reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Beata mam bujaczek ale taki zwykly, bez maskotek, wibracji itd.
a women jesli dobrze pamietam to ma Fisher Price i cos z 300 zl dala za niego :tak:

Wisienko ja mam taki jeszcze zwykły po Michale bardzo prosty ale świetnie nam się przydaje np. do kuchni bo tamten jest mega ciężki i nieporęczny w przenoszeniu a wibracje są ok ale jak dziecko od początku taki ma bo potem ciężko jest się jemu przyzwyczaić

Lecę babeczki lulać bo na oczy nie widzę jutro z ranka się pojawię kto wie może uprzedzę Sabinkę

Dobrej nocki!!!
Ale mega zmęczona jestem niech Olka tylko zaśnie to mykam do wyrka:tak:

A gdzie się Pusia podziewa ? coś jej tak dawno nie było :dry:

Salatka śmieciówka jak ja to mowie: ser zolty,szyneczka,fasola czerwona,kukurydza,papryka konserwowana,ogorek korniszony,jajka gotowane-to wsio w kostke do tego ryz ugotowany i majonez z musztarda mieszany,sol,pieprz.
Proste,szybkie i pyszne :tak:

A pigula byla sprawdzic dzieciaki.Bo niedawno przenieslismy sie z innego miasta i county i musiala wziasc pod swoja piecze dzieciaki.
Beda szczepieni dodatkowo na gruzlice.Bo tam gdzie mieszkalismy nie byly obowiazkowe.
Nie zwazyla Mattiego bo nie miala wagi,ale w czwartek jedziemy do niej i mi go zwazy.Wiem tylko,ze ma obwod 40cm glowy.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Oby na noc przyszedl ;-)

No wlasnie,gdzie Pusia?

Miło że o mnie pamiętacie :-);-)
Jestem tu na bieżąco ale nie nadążam pisać :( bo co wejdę to mam do nadrobienia parę stron :tak:. Postaram się poprawić i częściej pisać.
Kacperek już śpi dziś od 20:00 wyjątkowo szybko więc nie wiem czy zaraz się nie obudzi :dry:.

Cały czas jestem na diecie bezbiałkowej bo Kacper ma skazę białkowa :(. Mam pytanko do mam które tez to przechodzą czy jak nie jem żadnego białka to nie powinnam jeść jakiś dodatkowych witamin ...?? (zapytam lekarki jak pójdziemy na szczepienie 13 lutego ale może któraś z Was wie coś na ten temat??).

Jutro mamy kolejne zajęcia na basenie :)) mam nadzieje że dalej będzie się Kacperkowi podobać:-)

dzien dobry
ale sie rozpisałyscie
napisze tylko tyle ze ja tez nie prasuje wisienka witaj w klubie:-D

To tak jak ja :-D też nie prasuję

a mi się właśnie przypomniało że Marysia Kathhe skończyła dzisiaj 4 miesiące :-D

Wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki
:-D:-D:-D
1715sb1.gif

Kathhe wracaj do nas szybciutko:tak:

Dopisuje się do życzeń BUZIAKIIIIIIIII - mam nadzieje że nie za późno :zawstydzona/y:

lilka [/B]ja to mam po mamusi ten luz :cool2::cool2: oj straszny z niej len

hihihii i wszystko wiadomo
zobacz ile sie z domu wynosi
moja matka to mega pedantka...nie wiem czy ta Perfekcyjna Pani Domu przy mojej mamie by nie wymiekla :-p:-D:-D:-D
cala moja rodzina zawsze sie z mojej nabijala ze ma czysciej niz w muzeum
normalnie mnie tym kobieta dobijala,bo mieszkajac z nia to non stop trzeba bylo sprzatac :baffled:
wiec np.co usiadlam na tv to juz sie na mnie darla ze jest to i tamto do zrobienia a ja sie bycze

codziennie musialam odkurzac caly dom....do mnie nalezal salon wiec musial lsnic
uwierz ze ja do piet jej nie dorastam w tym sprzataniu bo az takiej mani nie mam:-D

