reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry Mamcie;-)

ale się rozpisałyście,mam sporo do nadrobienia
nadrobię wieczorem,bo zaraz do Synka na zawody śmiagamy
także proszę trzymać kciuki e-cioteczki:-D:-D:-D:-D

ja od dzisiaij na diecie
narazie przede mną 8 tygodni
zobaczymy co dalej
wczoraj odebrałam od dietetyka zioła i dietkę na 14 dni...
także za mnie też trzymajcie kciuki co bym się na wiosnę wcisnęła w moje ulubione dziny D&G ktore odeszły w zapomnienie 2 lata temu i wiernie w szafie czekają na powrót formy:-p:-p:-p:-p:-p

buziaki i miłego dnia!

reklama
asix
ja wlasnie robilam niedawno umiejscowienie w USC, zeby mi paszport nowy wyrobili, ale wszystko zalatwialam przez ambasade. Wiem, ze pesel tez tak zalatwiaja:tak:, wiec ostatecznie wcale nie musisz jechac do Polski.

Pati
to zaciskam kciuki za Samuelka!!!!
no i za Twoja diete tez of corse;-)

czesc, wczoraj caly dzien poza domem bylismy a dzis widze duuuuzo mam nadrabiania :-D
mojej srodowiskowej nie bylo w przychodni (mleko chcialam zmienic), dermaytolog przepisala kolejne masci na nocne smarowanko tylu glowki malego, a na brzuszku odziwo nic od rana nie bylo juz zadnej krosteczki. Dermatolog powiedziala, ze to moze uczulenie bylo wlasnie na to mleko (jak mowila juz beata34) i nie daje ok tygonia i krostki poznikaly.... nozki tez jakby lepsze juz. Problem na glowce tylko jeszcze pozostal -skorupka nadal :dry:na bliznie po porodzie z tylu.
oki ide poczytac przy wodzie mineralnej, bo widze duzo tego mam :sorry2:

popierwsze ......Igorku misiowy .... spoznione wszystkiego naj ... ciocia mirka jest gapa

Pati ... powodzenia

z tymi paszportami to znam ten bol .... moj maly jak mial 3 dni to probowalismy mu zrobic zdjecie do paszportu i problem byl ze musi byc z otwartymi oczami a w tym wieku dzieci genealnie maja zamkniete ... ale jakos sie udalo
plus byl taki ze moj maz pracuje w ministerstwie i nie mial problemow ze zrobieniem paszportu byl gotowy juz w 5 dni .... ale mysle ze normalnie to byl by duzy problem bo zdjecie jest marne
ale jest

Asix
Moge napisac tobie przepis jesli chcesz...
Pati
Trzymam kciuki za młodego pływaka Samuelka no i za Ciebie BABO niech moc bedzie z Tobą i zrzuć te zbędne kilogramy....zycze powowdzonka

Dziewczyny zycze powodzenia z paszportami i wpolczuje problemów.

Dzień dobry :))

Ludzie znowu tyle do nadrobienia ale to chyba wieczorkiem :)) teraz gotuje mi sie rosół a Kacper sobie leży i gada ale pewnie zaraz mu się znudzi:tak: :)).
Dziś idziemy na basen z Kacperkiem na zajęcia próbne .... Ciekawe czy mu się spodoba mam nadzieję że tak :).

Życzę miłego dnia

Witam ledwo zywa :huh:
Nowe mleko mialo nam pomoc w spaniu cala noc,a mlody sie budzil o 2,4,6 :angry::angry:
Ehhh:-p:-p
Teraz mlody spi jak w najlepsze a ja dogorewam przy kawusi :baffled:
I jeszcze mnie gnaty strasznie bola :oo:

reklama
Asix
Moge napisac tobie przepis jesli chcesz....

dawaj,dawaj jak cos to moze na priva,co?

asix
ja wlasnie robilam niedawno umiejscowienie w USC, zeby mi paszport nowy wyrobili, ale wszystko zalatwialam przez ambasade. Wiem, ze pesel tez tak zalatwiaja:tak:, wiec ostatecznie wcale nie musisz jechac do Polski.

sprobuje sie dowiedziec u nas w konsulacie ale slyszalam ze to cholernie drogie bo dochodzi jeszcze przetlumaczenie aktu urodzenia przez tlumacza przysieglego no i podobno licza jak za zboze no ale spytam ...

Pati-ja rowniez trzymam kciukasy za samuelka no i za kilogramy a ty trzymaj za nas:-D:-):tak:
z tymi paszportami to znam ten bol .... moj maly jak mial 3 dni to probowalismy mu zrobic zdjecie do paszportu i problem byl ze musi byc z otwartymi oczami a w tym wieku dzieci genealnie maja zamkniete ... ale jakos sie udalo
plus byl taki ze moj maz pracuje w ministerstwie i nie mial problemow ze zrobieniem paszportu byl gotowy juz w 5 dni .... ale mysle ze normalnie to byl by duzy problem bo zdjecie jest marne
ale jest

szczesciara!!!

Witam ledwo zywa :huh:
Nowe mleko mialo nam pomoc w spaniu cala noc,a mlody sie budzil o 2,4,6 :angry::angry:
Ehhh:-p:-p
Teraz mlody spi jak w najlepsze a ja dogorewam przy kawusi :baffled:
I jeszcze mnie gnaty strasznie bola :oo:

no to za wesolo nie masz ja wstaje w nocy co 3 godziny no i na dodatek nie wiem co sie stalo ale maly teraz chce jesc co 2 godzinki bo zjada40-60ml no i kupy wczoraj i dzisiaj nie robil:no:

Do góry