reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kajunia nie moge fotek twoich otworzyc w galerji brzuszkow :-(....
moze to dlatego ze mam za slabe lacze.....

larvunia one otwierają się powoli :zawstydzona/y: jak znajdę trochę więcej czasu to wkleję je już normalnie :tak: zdjęcia robiłam 30 min przed wizytą u gina więc na szybkiego wklejałam tylko linki bo nie miałam czasu na zmiejszanie :zawstydzona/y:

a o wątek zamknięty ... na poprzedniej stronie wkleiłam link ;-)

reklama
Co Wy tak zarloki o jedzeniu;-):-D??
Przyznam szczerze, ze ja tez coraz czesciej przy lodowce stoje;)

bira
odnosnie tego Quinny to ja mowilam o moim modelu Freestyle, sklada sie srednio...przypuszczam , ze Speedy lepiej , ale moze sprawdz.My mamy kombi i caly bagaznik zawalony, na upartego mozna kola zdjac i rozlozyc na czesci pierwsze. Ale cala reszta jest bez zarzutu jak dla mnie.

anineczka nawet nie mam co poczytac!! no wiesz co, tak sie obijac!?!?! :wściekła/y:
Olalas swoj blog :-p:-p:-p
ZARTOWALAM..... :-D

Hej Dziewczyny:-)
Nie wyobrażam sobie co nas czeka w lipcu, sierpniu jak tu taki upał w maju:cool2::szok:

Muszę Wam sie czyms pochwalić:tak:Wczoraj wieczorem dostałam pare kopniaczków od mojego Maleństwa,ale to już nie były jakies tam motylki:-D Wydawało mi sie to niemożliwe bo przeciez to dopiero 16 tydz. Dzisiaj byłam u gin. no i mówie jej o tym. ona przyłożyła tą taką słuchaweczkę do mojego brzuszka, znalazła dzieciaczka, wyczuła serducho i w tym momencie dostała kopniaka w słuchawkę!:-D i zdziwiła sie. To na pewno będzie facet, bo jak już teraz tak rozrabia i szaleje. szok:-D

jagoda zazdroszcze.... :-)
Ja juz sie doczekac nie moge kopniakow! Czekam i czekam..... dzis wogole motylkow nawet nie czulam. Od poniedzialku 15 tydzien mi leci.
Czuje za to, ze tyje... z dnia na dzien bardziej. Mezus mowi, ze brzusio mi rosnie w oczach :eek::happy:

Mnie gin. ostrzegała zeby nie przesadzać z jedzeniem i ograniczyć słodycze, bo nie za zdrowo jest przytyc. Ale jak tu ograniczać jak teraz tak się chce:-D Mi wczoraj zaczęły sie te kopniaczki i dzisiaj też były:-) a nie mogłam sie juz ich doczekać. Lavruniu jeszcze troszke i beda:tak:

reklama
wlasnie... tyle pysznosci wokolo i jak tu nie jesc.,,,

Kupilam sobie 4 lody bajki, bo codziennie jem jednego, uwielbiam lody teraz w ciazy :-D Jedyna rzecz ze slodyczy po ktorych mnie nie mdli:happy: No i wlasnie zjadlam przedchwila 4tego :zawstydzona/y:... mial byc jeden na kazdy dzien :zawstydzona/y:.

Do góry