reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
wiecie co wczoraj oficjalnie powiedzialam mojej rodzince ze wychodze za maz :-) i jak nikt wczesniej nie chcial do mnie przyleciec, procz siostry to teraz wszyscy chca :wściekła/y:
ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany :baffled::baffled:

Ha ha.
A nie lepiej w Polsce,Twoi tescie i maz zobacza Twoja ojczyzne i polska tradycje.
A pozatym zazwyczaj jest tak ze slub sie robi u Panny mlodej w miescie :tak:

wisienka ... nie pa co komu wyliczac .... jakbym miala sie przejmowac przeszloscia mojego ....... jak o sie pierwszy raz kochal to mie jeszcze dlugo , dlugo na swiecie nie bylo ..... wiec
ok ja swieta tez nie jestem no ale w liczbach 'to nie moge sie rownac z kims kto jest 24 lat starszy '
:confused::confused::confused:
Mirka ale o co chodzi?
Chyba cos Ci sie wymksnelo z zamknietego watku :-D:-D

A ja sie bralam za obiad tylko mi sie przypomnialo,ze mieso mielone mam w zamrazarce :angry::angry::angry:
Nie mam tutaj mikrofali to mi sie szybko nie rozmrozi :wściekła/y:

A ja się pochwalę:rolleyes: moje drogie dziecko przekręciło się pierwszy raz dzisiaj z plecków na brzuszek :-):-):-) Na początku myślałam że raz to mogla że tak powiem nieświadomie więc ją znowu na plecki a ta myk na brzusio i tak kilka razy :-D:-D
mamusia jest z tego powodu bardzo dumna:-D:rofl::wink::wink::wink:

Amanda no no.Silna i dzielna babka. :-D:-D:-D

Obiadek sie robi,Mateusz usnal przy zabawie w lozeczku turystycznym.
A mnie jakos tak dziwnie w brzuchu...tak na @ :dry:
Ale powinna sie zjawic dopiero za 10 dni :baffled:

reklama
Do góry