reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

jak czesto karmicie dzieci w ciagu 24h ??

no wlasnie bo jakarmie co 3 godziny i nie wiem czy to ok cz za czesto zreszta maly co ostatnio malo je po 80,90,100 ml:szok::-(

Marcelku wszystkiego naj naj na te

4 miesiące:-)
Nicolasku wszystkiego naj naj na te
3 miesiące:-)

rowniez sie dolaczam do zyczonek i przesylam buzki dla solenizantow

reklama
NICOLAS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
Mirka sliczne zdjecie:tak:

Co do karmienia to u nas tez roznie ale srednio o 7, 10, 13, 16, 19, 22 i o 3albo4 albo5 albo 6 zalezy jak sie obudzi a w nocy dlugo spi , nawet do 8godzin. dzis domagala sie jedzonka po6tej:-)

anineczka a gdzie oddac taka krew? popytam u siebie

asix moja mala tez tyle je, jak ja karmie czasem z butelki moim pokarmem to wlasciwie nie je wiecej niz 120:sorry2: ale przybiera bbaaaardzo ladnie:-pwiec chyba po prostu tak ma. Ja tez karmie w dzien co 3 godziny tak srednio, bo wtedy noce mi przesypia;-)a poza tym ona sama sie domaga co 3godziny no bo wlasnie malo je, malo a czesto -jak w diecie:-)

pusia bedzie zbyt zainteresowany goscmi zobaczysz :tak:
mircia u nas roznie 6-8 razy w ciagu doby, ale my cyckowi jestesmy ;-) + herbatka raz dziennie lub soczek.
anineczka my mamy z mezulkiem ARh+

wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmienia :confused: czy to prawda czy mnie splawili??

asix moj nawet jak ma dzien marudny to i potrafi co 2 godziny wisiec na cycku ;-)

Nikolasku wszystkiego najlepszego z okazji 3 miesięcy,słodkiego mleczka,uśmiechu na buźce i słonecznych spacerków.

dzieci12.jpg

Marcelku wszystkiego co sobie wymarzysz i wyśnisz Tobie życzymy,dużo zdróweczka i roześmianej buzieńki,smacznych obiadków i deserków.

dzieci11.jpg

Składają:
e-ciocia Monia
i e-kuzyn Dorian

pusia bedzie zbyt zainteresowany goscmi zobaczysz :tak:
mircia u nas roznie 6-8 razy w ciagu doby, ale my cyckowi jestesmy ;-) + herbatka raz dziennie lub soczek.
anineczka my mamy z mezulkiem ARh+

wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmienia :confused: czy to prawda czy mnie splawili??

asix moj nawet jak ma dzien marudny to i potrafi co 2 godziny wisiec na cycku ;-)

Obyś miała rację :-):tak:

larvunia .... nam grupe krwi sprawdzili w szpitalu ale z tego co pamietam to byla krew z lozyska wiec nie do konca wiadomo czy to jest moja czy malego
ma sprawdzic po raz drugi jak maly bedzie mial rok

bo wyszlo 0 rh+ i ja tez mam taka

U nas karmienie jest co 3 godziny i maly wypija 120ml,jedno karmienie wypada i zastepujemy je obiadkiem.Miedzy czasem popija soki

anineczka a gdzie oddac taka krew? popytam u siebie
W kazdej stacji Pck lub popytac w szpitalu.
Najwazniejsze to to,zeby zaznaczyc przy oddawaniu ze jest to krew dla Marcina Pelec i ze ma ona trafic do Warszawy na ul.Banacha!!

Dzieki za zainteresowanie.Ja juz wiem,ze my pociazowe nie mozemy oddawac krwi :-(
Mamy zakaz do roku po porodzie tak wiec nie oddawajcie swojej krwi.
Ale jak byscie mogly to przekazcie ta prosbe do rodziny i znajomych.
Ten facet musi wyzdrowiec bo jest mlody i ma wspaniala rodzine!
Nie widze innej opcji. :no:

Larvuniu niewiem czy Cie splawili faktem jest,ze w szpitalu po urodzeniu nie oznacza sie krwi.
Women jakie sliczne zyczonka wymalowalas :-)

Mateusz dzis zjadl 40ml mleka.Maz wezwal pielegniarke do domu.To jest niemozliwe,zeby tak malo jadl :baffled:
Ciekawe czy nie spadl z wagi...13 stycznia wazyl 6060kg :dry:

reklama
Do góry