reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anineczka-no chyba ja jednak zgasze swiatlo:tak:
nie mam czasu czytac co u was ale postaram sie nadrobic rano:zawstydzona/y::sorry2:
u mnie pakowanie ruszylo pelna para- jesssssu ile ja mam rzeczy i to wszystko uzbieralo sie przez 14 miesiecy-masakra!!! narazie spakowane 10 big box-ow i to nawet nie jest 1/4 normalnie nie moge uwierzyc!! Jutro tego szalenstwa ciag dalszy:baffled: oprocz tego bank i wpacanie kaski no i w sobote przeprowadzka-mam nadzieje,ze szybko mi tam podlacza neta bo bede tesknic buuuuuuuu
tak wiec mam nadzieje ze do jutra:tak:
dobrej nocy zycze

reklama
...to ja wstawiam wode na kawke :sorry2:

zastanawaim sie czy jak pati bede wykonczona w 1rwszych dniach pracy a to juz niebawem :blink:

hmmmm to jak nikogo nie ma to ide cosik w mieszkanku posprzatac a pozniej jade na kontrole do dermatologa z marcellem :tak:
milego dnia laseczki :cool2:

Witam Mamcie:-)

a może herbatkę ?:-)
1764gh1.gif

moz glupie pytanie .... ale co robicie jak wam sie dziecko w sklepie rozplacze ??

Jak mi się Amanda rozpłaczę to biorę ją na ręce i zaraz jest spokój:-) ale jak jest głodna to cycuś idzie w ruch :-p ostatnio byłam z kumpelą w Galerii Orkana i mała wyła bo chciała jeść ale na szczęście w jednym sklepie było zrobione dogodne miejsce dla kobiet karmiących (ktoś pomyślał) także luzik :tak::-)

Dzien dobry
Kawka z mleczkiem juz u mnie stoi

Co do pytania Mirki to ostatnio miałam taką akcję w biedronce ze szok~!
Mały zaczął płakac jak nigdy,najpierw smoczek i dalikatne kołysanie (stałam juz w koljece) nikt nie zwraca uwagi!Żaczyna coraz bardziej płakac wiec biore biedactwo na rece i drugą wykładam towar ,oczywiscie nikt nie reaguje.
Nagle podchodzi pani z dzieckiem i robi zadyme ze prosze sie odsunąć i puscic panią nie widzą panstwo ze ma male dziecko ktore placze,ja na to ze nie dziekuje ze postoje bo panstwo nie sa zachwyceni pomysłem hehe,a on mowi ze ma takiej opcji.I wszyscy mnie puscili.

reklama
Do góry