reklama
Lilka
Fanka BB :)
o rany Ladina
ja chcialam w PL pod narkoza sobie zrobic ten zab i dwa inne,ale tamte to tylko plomby do wymienienia,ale jestem tchorz i chce pod narkoza
wyczyscic z kamienia i...wybielic:-) bo po dwoch ciazach mi zeby zzolkly a nie pale,nie pije kawy wiec nie widze innej przyczyny....
mam nadzieje ze po pierwszym okresie dostane zgode od poloznej na zabieg pod narkoza i frune do PL
witaj po przerwie kochana:-):-):-)
ja chcialam w PL pod narkoza sobie zrobic ten zab i dwa inne,ale tamte to tylko plomby do wymienienia,ale jestem tchorz i chce pod narkoza
wyczyscic z kamienia i...wybielic:-) bo po dwoch ciazach mi zeby zzolkly a nie pale,nie pije kawy wiec nie widze innej przyczyny....
mam nadzieje ze po pierwszym okresie dostane zgode od poloznej na zabieg pod narkoza i frune do PL
witaj po przerwie kochana:-):-):-)
Lilus
mialam taki sam plan, tchorz jestem niemilosierny Ale mi w ciazy plomba wypadla i stwierdzilam, ze tu jednak pojde, bo nie wiem kiedy do Pl polece. Poszlam, plombe zrobilam,ale na rtg okazalo sie , ze pod calkiem innymi zebami mam zakarzenie a , ze nic nie czulam to nie pozwolilam usunac w nadziei, ze moze w Polsce cos z tym zrobie. Niestety po tyg. zaczelo mi dzaslo puchnac i doopa, trzeba bylo meska decyzje podjac. Godzine mi rwal te zeby, prawie nie bolalo, ale i tak skakalam na fotelu Az stwierdzil lekarz, ze go to irytuje No coz teraz to musze czekac, zeby sie to wygoilo i cos wstawic, bo bede jesc jak krolik przodem tylko;-)
U Ciebie tak zle nie bedzie;-)
mialam taki sam plan, tchorz jestem niemilosierny Ale mi w ciazy plomba wypadla i stwierdzilam, ze tu jednak pojde, bo nie wiem kiedy do Pl polece. Poszlam, plombe zrobilam,ale na rtg okazalo sie , ze pod calkiem innymi zebami mam zakarzenie a , ze nic nie czulam to nie pozwolilam usunac w nadziei, ze moze w Polsce cos z tym zrobie. Niestety po tyg. zaczelo mi dzaslo puchnac i doopa, trzeba bylo meska decyzje podjac. Godzine mi rwal te zeby, prawie nie bolalo, ale i tak skakalam na fotelu Az stwierdzil lekarz, ze go to irytuje No coz teraz to musze czekac, zeby sie to wygoilo i cos wstawic, bo bede jesc jak krolik przodem tylko;-)
U Ciebie tak zle nie bedzie;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Ladina, witaj
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anulka
:-)
Co za sliczna buzia w podpisie
Dziekujemy
a jaka dzis ta buzia rozdarta i marudna
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ach Wisienka przed chwila zab mi poszedl i jestem zalamana
dobrze ze z tylu....
lilka znasz to powiedzenie pewnie ze kazda ciaza kosztuje 1 zeba :-)
ja tam dentysty sie nie boje jak chodze i zmieniam plomby to robie to bez znieczulenia :-)
jak bede w PL to musze isc do dentysty tez bo jak dotykam paznokciem zakonczenie zeba to 2 mnie bola pewnie beda do naprawy :-)
ja tez mowie TAK pusi i amandzie :-)
reklama
aluśka i pusia dzieki za wiadomości - działam w tej sprawie, powinnyście mieć niedługo dostęp:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/
jeśli mozecie tu wejść to znaczy że jestescie już w naszym gronie
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/
jeśli mozecie tu wejść to znaczy że jestescie już w naszym gronie
Podziel się: