reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
a dziś u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-)
buziaki dla wszystkich

fiu,fiu Sabinko...milutkiego wieczoru zyczę:tak::tak::tak::-D:-D:-D

ja uciekam,
malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:-:)-:)-(

dobrej nocki Mamusie:tak:

ojaaaaa niedziala a tu tyle postow, jak nigdy ;-):-)
wlasnie tez jestem ciekawa beatko :-D
sabina łłuuu chyba bedzie sie dzialo co :cool2::cool2::cool2: :-D:-D:-D

ooo
Beatko to super ze dolaczylas wreszcie bo jako mama i jeszcze farmaceutka to nie raz sie tu przydasz :-);-)

wisienko...ja też życzę Davidkowi duzo zdróweczka
widzę ze ma ten sam problem co Marcelinek:-(
u Nas syropki nie pomogły zbytnio
teraz synka wysmarowałam tak jak Beatka zaleciła i plecki oklepałam
udało się i teraz smacznie śpi:happy2:

szkoda ze tutaj w UK nie mozna kupic takiej masci :sorry2:

u mnie się szykuje romantyczny wieczór;-) wiec poczytam dokłądniej co u was jutro :-) Kapciu już od 19.30 śpi więc trzeba to wykorzystac;-)
buziaki dla wszystkich

no no Sabinka uwazaj bo Lilka teraz czeka ktora nastepna;-) :-D :laugh2::rofl2::ninja2:

malutki obudził sie kaszląc i muszę go polulać troszkę bo żal mi go bardzo:-:)-:)-(

wiem co czujesz bo mam to samo :-( moj naszczescie teraz spi,

Lekarza nie a szkoda bo próbowałam raz się dostać:sorry2:, ale też po Akademi Medycznej jestem po farmacji:tak:

Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM :tak:
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-p :-D :-)

Jejku u mnie beznadziejne popołudnie było:wściekła/y: Przyjechali teściowie w odwiedziny.A moje dziecko ma teraz etap bania sie wszsytkich. Istnieją tylko mamusia i tatuś. A jak ktos obcy pojawi sie na horyzoncie i w dodatku bierze ją na rece to wpada w histerie. I tak właśnie wystraszyła sie rodziców R.-tak strasznie płakała jak ich widziała ze szok. Jak sie od nich odwrociłam i nie widziała ich to spokoj. W koncu głupio mi sie zrobiło ze tak na nich reaguje, wiec poszłam ja wykapać i uspać. Oni pojechali do domu zniesmaczeni...mam nadzieje ze nie obrazili sie:baffled:
Ja miałam to samo z Michałem i moimi teściami.Jak wjeżdżaliśmy w ich ulicę i Michał widział ich blok to tak wył że aż głupio mi było i nigdy nie chciał do nich pójść na kolana.Mi to wisiało bo teściowej nie bardzo kocham:no:

Dobry wieczór.

Witaj Beata.

Dzięki

A tak wogóle to wczoraj byłam na Lejdis. Film REWELACYJNY. Dawno się tak nie usmiałam:cool:
Idę w sobotę jak mój mężuś wróci to takie grubo spóźnione walentynki

ooo
Beatko to super ze dolaczylas wreszcie bo jako mama i jeszcze farmaceutka to nie raz sie tu przydasz :-);-)
Miło że chociaż tutaj na forum mogę coś zrobić bo przez to siedzenie w domciu to dostanę fioła 24 h na dobę ze szkodnikami to trochę dużo:-D:-)

reklama
Beata jeszcze nie mialam okazji sie przywitac wiec teram WITAM :tak:
a co do twojego zawodu, to moglas sie nie przyznawac bo teraz ci spokoju nie damy :-p :-D :-)[/quote]
Ja również witam.Pracowałam w różnych aptekach i laboratorium, mam rewelacyjną prywatną panią pediatrę-klinicystkę no i teraz dwoje dzieciaków to troszkę wiem i z chęcią się tą wiedzą podzielę i oczekuję rad od was także

Do góry