reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
To ja tez dzisiaj zwaze mlodego,choc nie spodziewam sie wysokiej wagi.Gosciu bedzie szczupelko po mamusi :tak: Oczywiscie po mamusi jak byla mala bo teraz juz nic ze szczuplizny nie zostalo :-D.

Mateuszek spal dzisiaj od 22:00 do 6:00 zjadl i dalej spi :-)
Hipp hipp hurra :-D:-D:-D

Mirka my zazwyczaj razem jezdzimy na zakupy,czyli ja i moj maz.
I jak Mateo zaczna plakac to albo go odkrywam bo mu za cieplo pod spiworkiem,albo daje butle,albo bire pod pache a maz pcha wozek.
Kupilam sobie chuste tak wiec mlody lubi w niej siedziec i obserwowac swiat :tak::tak:

odnosnie tego placzu na zakupach ..........
pytalam sie dlatego bo ja zawsze robie sama zakupy i dotej pory maly 'lubil' albo inaczej nie przeszkadzalo mu to , ale od pewnego czasu za kazdym razem jak sie tylko zatrzymam z wozkiem to zaczyna marudzic, moze niezupelnie plakac no ale .....

ale dzis zmienilam opcje ..... do tej pory myslalam ze najlatwiej to wlozyc maxi cosi do wozka sklepowego i wsio .... no ale malemu sie to chyba juz nie podoba albo moz sie czegos kiedys przestraszyl ( nie wiem) ....
dzis wsadzilam go do nosidelka babybjorn i bylo super baly zadowlony patrzyl sie z otwarta buzia i malym usmieszkiem :-D ..... wiec moze tak czuje sie bezpieczniej ..... nie wiem

oczywiscie nosidelko nie nadaje sie na zakupy ciuchow :-):-)

musze przyznac ze to genialne urzadzenie .... a myslalam ze mi sie tylko przyda jak bede latac samolotem .... z ta mysla kupilismy ( jak lecialam na swieta bozego narodzenia)

women .... to masz duzego kochanego synka

dzien dobry kobitki, ja tez z kawka:-)
Dzien dobry
Kawka z mleczkiem juz u mnie stoi

Co do pytania Mirki to ostatnio miałam taką akcję w biedronce ze szok~!
Mały zaczął płakac jak nigdy,najpierw smoczek i dalikatne kołysanie (stałam juz w koljece) nikt nie zwraca uwagi!Żaczyna coraz bardziej płakac wiec biore biedactwo na rece i drugą wykładam towar ,oczywiscie nikt nie reaguje.
Nagle podchodzi pani z dzieckiem i robi zadyme ze prosze sie odsunąć i puscic panią nie widzą panstwo ze ma male dziecko ktore placze,ja na to ze nie dziekuje ze postoje bo panstwo nie sa zachwyceni pomysłem hehe,a on mowi ze ma takiej opcji.I wszyscy mnie puscili.
women to i tak dobrze ze ktos zwrocil uwage na to:tak:pieknie Dorianek wazy!ostatnio bylam u lekarza rodzinnego, spoznil sie godzine i wszystkie dzieci z nudow zaczely grymasic-w roznym wieku. W kolejnosci bylam ja(bylam bez malej bo tylko po skierowanie dla Marysi do neurologa)po mnie kobieta z dwoma chlopcami-1,5 roku i 3latka i za nami inne osoby , byla kobieta tez bez numerka bo nagla sytuacja -3tygodniowy synek zachorowal:sorry2: ta kobieta co byla za mna nie chciala ja przepuscic bo powiedziala ze z takim malym dzieckiem ona moze sobie stac bo przeciez ono spi a jej dzieci juz marudza placza... a ja na to ze ja ja przepuszcze:-pbo przeciez co z tego ze takie dziecko sobie spi... w poradni dziecka zdrowego powiedzialabym tak samo jak ta kobieta ale tu jest inaczej bo to dziecko jest chore i nie moze czekac. No to oczywiscie rzucila komentarze w moja strone ze jej nikt nigdy nie przepuscil itd i ze ja jestem bez dziecka i nie chce przepuscic:sorry2:a ja jej na to ze moje dziecko jest na tyle chore ze potrzebuje skierowania do specjalisty i nie moze ze mna tu byc , ze ja tez jestem matka karmiaca, ona ma dzieci przy sobie a moje czeka w domu i zaraz jest pora karmienia. Pokiwala tylko glowa i sobie usiadla obrazona. Normalnie ludzie sa okropni!:no:

anineczka no pieknie ci maly spi, zazdroszcze:-)

pati zobaczysz ze szybko dojdziesz do wprawy z praca:tak:drowka dla Marcelka i gratulacje dla Samiego, ale zdolniacha:-)

ah .... jeszcze jedno .... kiedy nalezy wyjac wkladke dla niemowlakow w foteliku samochodowym .... ja dzis wyjelam i wydaje mi sie ze malemu jest wygodniej
ale nie wiem ....

reklama
Do góry