reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
No tak bo z bliźniakami to jest pewnie troszkę inaczej:tak: Ja wcześniej myślałam ze jeszcze na październik sie załapie ale okazało sie i bylam w szoku ze zaszłam w ciażę 3 dni przed @. Całe szczęscie ze chciałam:-D, ale te naturalne metody to nie są zbyt pewne:szok::baffled:

heeeej :-D

wlasnie z pracy wrocilam. Mam dosc,albo mam zly dzien, albo naprawde juz mnie meczy codzienne ranne wstawanie do poracy :eek:
pogoda srednia...., duszno napewno, ale slonca za to mniej....

Nadal ruchow malenstwa nie czuje :-( ... i czuje ze tyje.... jak znajde kabelek od komorki to wam przesle dziewczyny fote mojego brzuchola 15 tyg a wielki ze ho ho...
Zaraz wejde na wage.... chwila....
67 !!!!! :eek::baffled::dry:...... masakra. Wiece co..., jakos przez cale liceum wazylam 45kg. Pozniej poznalam mojego i zaczelam tyc :zawstydzona/y:... tylam przez 7 lat i zatrzymalam sie na wadze 60kg. Jak zaszlam w ciaze wazylam juz 63kg, w 12 tyg wazylam 65kg a teraz .....67!!!!! :eek:
Nadal mysle o tej mojej kuzynce co jest w 6 miesiacu a wyglada jak szczypior :baffled:
No coz oswoilam sie z mysla, ze to ciaza i naturalne ze tyje, ale kurna wy tyle nie wazycie :eek:

dziewczyny mam foty w tel ale kabla chyba juz nie znajde przez te moje przeprowadzki.... wsiakl gdzies. Jest mozliwosc bym ktorejs z Was przeslala mmskiem fotki na komore a ktoras z Was wklei z wlasnego tel do galerji??

CZeść
jeśli można to chętnie do Was dołączę... to moja druga ciąża. Pierwszą mocno spędzałam na bb, teraz chętnie u Was pobywam, ale napewno znacznie rzadziej bo czas mocno ogranicza mi mój 17-miesięczny synek. Termin mam na 26 listopada :-)

przepraszam za błędy i literówki jakie będą mi się zdarzały bo razem z Kacperkiem na kolanach piszemy na klawiaturze a on bardzo mocno się chce udzielać

pozdrawiam wszystkie listopadówki

reklama
larvunia
jak ja zasiadam do kompa to mam kilka stron do czytania a nikogo online;-)
nie moge tez trafic na nikogo:-(

Fuczak
witaj!

Do góry