reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześć mamuśki:-)

Wszystkiego najleszego dla Dorianka i Piotrusia:-)

Pati gratulacje dla Samiego:-)

Lilka przyjmij teraz oficjalne gratulacje:-) Na kiedy masz termin? Życzę faceta tym raem;-)

U nas wczorajszy dzień minął całkiem całkiem:-) Mimo, że byliśmy u teścoów było całkiem sympaycznie. Do tej pory z szoku wyjść nie mogę. Inga nawet była grzeczna, chociaż zazwczaj jak ich widziała wpadała w ryk, także Jagda witaj w klubie;-)
A dziś już zaliczyłam pediatrę i Inga ma infekcję dróg moczowych... to mogło być przyczyną jej niechęci do jedzenia. Dostaliśmy leki i zaczynamy kurację. teraz śpi biduka moja.

reklama
anulka mezus zawsze ma na 13.00 do pracy a ja do ok 15.00 pracuje no i na te 2-3 godziny do jednych albo 2gich dziadkow a czasami kolezance co ma tez synusia 8miesiecznego ;-)

wszystkiego dobrego dla Dorianka i Piotrusia :-)
lilka zycze Ci chlopaka teraz :tak:

Dorianku i Piotrusiu najlepszego:-) nasze kolejne 3 miesieczniaczki:-)

Wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Piotrusia naszych dzisiejszych 3 miesięczniaków
Zdrówka, szczęścia i słodyczy

Aluśka Wam życzy :-D:-D:-D
1884kf3.gif

Piotrusiu i Dorianku, wszystkiego naj... z okazji 3 miesiaczków:-):-):-)

.

Dziekujemy za zyczenia

Piotrusiu Tobie oczywiście najszczersze życzenia z okazji urodzinek
Słodkiego mleczka,pysznych deserków i usmiechu na twarzy zycze cicia Monia i kuzyn Dorian

Pati gratulacje dla Samiego:-)

Lilka przyjmij teraz oficjalne gratulacje:-) Na kiedy masz termin? Życzę faceta tym raem;-)

U nas wczorajszy dzień minął całkiem całkiem:-) Mimo, że byliśmy u teścoów było całkiem sympaycznie. Do tej pory z szoku wyjść nie mogę. Inga nawet była grzeczna, chociaż zazwczaj jak ich widziała wpadała w ryk, także Jagda witaj w klubie;-)
A dziś już zaliczyłam pediatrę i Inga ma infekcję dróg moczowych... to mogło być przyczyną jej niechęci do jedzenia. Dostaliśmy leki i zaczynamy kurację. teraz śpi biduka moja.

Dokładam sie do Życzeń :)))) dla SŁODKICH MALUCHÓW

Lilka
nie wiem czy cos ominęłam czy może ta wiadomość była na tym zamkniętym wątku (do którego dalej nie mam dostępu:-() ale dopiero teraz zobaczyłam jak bira składa gratulacje ... Czyli jednak pojawiły się dwie kreseczki :tak::-):-):-) GRATULUJE :rofl2::rofl2::rofl2::happy2::cool2::cool::rofl:

.

Lilka to w którym tygodniu jesteś? Oficjalnie składam gratulacje :tak::tak:
...

czesc mamuski

no ja mysle ze to jest 8tc i 4 dzien :cool2:
no chyba ze mlodsza.....ale bylismy na gumkach wiec hmmm:cool2::-D

dziekuje za gratulacje!!!

dlaczego i za trzecim razem musza mnie meczyc cholerne mdlosci:confused::baffled::baffled:
jezuuu bo chaftne:baffled:

hhiihihiii no i dziekujemy za zyczenia syncia:-) oby oby;-)

Pusia dziekuje :-)
no pojawil sie dduuuuuzy plus na tesciku ;-)

a czemu nie masz dostepu?? Aluska dostala
zobacz nizej na forum,czy pisze ci Listopadowe mamy...jakos pod relacjami rodzinnymi

czesc mamuski

no ja mysle ze to jest 8tc i 4 dzien :cool2:
no chyba ze mlodsza.....ale bylismy na gumkach wiec hmmm:cool2::-D

dziekuje za gratulacje!!!

dlaczego i za trzecim razem musza mnie meczyc cholerne mdlosci:confused::baffled::baffled:
jezuuu bo chaftne:baffled:

hhiihihiii no i dziekujemy za zyczenia syncia:-) oby oby;-)
Lilka, moja Inga jest gumkowa;-)

Bira ;-)

Dorianku i Piotrusiu wszystkiego dobrego z okazji skonczenia 3-ego miesiaca!!!!!!!!
pysznego jedzonka,udanych wygibasow i wielu usmieszkow!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry