reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJUNI I ANINECZKI:-)

Alez naskrobalyscie:-)az zapomnialam co komu mialam napisac:sorry2:

kucia tez slyszalam ze duzo dzieci ma takie szmery,mysle ze nie masz czym sie martwic, naprawde:tak:

larvunia i sabinka widze ze dobre humorki dopisuja od rana i cosik sie szykuje na wieczor?:-);-)

wisienka podawaj ta wit D3, lepiej nie ryzykowac, wogule co za lekarz:no:gdzie on teraz qzwa widzi slonce??

asix podziwiam mobilizacje z cwiczeniami:-)mi to sie myslec juz nawet o tym nie chce, a mialam takie plany:sorry2:

aluska powodzenia u neurologa i daj znac koniecznie:tak:

women sliczny plaszczyk:tak:niestety mam zastoj finansowy:-(

Ja juz po obiadku, przy kawce, dzis bylam na uczelni. Po poludniu przychodzi pani od rehabilitacji. A wczoraj mala miala...KOLKE:szok: i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech:confused:moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???

kathe ja tez mialam plany cwiczyc i na planach sie skonczylo. :sorry2:
Biedna Marysienska moze zapodaj jej ten czopek jak juz 3 dni sie meczy, jak pisze Beata ze w naglych wypadkach mozna, 3 dni bez kupki karmiona na cycu to strasznie dlugo :shocked2: moj do tej pory od rana 2 zrobil :-):-)

acha i juz znalazlam przyczyne zielonych kupek u mojego. Wszystko zalezy jaki chleb zjem, jak razowy lub mieszany ze zbozami to robi ladana taka zolta, a jak jem zwykly pszenny to leci zielona :baffled: :-)

kurde gardełko mnie coś boli buuu...
co do kupek;-)
to Kapik tylko raz nie zrobił przez 2 dni;-) a tak to codziennie myka sztuk 1:-) hehe po sniadaniu zawsze;-) a jakie pomarańczowe po tej marchewce!:sorry2::rofl2::rolleyes:

Cześć Dziewczynki:-)

Wracam do was po przerwie, u nas juz po sezonie:tak: Wreszcie dzisiaj wybrałam sie na baaardzo długi zasłużony spacer z moim dzieckiem:sorry2::-D

Ide poczytac co u was.....

no pięknie Anineczka wreszcie!:-) Twój kręgosłup będzie zdrowy;-) hehehe
jak urodzinki obchodzisz??;-) meżuś cos szykuje specjalnego;-)
No w koncu mam bombowe krzeslo
dance3.gif
dance3.gif

Ehh a urodzinek nie obchodze jakos hucznie,a chcialabym
pijacy.gif

Nie ma niani na stanie
Ale mezus dzis wczesniej skonczyl pracke i jest z nami juz od 13:00.
bo zwykle po 18:00 jest w domku.

anineczko

Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.
Wszystko co piękne i upragnione,
nich będzie w Twym sercu spełnione

P.S. Pamiętam zeszłoroczne urodziny ... w tym dniu wyszła mi pozytywna beta hcg 166,4

Dziekuje Kajuniu
buziak.gif

A wczoraj Tobie minal rok na Listopadowkach. A mi minie 4 marca
a030.gif
a030.gif
a030.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJUNI I ANINECZKI
A wczoraj mala miala...KOLKEod rehabilitacji.:szok: i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech:confused:moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???
Ja bym podala czopka.Uzywalam ich jak Mateuszek mial miesiac i wcale sie od nich nie uzaleznil a naprawde pomagaja.
A i w tyleczku dlugo nie siedza.Jak tylko wlozylam kawaleczek zaraz byl kupal z czopkiem na przedzie
hahaha.gif

Po prostu kupka wypychala czopka z tyleczka.

Hej dziewczynki!
U nas super pogoda, wypielilam dzis ogrodek;-) no i mnie teraz kregoslup napiernicza, zreszta codziennie mnie boli tak czy siak. Chodze na gimnastyke po porodowa, ale cos srednio mi pomaga:-p

Anineczko Kajuniu
Duzo usmiechu na codzien!!!!

Kathhe
Biedna ta Twoja malutka:-( Ja bym podala ten czopek, my tez mielismy problemy z kupkami, ale odkad zmienilismy mleko jest duuuzo lepiej.

Lilka
ja mam podobny wozek:tak:, jest super,ale...
mysle, ze dla rodzenstwa jednak bylby lepszy jeden za drugim, bo:
po pierwsze Hania moze pozniej torturowac maluszka;-),
a po drugie moze byc prolem z prowadzeniem takiego szerokiego gdy jest duza roznica wagowa miedzy dziecmi- moze sciagac na jedna strone.
Ja mam TFK Twinner Twist- ale nie nadaje sie dla rodzenstwa.
Z szerokich to obstawialabym ewentualnie- City Twin- jest na Bobowozkach;-)
Moimi faworytami sa: ABC Zoom (tez jest na Bobowozkach) i Jeane Powetwin ( wrzuc sobie w google)- to jest moj absolutny faworyt, zastanawialismy sie nad nim , bo jest leciutki , ale w przypaku blizniat by sie nie sprawdzil.

reklama
Witam znowu :tak:
Na szczęście Amanda nie ma kreczu:-D a co do asymetrii to pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna (przez to że była w brzusiu trochę ją ciasnota pokrzywiła:sorry2:) często występuję u dzieci i trwa do 3 miesiąca życia i powinna samoistnie ustąpić ale Amanda ma już trochę ponad 3 to kazał mi się zgłosić za dwa miesiące znowu na badanie :blink:
Poza tym dała mi skierowanie na usg ciemiączka :shocked2: Czy któraś z Was była z dzidzią na takim usg ?

Jestem happy że jednak moje obawy się nie sprawdziły :-D ale lepiej dmuchać na zimne :-)

Do góry