reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati26
Mama Marcela i Samuela
a dziś u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-)
buziaki dla wszystkich
fiu,fiu Sabinko...milutkiego wieczoru zyczę
ja uciekam,
malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:---(
dobrej nocki Mamusie
Beata34
Fanka BB :)
Lekarza nie a szkoda bo próbowałam raz się dostać, ale też po Akademi Medycznej jestem po farmacjiBeata mam pytanie, kim jestes z zawodu??:-)bo juz drugi raz widze ze wykazujesz sie nie mala wiedzaczyzbysmy mialy lekarza na forum??;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wisienko...ja też życzę Davidkowi duzo zdróweczka
widzę ze ma ten sam problem co Marcelinek:-(
u Nas syropki nie pomogły zbytnio
teraz synka wysmarowałam tak jak Beatka zaleciła i plecki oklepałam
udało się i teraz smacznie śpi
szkoda ze tutaj w UK nie mozna kupic takiej masci
u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-) Kapciu już od 19.30 śpi więc trzeba to wykorzystac;-)
buziaki dla wszystkich
no no Sabinka uwazaj bo Lilka teraz czeka ktora nastepna;-)
malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:---(
wiem co czujesz bo mam to samo :-( moj naszczescie teraz spi,
Lekarza nie a szkoda bo próbowałam raz się dostać, ale też po Akademi Medycznej jestem po farmacji
Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-)
Beata34
Ja miałam to samo z Michałem i moimi teściami.Jak wjeżdżaliśmy w ich ulicę i Michał widział ich blok to tak wył że aż głupio mi było i nigdy nie chciał do nich pójść na kolana.Mi to wisiało bo teściowej nie bardzo kochamJejku u mnie beznadziejne popołudnie było Przyjechali teściowie w odwiedziny.A moje dziecko ma teraz etap bania sie wszsytkich. Istnieją tylko mamusia i tatuś. A jak ktos obcy pojawi sie na horyzoncie i w dodatku bierze ją na rece to wpada w histerie. I tak właśnie wystraszyła sie rodziców R.-tak strasznie płakała jak ich widziała ze szok. Jak sie od nich odwrociłam i nie widziała ich to spokoj. W koncu głupio mi sie zrobiło ze tak na nich reaguje, wiec poszłam ja wykapać i uspać. Oni pojechali do domu zniesmaczeni...mam nadzieje ze nie obrazili sie
Dobry wieczór.
Witaj Beata.
Dzięki
Idę w sobotę jak mój mężuś wróci to takie grubo spóźnione walentynkiA tak wogóle to wczoraj byłam na Lejdis. Film REWELACYJNY. Dawno się tak nie usmiałam
Miło że chociaż tutaj na forum mogę coś zrobić bo przez to siedzenie w domciu to dostanę fioła 24 h na dobę ze szkodnikami to trochę dużo:-)ooo
Beatko to super ze dolaczylas wreszcie bo jako mama i jeszcze farmaceutka to nie raz sie tu przydasz :-);-)
reklama
Beata34
Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-)[/quote]
Ja również witam.Pracowałam w różnych aptekach i laboratorium, mam rewelacyjną prywatną panią pediatrę-klinicystkę no i teraz dwoje dzieciaków to troszkę wiem i z chęcią się tą wiedzą podzielę i oczekuję rad od was także
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-)[/quote]
Ja również witam.Pracowałam w różnych aptekach i laboratorium, mam rewelacyjną prywatną panią pediatrę-klinicystkę no i teraz dwoje dzieciaków to troszkę wiem i z chęcią się tą wiedzą podzielę i oczekuję rad od was także
Podziel się: