reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hello:-)

bira...trzymam kciuki za nową pracę!
życzę aby się jak najlepiej wszystko ułożyło:tak::tak::tak:;-)

a tu mój 4 mc Marcelinek:-D
22lutymam4mc007bw2.jpg
22lutymam4mc015ha6.jpg

u nas dzisiaj brzydka pogoda
Samuel nie poszedł do szkoły bo kaszle bardzo i ma katar
ja po śniadanku
zabieram się za prasowanko:cool2:

milutkiego dnia Mamuśki:-)

Witam

Ale jestem padnięta :( mielismy kiepska noc a co najgorsze Kacper dalej nie spi tylko cos tam krzyczy :( więc znowu nie poczytam co u WAS bo mały gnojeczek mi nie pozwoli na to :-(

witaj pati z ranca:-)ja z kawka , obijam sie dzis, robie sobie wolne od sprzatania;-)jaki juz duzy chlopak z tego Marcelka:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARCELKU:-)

pusia wspolczuje nocki , maly na pewno zaraz zasnie, moze pobujaj go wozkiem, ja tak robie z Marysia jak juz nic nie pomaga. Sliczne zdjecie w awatarku

marcelku duzo dobroci, usmiechu i 100lat !!! :-D:-D:-D

dziendobry
juz mi przeszlo po wczorajszych atakach o tym tv :sorry2:, wiec looz.....
anineczka nie przepraszaj.... kazdy ma swoje zdanie ;-)

kathhe ja tez czekalam na nocne karmienie malego i padlam ok 2.00 na amciu wolal dopiero ok 4 :shocked2: ....tez sie zastanawiam czy to jednorazowe bylo.

milego dzionka :-)

reklama
Dziewczyny mam wielka prosbe.Niewiem czy przeczytalyscie ogloszenie aniaslu.
Aniulka to moja kolezanka z Wrzesien 2005.Jej maz ma ciezka postac raka-chlonniaka.
Potrzebna jest krew B rh+.Jezeli wy lub Wasi mezowie mogliby oddac krew.:confused:
To bede wdzieczna do konca zycia :tak::tak::tak:
Aniulka ma dwoch synkow,Kube 7 lat i Lukaszka 2,5 roku...
Prosze!!!

Ja juz szukam u mnie mozliwosci oddania krwi dla niego.

Do góry