Beatko u mnie krwawienia są po porodzie mniejsze:tak: Ale bole brzucha nie przeszły:no:

to jest zupelnie bez sensu .. prasowanie rzeczy malucha ... ale ja to nadal namietnie robie
przez co musze prasowac 2 razy w tygodniu ... i to glownie malego rzeczy

Ja też prasuje wszystkie rzeczy maluszka i nasze:tak:

wasi mezowei prasuja .......wooooooooooooooooooooooooo.......mojemu by to nigdy do glowy nie przyszlo ,predzej oddal by do pralni zeby uprasowali ..... moj maz to taki oswojony 'maczo'

Mój tez czasem prasuje. Zalezy komu sie chce to chwyta za żelazko;-)
Chociaż ja moge robić wszytsko ale prasować nie znoszę, ale odkąd jest Piotruś to zaczełam sie przyzwyczajać do tego i kumplować z żelazkiem;-):cool2:

ja nikogo nie linczuje... to raczej wy mnie :-( :cool2: a tak pozatym to juz wiemy ze ty to perfekcyjna pani domu i musisz miec wszystko posprzatane i poprasowane :-):-) chcialabym taka byc, ale nie umie, za leniwa jestem :cool2::cool2:
wyjsiowe ciuszki to co innego, ale spiochy czy body w ktorych maly siedzi w domu to tylko raz mi sie zdarzylo przeprasowac :-D
mojemu czasem sie zdarza, ale tylko jego ciuchy, jak akurat chce cos zalozyc a jest pogniecione :cool2::cool2: :-):-)

Hmm..perfekcyjna pani domu...lubię to oglądać na tvn style:tak:
Ja lubię mieć posprzątane zawsze nabieżąco. Nie lubię potem sprzątać wszytskiego naraz.
Jak nadhodzi sobota (dzień generalnego sprzątania) to mój małż się zajmuje małym a ja jestem w siódmym niebie bo sie wtedy relaksuje jak sprzatam:-D
Korba musi być:-p

sabina reczniki? :szok: :szok:
nigdy nie slyszalam zeby ktos prasowal reczniki, nawet moja mama :no:

Moja teściowa prasuje ręczniki;-)

a mi się właśnie przypomniało że Marysia Kathhe skończyła dzisiaj 4 miesiące :-D

Wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki :-D:-D:-D
1715sb1.gif

Kathhe wracaj do nas szybciutko:tak:

Dołanczam się do pięknych życzonek:tak:

ile wasze maluchy juz wciagaja z butli mleczka??

....moj mezus dal mu 2 x po 120 ml i to z godzinna przerwa :szok: Nie za duzo??

Mój zjada 180 ml co 4 godziny (orócz nocy).

No w końcu nadrobiłam co u was i chyba wszystkim odpisałam. Jak kogoś pominęł to sorki:sorry2:

codziennie musialam odkurzac caly dom....do mnie nalezal salon wiec musial lsnic
uwierz ze ja do piet jej nie dorastam w tym sprzataniu bo az takiej mani nie mam:-D

Lilka o kurde to przechlapane mialas w dziecinstwie :-D:-D:-D
ja musiala sprzatac tylko co tydzien w swoim pokoju, no czasem jeszcze w duzym kurze zetrzec i to wszystko :-):-)

B
Jak nadhodzi sobota (dzień generalnego sprzątania) to mój małż się zajmuje małym a ja jestem w siódmym niebie bo sie wtedy relaksuje jak sprzatam:-D

Elbra jak mozna sie relaksowac sprzatajac? :confused: :baffled: :nerd: :baffled: :nerd: :baffled:

Pusia nio to jestesmy 3 :-) w nieprasowaniu :cool2::cool2::cool2:
Powodzenia na basenie

nic dziewczynki moj kochany jest zmeczony i chce mykac do lozka wiec ja tez luz lece :-):-) milych snow. Dobranoc

reklama
Do góry