reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pati gratulacje dla synusia...musisz pekac z dumy:-)

Lilka to jeszcze raz gratuluje i zycze synusia:-)

i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatow:-)

reklama
Witam Mamcie :tak:
Wczoraj mała dała nam jeszcze popalić ale dziś dzień zaczął się bardzo dobrze :tak:Amanda jest o wiele spokojniejsza i mam nadzieję że to był tylko szok poszczepionkowy i teraz będzie już wszystko wporządku :tak:Mam taką nadzieję...........:sorry2:

misiu zasnął:tak:

muszę się Wam pochwalić ze mój starszy synek(który chodzi do klasy pływackiej)
zakwalifikował się na środowy turniej pięciu basenów
tzn. z jego klasy 15 osobowej jedzie piątka dzieci
więc konkurencja była ostra
synus miał 2 miejsce w eliminacjach
i w środę jedzie na między szkolne zawody
ale się cieszę!!!
tillingersamuelpe2.jpg

Pati ale masz zdolnego synka:-D moje gratulacje :-):-)

A tak wogóle to wczoraj byłam na Lejdis. Film REWELACYJNY. Dawno się tak nie usmiałam:cool:

wszyscy tak chwalą ten film to ja też się na niego wybiorę:-);-)

aluska musi byc dobrze ;-):tak:
beata34 zajrzyj na watek o pielegnacji bobasow jak masz chwilke. Moze akurat pomozesz :-p:tak:;-):-D

Wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Piotrusia naszych dzisiejszych 3 miesięczniaków
Zdrówka, szczęścia i słodyczy

Aluśka Wam życzy :-D:-D:-D
1884kf3.gif

Piotrusiu i Dorianku, wszystkiego naj... z okazji 3 miesiaczków:-):-):-)

Beatko, ale fajnie, ze Cie mamy... pewnie moco nam pomozesz:tak::tak:
Pati, gratulacje dla Samiego:tak::tak:
Lilka, gratuluje mocno!! Ktory to tydzien??:-):-):-)
Sabinko, wieczorek udany?:-p
Larvuniu, widze suwaczek - za 13 dni wracasz do pracy - a co z maluszkiem?

reklama
Do góry