reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dorby:-)
własnie gotuję wodę na kaweczkę:-)
Ladinka co tak wcześnie kawa>???:-)
Larvunia mykaj z pieskiem szybciutko bo zimno;-) u mnie zawierucha na całego :-)
Lilka ogromne gratulacje jeszcze raz!!! ja będę staraczką pod koniec roku;-) to chyba tak jak Elbra;-) jeśli dobrze pamiętam:-) hehhe
Pati wow super zdolniacha z Samiego...pogratuluj mu i powiedz że mocno trzymamy kciuki na kolejnych etapach zawodów:-)
Beatko to Ty biedna z nami tutaj będziesz;-) będziesz przypuszczalnie obsypywana pytaniami
Davidku i Marcelku zdróweczka życzymy
Aluśka biedana Amanda:-(
idę na kaweczkę:-)
własnie gotuję wodę na kaweczkę:-)
Ladinka co tak wcześnie kawa>???:-)
Larvunia mykaj z pieskiem szybciutko bo zimno;-) u mnie zawierucha na całego :-)
Lilka ogromne gratulacje jeszcze raz!!! ja będę staraczką pod koniec roku;-) to chyba tak jak Elbra;-) jeśli dobrze pamiętam:-) hehhe
Pati wow super zdolniacha z Samiego...pogratuluj mu i powiedz że mocno trzymamy kciuki na kolejnych etapach zawodów:-)
Beatko to Ty biedna z nami tutaj będziesz;-) będziesz przypuszczalnie obsypywana pytaniami
Davidku i Marcelku zdróweczka życzymy
Aluśka biedana Amanda:-(
idę na kaweczkę:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dorianku i Piotrusiu najlepszego:-) nasze kolejne 3 miesieczniaczki:-)
Beata34
Fanka BB :)
Ja również przyłączam się do życzeń dla chłopaków-trzymiesięczniaków:-)Dorianku i Piotrusiu najlepszego:-) nasze kolejne 3 miesieczniaczki:-)
i dzień dobry wszystkim!
Później poczytam co tam słychać, bo pomykam z dzieciakami po zakupy bo tatuś wraca a u nas w lodówie przysłowiowe światło
Miłego ranka życzę
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Ladinka heheh:-) ale wiesz co mój mały tez juz od 5 ma chęci na wstawanie:-) tyle że jest jeszcze na tyle mały że biorę go z łóżeczka do siebie i przytulam i jeszcze pośpi do ok. 7:-) ale to tak max:-) ale czuje że jak bedzie starszy to bedziemy obie o 5 kaweczke piły;-) heh
ale co można wymagać jak idzie spać o 19-19.30:-) hehe MA TO PO MAMUSI:-)
ehh te dzieci:-)
ale co można wymagać jak idzie spać o 19-19.30:-) hehe MA TO PO MAMUSI:-)
ehh te dzieci:-)
E
ELBRA
Gość
Witam ranne mamuśki :-)
Pati gratulacje dla synusia. Na zawodach niech pokaże kto tam rządzi;-)
Dziękujemy ciociom za życzonka :-)
Pati gratulacje dla synusia. Na zawodach niech pokaże kto tam rządzi;-)
Dziękujemy ciociom za życzonka :-)
reklama
Podziel się: