reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
hello:-)

bira...trzymam kciuki za nową pracę!
życzę aby się jak najlepiej wszystko ułożyło:tak::tak::tak:;-)

a tu mój 4 mc Marcelinek:-D
22lutymam4mc007bw2.jpg
22lutymam4mc015ha6.jpg

u nas dzisiaj brzydka pogoda
Samuel nie poszedł do szkoły bo kaszle bardzo i ma katar
ja po śniadanku
zabieram się za prasowanko:cool2:

milutkiego dnia Mamuśki:-)

Witam

Ale jestem padnięta :( mielismy kiepska noc a co najgorsze Kacper dalej nie spi tylko cos tam krzyczy :( więc znowu nie poczytam co u WAS bo mały gnojeczek mi nie pozwoli na to :-(

witaj pati z ranca:-)ja z kawka , obijam sie dzis, robie sobie wolne od sprzatania;-)jaki juz duzy chlopak z tego Marcelka:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARCELKU:-)

pusia wspolczuje nocki , maly na pewno zaraz zasnie, moze pobujaj go wozkiem, ja tak robie z Marysia jak juz nic nie pomaga. Sliczne zdjecie w awatarku

marcelku duzo dobroci, usmiechu i 100lat !!! :-D:-D:-D

dziendobry
juz mi przeszlo po wczorajszych atakach o tym tv :sorry2:, wiec looz.....
anineczka nie przepraszaj.... kazdy ma swoje zdanie ;-)

kathhe ja tez czekalam na nocne karmienie malego i padlam ok 2.00 na amciu wolal dopiero ok 4 :shocked2: ....tez sie zastanawiam czy to jednorazowe bylo.

milego dzionka :-)

reklama
Dziewczyny mam wielka prosbe.Niewiem czy przeczytalyscie ogloszenie aniaslu.
Aniulka to moja kolezanka z Wrzesien 2005.Jej maz ma ciezka postac raka-chlonniaka.
Potrzebna jest krew B rh+.Jezeli wy lub Wasi mezowie mogliby oddac krew.:confused:
To bede wdzieczna do konca zycia :tak::tak::tak:
Aniulka ma dwoch synkow,Kube 7 lat i Lukaszka 2,5 roku...
Prosze!!!

Ja juz szukam u mnie mozliwosci oddania krwi dla niego.

Do góry