoim miejscu inie mogę znaleźć:tak::-p

Ja teraz wstawiłam pranie do pralki (wczoraj też prałam dwa razy) więc wieczorkiem też MEGA prasowanko:baffled:

Do góry