reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

w naszym dziale zamkniętym utworzę wątek z naszymi namiarami, gdyby którejś z nas dłużej nie było na forum, żeby był jakis kontakt poza babyboom na tą osobę, oki?

dla tych co nie mogą sie połapać gdzie wejść mała ściaga:

reklama
Hej, już dziś na szczęście nie jest tak upalnie.
Mam do siebie żal, bo wczoraj koleżanka namówiła mnie na pizze a od początku ciąży przytyłam już.....5 kg. :wściekła/y: A widzę,że tu wypowiadają się same chudziny, które przytyły dopiero 1-2 kilo.Tylko ja miałam zero mdłości i wymiotów.

Dziewczyny, zapytam jeszcze raz, jak to jest z tymi kopniakami? Czy możliwe jest, że poczułam kopniaki, a potem przez dwa dni cisza???

bira
odnosnie tego Quinny to ja mowilam o moim modelu Freestyle, sklada sie srednio...przypuszczam , ze Speedy lepiej , ale moze sprawdz.My mamy kombi i caly bagaznik zawalony, na upartego mozna kola zdjac i rozlozyc na czesci pierwsze. Ale cala reszta jest bez zarzutu jak dla mnie.

Też mamy kombi, ale bagażnik mam zajęty na wszelkie wyjazdy przez dwie moje psice. Ale zawsze zostaje taki bagaznik na dach, więc się nie martwię. Zresztą tak jak piszesz można sobie koła poodkręcać i wszystko rozłożyć na części pierwsze:-) Może jeszcze jakiś nowszy model do listopada wymyślą;-)

U nas teraz rozszalała się burza. Strasznie duszno się zrobiło i jestem ledwo ciepła. Współczuję dziewczynom, które muszą teraz siedzieć w pracy. Do tego znowu bolą mnie plecy i brzuch. Chyba musze wrócić do tego zalecanego leżenia. Chociaż na dwa dni.

Dziewczyny, zapytam jeszcze raz, jak to jest z tymi kopniakami? Czy możliwe jest, że poczułam kopniaki, a potem przez dwa dni cisza???

Sama już nie wiem jak to jest z tymi kopniakami. Wszędzie gdzie czytam w pierwszej ciąży mają się pojawić dopiero ok. 20 tyg. To samo mówi mój lekarz i koleżanki, które już rodziły. A tutaj dziewczyny już czują ruchy dzieci... Taż eja zgłupiałam...

czesc

Malinois ja tez nie miałam mdlosci ani wymiotow i apetety jak zawsze
mam na plusie 3 kg :szok:

a dzisiaj rano dzidzia dała mi juz wyrazne kopniaczki :-)

jak miło ze sie ochlodziło :)

acha co do kopniaczkow to jest to całkiem normalne ze jednego dnia dzieciaczka czujesz a drugiego nie!

w pierwszej ciazy tak jest
ja teraz czuje codziennie ale bywa dzien ze czuje dopiero jak kłade sie spac,a dzien ze nie czuje wcale
dzidzia jest malenka :happy:

reklama
ale spac mi sie chce :sick:
do 1 w nocy siedziałam i uczyłam sie angielskiego a teraz oczy mnie szczypia :baffled:

Do góry