reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
a dziś u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-)
buziaki dla wszystkich

fiu,fiu Sabinko...milutkiego wieczoru zyczę:tak::tak::tak::-D:-D:-D

ja uciekam,
malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:-:)-:)-(

dobrej nocki Mamusie:tak:

ojaaaaa niedziala a tu tyle postow, jak nigdy ;-):-)
wlasnie tez jestem ciekawa beatko :-D
sabina łłuuu chyba bedzie sie dzialo co :cool2::cool2::cool2: :-D:-D:-D

ooo
Beatko to super ze dolaczylas wreszcie bo jako mama i jeszcze farmaceutka to nie raz sie tu przydasz :-);-)

wisienko...ja też życzę Davidkowi duzo zdróweczka
widzę ze ma ten sam problem co Marcelinek:-(
u Nas syropki nie pomogły zbytnio
teraz synka wysmarowałam tak jak Beatka zaleciła i plecki oklepałam
udało się i teraz smacznie śpi:happy2:

szkoda ze tutaj w UK nie mozna kupic takiej masci :sorry2:

u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-) Kapciu już od 19.30 śpi więc trzeba to wykorzystac;-)
buziaki dla wszystkich

no no Sabinka uwazaj bo Lilka teraz czeka ktora nastepna;-) :-D :laugh2::rofl2::ninja2:

malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:-:)-:)-(

wiem co czujesz bo mam to samo :-( moj naszczescie teraz spi,

Lekarza nie a szkoda bo próbowałam raz się dostać:sorry2:, ale też po Akademi Medycznej jestem po farmacji:tak:

Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM :tak:
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-p :-D :-)

Jejku u mnie beznadziejne popołudnie było:wściekła/y: Przyjechali teściowie w odwiedziny.A moje dziecko ma teraz etap bania sie wszsytkich. Istnieją tylko mamusia i tatuś. A jak ktos obcy pojawi sie na horyzoncie i w dodatku bierze ją na rece to wpada w histerie. I tak właśnie wystraszyła sie rodziców R.-tak strasznie płakała jak ich widziała ze szok. Jak sie od nich odwrociłam i nie widziała ich to spokoj. W koncu głupio mi sie zrobiło ze tak na nich reaguje, wiec poszłam ja wykapać i uspać. Oni pojechali do domu zniesmaczeni...mam nadzieje ze nie obrazili sie:baffled:
Ja miałam to samo z Michałem i moimi teściami.Jak wjeżdżaliśmy w ich ulicę i Michał widział ich blok to tak wył że aż głupio mi było i nigdy nie chciał do nich pójść na kolana.Mi to wisiało bo teściowej nie bardzo kocham:no:

Dobry wieczór.

Witaj Beata.

Dzięki

A tak wogóle to wczoraj byłam na Lejdis. Film REWELACYJNY. Dawno się tak nie usmiałam:cool:
Idę w sobotę jak mój mężuś wróci to takie grubo spóźnione walentynki

ooo
Beatko to super ze dolaczylas wreszcie bo jako mama i jeszcze farmaceutka to nie raz sie tu przydasz :-);-)
Miło że chociaż tutaj na forum mogę coś zrobić bo przez to siedzenie w domciu to dostanę fioła 24 h na dobę ze szkodnikami to trochę dużo:-D:-)

reklama
Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM :tak:
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-p :-D :-)[/quote]
Ja również witam.Pracowałam w różnych aptekach i laboratorium, mam rewelacyjną prywatną panią pediatrę-klinicystkę no i teraz dwoje dzieciaków to troszkę wiem i z chęcią się tą wiedzą podzielę i oczekuję rad od was także

Do góry