reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJUNI I ANINECZKI:-)

Alez naskrobalyscie:-)az zapomnialam co komu mialam napisac:sorry2:

kucia tez slyszalam ze duzo dzieci ma takie szmery,mysle ze nie masz czym sie martwic, naprawde:tak:

larvunia i sabinka widze ze dobre humorki dopisuja od rana i cosik sie szykuje na wieczor?:-);-)

wisienka podawaj ta wit D3, lepiej nie ryzykowac, wogule co za lekarz:no:gdzie on teraz qzwa widzi slonce??

asix podziwiam mobilizacje z cwiczeniami:-)mi to sie myslec juz nawet o tym nie chce, a mialam takie plany:sorry2:

aluska powodzenia u neurologa i daj znac koniecznie:tak:

women sliczny plaszczyk:tak:niestety mam zastoj finansowy:-(

Ja juz po obiadku, przy kawce, dzis bylam na uczelni. Po poludniu przychodzi pani od rehabilitacji. A wczoraj mala miala...KOLKE:szok: i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech:confused:moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???

kathe ja tez mialam plany cwiczyc i na planach sie skonczylo. :sorry2:
Biedna Marysienska moze zapodaj jej ten czopek jak juz 3 dni sie meczy, jak pisze Beata ze w naglych wypadkach mozna, 3 dni bez kupki karmiona na cycu to strasznie dlugo :shocked2: moj do tej pory od rana 2 zrobil :-):-)

acha i juz znalazlam przyczyne zielonych kupek u mojego. Wszystko zalezy jaki chleb zjem, jak razowy lub mieszany ze zbozami to robi ladana taka zolta, a jak jem zwykly pszenny to leci zielona :baffled: :-)

kurde gardełko mnie coś boli buuu...
co do kupek;-)
to Kapik tylko raz nie zrobił przez 2 dni;-) a tak to codziennie myka sztuk 1:-) hehe po sniadaniu zawsze;-) a jakie pomarańczowe po tej marchewce!:sorry2::rofl2::rolleyes:

Cześć Dziewczynki:-)

Wracam do was po przerwie, u nas juz po sezonie:tak: Wreszcie dzisiaj wybrałam sie na baaardzo długi zasłużony spacer z moim dzieckiem:sorry2::-D

Ide poczytac co u was.....

no pięknie Anineczka wreszcie!:-) Twój kręgosłup będzie zdrowy;-) hehehe
jak urodzinki obchodzisz??;-) meżuś cos szykuje specjalnego;-)
No w koncu mam bombowe krzeslo
dance3.gif
dance3.gif

Ehh a urodzinek nie obchodze jakos hucznie,a chcialabym
pijacy.gif

Nie ma niani na stanie
Ale mezus dzis wczesniej skonczyl pracke i jest z nami juz od 13:00.
bo zwykle po 18:00 jest w domku.

anineczko

Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.
Wszystko co piękne i upragnione,
nich będzie w Twym sercu spełnione

P.S. Pamiętam zeszłoroczne urodziny ... w tym dniu wyszła mi pozytywna beta hcg 166,4

Dziekuje Kajuniu
buziak.gif

A wczoraj Tobie minal rok na Listopadowkach. A mi minie 4 marca
a030.gif
a030.gif
a030.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJUNI I ANINECZKI
A wczoraj mala miala...KOLKEod rehabilitacji.:szok: i to taka jakiej w zyciu nie miala, nie wiem co sie stalo ale plakala przez ok godzine tak ze tracila oddech:confused:moze to przez to ze nie moze od 3 dni zrobic kupki, zapodac jej ten czopek glicerynowy???
Ja bym podala czopka.Uzywalam ich jak Mateuszek mial miesiac i wcale sie od nich nie uzaleznil a naprawde pomagaja.
A i w tyleczku dlugo nie siedza.Jak tylko wlozylam kawaleczek zaraz byl kupal z czopkiem na przedzie
hahaha.gif

Po prostu kupka wypychala czopka z tyleczka.

Hej dziewczynki!
U nas super pogoda, wypielilam dzis ogrodek;-) no i mnie teraz kregoslup napiernicza, zreszta codziennie mnie boli tak czy siak. Chodze na gimnastyke po porodowa, ale cos srednio mi pomaga:-p

Anineczko Kajuniu
Duzo usmiechu na codzien!!!!

Kathhe
Biedna ta Twoja malutka:-( Ja bym podala ten czopek, my tez mielismy problemy z kupkami, ale odkad zmienilismy mleko jest duuuzo lepiej.

Lilka
ja mam podobny wozek:tak:, jest super,ale...
mysle, ze dla rodzenstwa jednak bylby lepszy jeden za drugim, bo:
po pierwsze Hania moze pozniej torturowac maluszka;-),
a po drugie moze byc prolem z prowadzeniem takiego szerokiego gdy jest duza roznica wagowa miedzy dziecmi- moze sciagac na jedna strone.
Ja mam TFK Twinner Twist- ale nie nadaje sie dla rodzenstwa.
Z szerokich to obstawialabym ewentualnie- City Twin- jest na Bobowozkach;-)
Moimi faworytami sa: ABC Zoom (tez jest na Bobowozkach) i Jeane Powetwin ( wrzuc sobie w google)- to jest moj absolutny faworyt, zastanawialismy sie nad nim , bo jest leciutki , ale w przypaku blizniat by sie nie sprawdzil.

reklama
Witam znowu :tak:
Na szczęście Amanda nie ma kreczu:-D a co do asymetrii to pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna (przez to że była w brzusiu trochę ją ciasnota pokrzywiła:sorry2:) często występuję u dzieci i trwa do 3 miesiąca życia i powinna samoistnie ustąpić ale Amanda ma już trochę ponad 3 to kazał mi się zgłosić za dwa miesiące znowu na badanie :blink:
Poza tym dała mi skierowanie na usg ciemiączka :shocked2: Czy któraś z Was była z dzidzią na takim usg ?

Jestem happy że jednak moje obawy się nie sprawdziły :-D ale lepiej dmuchać na zimne :-)

Do góry