reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
Kajuniu wyglada na to że my na ten sam dzień czekamy;-) tyle ze Ty z dwójeczką:-)
Jagoda dokładnie

Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
No tak bo z bliźniakami to jest pewnie troszkę inaczej
Ja wcześniej myślałam ze jeszcze na październik sie załapie ale okazało sie i bylam w szoku ze zaszłam w ciażę 3 dni przed @. Całe szczęscie ze chciałam
, ale te naturalne metody to nie są zbyt pewne

heeeej 
wlasnie z pracy wrocilam. Mam dosc,albo mam zly dzien, albo naprawde juz mnie meczy codzienne ranne wstawanie do poracy
pogoda srednia...., duszno napewno, ale slonca za to mniej....
Nadal ruchow malenstwa nie czuje :-( ... i czuje ze tyje.... jak znajde kabelek od komorki to wam przesle dziewczyny fote mojego brzuchola 15 tyg a wielki ze ho ho...
Zaraz wejde na wage.... chwila....
67 !!!!!

...... masakra. Wiece co..., jakos przez cale liceum wazylam 45kg. Pozniej poznalam mojego i zaczelam tyc
... tylam przez 7 lat i zatrzymalam sie na wadze 60kg. Jak zaszlam w ciaze wazylam juz 63kg, w 12 tyg wazylam 65kg a teraz .....67!!!!! 
Nadal mysle o tej mojej kuzynce co jest w 6 miesiacu a wyglada jak szczypior
No coz oswoilam sie z mysla, ze to ciaza i naturalne ze tyje, ale kurna wy tyle nie wazycie

wlasnie z pracy wrocilam. Mam dosc,albo mam zly dzien, albo naprawde juz mnie meczy codzienne ranne wstawanie do poracy

pogoda srednia...., duszno napewno, ale slonca za to mniej....
Nadal ruchow malenstwa nie czuje :-( ... i czuje ze tyje.... jak znajde kabelek od komorki to wam przesle dziewczyny fote mojego brzuchola 15 tyg a wielki ze ho ho...
Zaraz wejde na wage.... chwila....
67 !!!!!

Nadal mysle o tej mojej kuzynce co jest w 6 miesiacu a wyglada jak szczypior

No coz oswoilam sie z mysla, ze to ciaza i naturalne ze tyje, ale kurna wy tyle nie wazycie

dziewczyny mam foty w tel ale kabla chyba juz nie znajde przez te moje przeprowadzki.... wsiakl gdzies. Jest mozliwosc bym ktorejs z Was przeslala mmskiem fotki na komore a ktoras z Was wklei z wlasnego tel do galerji??
CZeść
jeśli można to chętnie do Was dołączę... to moja druga ciąża. Pierwszą mocno spędzałam na bb, teraz chętnie u Was pobywam, ale napewno znacznie rzadziej bo czas mocno ogranicza mi mój 17-miesięczny synek. Termin mam na 26 listopada :-)
przepraszam za błędy i literówki jakie będą mi się zdarzały bo razem z Kacperkiem na kolanach piszemy na klawiaturze a on bardzo mocno się chce udzielać
pozdrawiam wszystkie listopadówki
jeśli można to chętnie do Was dołączę... to moja druga ciąża. Pierwszą mocno spędzałam na bb, teraz chętnie u Was pobywam, ale napewno znacznie rzadziej bo czas mocno ogranicza mi mój 17-miesięczny synek. Termin mam na 26 listopada :-)
przepraszam za błędy i literówki jakie będą mi się zdarzały bo razem z Kacperkiem na kolanach piszemy na klawiaturze a on bardzo mocno się chce udzielać
pozdrawiam wszystkie listopadówki
reklama
Podziel się: