reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześć Kobitki :tak:
Witam sie po walentynkowo:tak::tak:

U nas walentynki minely spokojnie;-) ...dostalam roze i karteczke mail'em, z pieknymi zyczeniami:-):-) ...a ja tez wyslalam mezusiowi kartke mail'em:-D
...no ito na tyle, zaden wypad czy inne szalenstow nie wchodzilo w rachube bo jestesmy poprzeziebiani... mnie wzielo tak mocno wlasnie wczoraj:-:)-( ...ale mam nadzieje, ze juz bedzie lzej:tak::tak:

buziaki:-)

Moje Kochanie też mi przysłał takie karteczki walentynkowe mailem :-D
Poza tym dostałam od nie bombonierkę :tak::-) a ja nie dobra żona nic mu nie dałam :-( ale powiedział że nic nie szkodzi bo wie że mi trudno tak z dzidzią coś kupić i że możemy ten dzień uczcić w bardziej przyjemniejszy sposób :-D:tak::tak::-p:-D
Jednak wieczór zapowiadał się nie zbyt ciekawie bo mała strasznie zaczęła marudzić (chyba był to efekt uboczny szczepionki :baffled:) zasnęła dopiero po 24 mój luby się trochę zdenerwował że mu niunia wieczór zepsuła i też położył poszedł spać:eek: a ja tu spodziewałam się czegoś jeszcze a tu nic :crazy: a że nie mogłam zasnąć to go zbudziłam po 1.00 w nocy:sorry: i wcale nie był temu przeciwny :-):-):-):tak::-)
Mogę więc powiedzieć że walentynki miałam udane hmmm........... nawet bardzo :-D:-D:-D

reklama
A dzis kupójemy monitor LCD 19 panoramiczna :tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale się ciesze (mój stary monitor juz szwankuje i rano nie chciał sie gnojek uruchomić i bałam się że nie będę mogła zobaczyc co uwas ale naszczęście zadziałał :))

Pusia my jakieś 3 miesiące temu kupiliśmy sobie taki monitor LCD panoramiczny bo stary nam padł, tyle, że 20 cali ale i tak zajmuje mniej miejsca niż tamto grube koloseum :-p:-D

Witam

Ja wlasnie sprzatam,Matt spi,Antek zaraz w tylek chyba oberwie bo za moimi plecami grzebie w dvd :eek:
Jutro wyjezdzamy ma weekend do przyjaciol.Maja jutro urodziny a ze sa blizniakami to mam nielada problem co mam im kupic?
Jakies podpowiedzi?
Moga byc prezenty smieszne,z jajem :-D

My tez walentynki spedzilismy milusioooo :sorry::sorry:
Maz dostal odemnie karteczke,ktora na szybkiego sama klecilam :baffled: A ja dostalam od meza przyzeczenie,ze zmieni jedna rzecz w swoim charakterku :eek::tak:;-):-D.

Dobra lece.

Moze udostepnic Pusi watek zamkniety???
Aluska a ty masz dojscie do niego?

Pusia ten topic jest na naszym zamknietym watku do ktorego mamy dostep tylko my listopadwki :happy: mozna tam pisac wszystko i nie bac sie ze reszta forum przeczyta;-)
ty chyba nie masz do niego dostepu co??? trzeba cos z tym zrobic:-)

reklama
Do góry