reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wow Waszka kochana wreeessszzzccciiieee:-) i już nas nie opuszczaj na tak długo;-)
ładnie Mateuszek waży:-) i wogóle wielki facet z niego:-)
czekamy na fotki:-)!!!!

reklama
waszka no witaj spowrotem:-) po to masz nas zebysmy cie wspieraly wiec nastepnym razem jak bedziesz czula sie "malutka" na tym swiecie to wiesz gdzie masz sie udac;-):-) No pieknie wazy twoj chlopak:tak:karmisz piersia?

dzieki kochane troche sie uspokoilam :tak:
a i mam pytanie do beatki czy moge przed kazdym karmieniem podawac infacol bo maly sie cos nie zalatwia tylko tak smierdzaco pierdzi:zawstydzona/y::dry:

wisienka nie gniewaj sie-nie chcialam cie urazic (i wiem co to oznacza ze w lodowce tylko swiatlo) ale kazdy ma inne doswiadczenia moj M mial takie z rodzicami a inni maja rodzicow zyja bardzo skromnie ale wynosza duzo z takiego domu bo jest milosc cieplo zainteresowanie itd. i wlasnie o to mi chodzilo
takze jeszcze raz przepraszam jak cie urazilam no ale nie mialam tego na mysli

no i juz sie zaczol weekend a ja mam za tydzien przeprowadzke no i moge przez jakis czas nie miec neta ale to jeszcze tydzien bede z wami wiec luzik...
kasa jesti mieszkanko czekawiec jestem happy:tak:
dobra kochane do potem ..calusy,papapa!!

Asix ja sie wcale nie gniewam :tak: :-)

jak masz troche kaski to kup Maciusiowi bear gym
Amazon.co.uk: Fisher Price Kickin' Bobbin' Bear Gym: Toys & Games

moj jak lezy z 30 min i kopie pilke to taka kupe strzela ze ho ho :-D
moze twojemu tez pomoze i przynajmniej nie trzeba go truc lekarstwami.
Gratuluje miszkanka

kathe Twoja Marysienka wyglada uroczo i taks lodko ze az by sie schrupac chcialo na tym zdjeciu w podpisie :tak: :-) a twoje zdjatko w avatarku tez super :-)

waszka witam z powrotem i nie znikaj juz nam !!!

mirka mam pytanko do Ciebie
tak juz tu wchodze od paru dni i wiedzialam ze mam sie o cos zapytac i ciagle zapominalam :sorry2:
no wiec chcialam sie zapytac jak tam twoje kociaki reaguja na malego? wchodza na malego jak spi, do lozeczka itd? bo ogolnie to slyszalam ze ludzie odradzaja kotka z maluchem, i chcialam sie zapytac czy o prawda, masz jakies z nimi problemy czy jest oki?

wisienka .... nie, nie mam zadnych problemow ... do lozeczka sie wogole nie zblzaja
a nawet jak maly jest na lezaczku na podlodze to tez ich malo interesuje
wogole czasami mysle ze nawet nie wiedza ze maly jest
tylko jak placze ....to uciekaja na dwor ...

larvuinia .........ty karmisz piersia ...tak??....i niedlugo idziesz do pracy .... jak ty zamierzasz to zrobic ...tzn maly sie do butli szybo przyzwyczai ale ty ....co ty z mlekiem zrobisz
ja 2 raz po rzad karmie butla w ciagu dnia .... i czasem musze wziasc prysznic bo mam tak twarde piersi ....a to pomaga ....

taaaaaaaaaaa :tak:
wlasnie tego sie boje, ze jak wroce do pracy to cycole beda mi explodowaly jak nie bede karmic przez 8h :sorry2:
jestem przedst.hand i jakby co to bede stacje paliw odwiedzac i sciagac bede z cycow... no bo co innego robic?? Gdzies czytalam, ze po pewnym czasie cycuchy sie przyzwyczajaja do takiego rytmu zycia, ze przez 8 godzin sie nie karmi.
Jak narazie nie bede nic robic...., moze nie beda bolec. Ale przygotowana bede w laktator ;-) Bąbelek butle lubi... za tatusiem leniuszek z jedzeniem a wiadomo ze z butli lepiej leci :-D Wiec jak mamusia bedzie "ciezko" zarabiac na bąbelka zabawki to Bąbelek bedzie na butli :-):-):-) przez ok 8 h. Najwazniejsze by wieczorne karmienie nie zastepowac butla.... gdzies tak czytalam....

reklama
heheh a u mnie inna sytuacja z kotka :-D Zostala u rodzicow jak sie wyprowadzalam.... no ale....
jak jestem u rodzicow a maly zacznie plakac (np gdy mial silne kolki) biore go na rece. Gdy nie moge go uspokoicto kotka podbiega z zainteresowaniem i lize mnie po ramieniu :sorry2: Nie wiem co ona tym chce zdzialac i co soebie taki kotek mysli... :-) Ale ogolnie nie interesuje sie Marcelkiem....

Do góry