reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
o rany Ladina :sorry:
ja chcialam w PL pod narkoza sobie zrobic ten zab i dwa inne,ale tamte to tylko plomby do wymienienia,ale jestem tchorz i chce pod narkoza
wyczyscic z kamienia i...wybielic:-) bo po dwoch ciazach mi zeby zzolkly:szok: a nie pale,nie pije kawy wiec nie widze innej przyczyny....
mam nadzieje ze po pierwszym okresie dostane zgode od poloznej na zabieg pod narkoza :sorry:i frune do PL

witaj po przerwie kochana:-):-):-)

Lilus
mialam taki sam plan, tchorz jestem niemilosierny:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale mi w ciazy plomba wypadla i stwierdzilam, ze tu jednak pojde, bo nie wiem kiedy do Pl polece. Poszlam, plombe zrobilam,ale na rtg okazalo sie , ze pod calkiem innymi zebami mam zakarzenie a , ze nic nie czulam to nie pozwolilam usunac w nadziei, ze moze w Polsce cos z tym zrobie. Niestety po tyg. zaczelo mi dzaslo puchnac i doopa, trzeba bylo meska decyzje podjac. Godzine mi rwal te zeby, prawie nie bolalo, ale i tak skakalam na fotelu:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Az stwierdzil lekarz, ze go to irytuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No coz teraz to musze czekac, zeby sie to wygoilo i cos wstawic, bo bede jesc jak krolik przodem tylko:zawstydzona/y:;-)
U Ciebie tak zle nie bedzie;-)

cześć Mamuśki:-)

Ladinka...
fajnie że wpadłaś:tak::tak::tak:
dawaj foty dzieciaczków i zaglądaj do Nas częściej Kochana:rofl2::tak::tak:

ach Wisienka przed chwila zab mi poszedl i jestem zalamana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dobrze ze z tylu....

lilka znasz to powiedzenie pewnie ze kazda ciaza kosztuje 1 zeba :-)

ja tam dentysty sie nie boje :no: jak chodze i zmieniam plomby to robie to bez znieczulenia :-)
jak bede w PL to musze isc do dentysty tez bo jak dotykam paznokciem zakonczenie zeba to 2 mnie bola :tak: pewnie beda do naprawy :-)

ja tez mowie TAK pusi i amandzie :tak: :-) :rofl2:

reklama
Do góry