reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

az 100 masakra do duuzo i to miesiecznie? to kupe kasy mu uzbieracie bo wyplacic on moze dopiero po 18,nie?
jak cos to dajcie znak ktory bank wybraliscie:tak:
No i fajny prezencik walentynkowy dostalas:-)

nie musisz wplacac co miesiac, i mozesz wplacic tylko £10 miesiecznie a najwiecej £100. Za 18 lat przy £100 miesiecznie bedzie mial £30,500 (przy 5%) 37,100 (7%) a 45,400 (9%) wiec jest duza roznica kasy, dlaego trzeba sie dobrze zastanowic gdzie sie bedzie kase wplacac :tak: :-)

ja wlasnie wtrynilam pol bombonierki czekoladek, ktora dostalam na narodziny synka i az mnie zmulilo, bo nie jadlam nic slodkiego od nowego roku :baffled:

a kolacja nam sie super udala, :-)
ic jak spadam, bo zaczynamy ogladac film na DVD,
a jak wam mijaja walentynki ???

reklama
Moje dzieciaki maja asymetrie tzn macius juz sie jej pozbył a u Adasia walczymy:-) choc jest ciezko bo mały wcale nie chce wspolpracowac i jest mi go bardzo zal jak tak placze na tej rehabilitacji:-(

Kunda biedny Adaś :-( musi się tak o męczyć :-(
u mojej małej też stwierdzono asymetrię ( jakąś ułożeniową ale sama nie wiem o co chodzi pewnie sama wymyśliła sobie taką nazwę :baffled:) i nic mi lekarka nie wspomniała o rehabilitacji :-( :no::wściekła/y:

J
Odnośnie Allegro. Ja tydzień temu też coś kupiłam, u dwóch różnych sprzedawców (dokładnie w czwartek). Kasę wysłałam w piątek, wtedy też dotarła. Od jednego sprzedawcy towar dostałam już w poniedziałek, a od drugiego w poniedziałek dostałam mail, że kasa doszła. Do dziś jeszcze nie doszła paczka :baffled:
.

Ja na paczkę czekałam aż dwa tygodnie :crazy: i niby była wysłana priorytetem :wściekła/y:

Hej Dziewczynki:-)

My po szczepieniu. Blanka waży 6750g-troche przystopowała z przybieraniem. Samo kłucie w miarę przetrzymała, tylko troche płaczu było. Ale najgorsze zaczęło się w domu- nie wiem co się stało ale strasznie płakała, zanosiła sie, nie dało sie jej uspokoic-nigdy jeszcze się tak nie zachowywała:szok::no: Masakra! Nie mogła zasnąc-nawet teraz jeszcze śpi niespokojnie..to chyba skutki uboczne szczepionki...sama nie wiem.
Wogóle dzisiaj dzień do d... Do południa pojechałam na zakupy do makro kupić kilka ważnych rzeczy i wyobraźcie sobie ze nie wpuscili mnie z dzieckiem:szok:-takie odgórne przepisy podobno-byłam w szoku-wydarłam sie na panią:wściekła/y: Co za dyskryminacja-zeby z dzieckiem nie mozna było do sklepu wejść!!!!!! Zaczęła kobieta tłumaczyć że niby wózki widłowe jeżdżą i ze niebezpiecznie i zebysmy w niedziele przyjechały:szok::baffled::wściekła/y: Czyli dorosłemu człowiekowi na głowe moze coś spaść, skoro z tego powodu dzieci nie można wpuszczać:baffled::baffled::baffled:
Przyjechałam do domu i przyszedł listonosz z wezwaniem do urzędu skarb.-nie wiem o co im chodzi ale boję sie cholernie, bo jak oni wzywają to wszystkiego mozna sie spodziewać i kazdego człowieka traktują jak potencjalnego złodzieja!!!!!!

Uff... przepraszam...ale musiałam sie wyżalić...
Idę sie poprzytulac do mężusia bo w końcu dziś walentynki:sorry:

helo

my nie dawno zladowalismy do domu..caly dzien spedzilismy zwiedzajac i ...w centrum na koncu gdzie dzieciom w H&M nakupowalismy tyle ciuchow z promocji ze hej :-)

ide na watek zamkniety

jagoda no w marko sa takie przepisy ze mozesz wejsc z dziekciem powyzej 110cm jak dobrze pamietam, bo slyszalam ze nizej kamery nie siegaja czy cos :sorry:

lilka super ze zakupy sie udaly :tak: my mamy nadzieje ze juz w ten weekend moj bedzie mial czesc wyplaty bo chcemy jechac na zakupy i pokupowac malemu ciuszki na 3-6 miesiecy bo z newborn wyrosl z 2 tyg, temu a teraz 0-3 juz jest na styk :szok: kurcze jak te nasze dzieciaki szybko rosna :-)

dziekuje kochane za pamiec,zyczenia,kwiaty,czekoladki :-):-):-)

kochane,z okazji Walentynek zycze wam milosci kazdego dnia!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
To chyba tylko ja tu zostalam!!!
Nie pisalam wczesniej bo moj mezus sie nie spisal! Nie zaskoczyl mnie dzisiaj zadnym drobiazgiem a do tego mowil ze on musi isc do kompa! Mimo ze mu to wyperswadowalam to i tak atmosfera byla dretwa! To ja glupia wzielam dzieci rano i pojechalam po prezencik dl aniego a on mi nic nei zorganizowal!!!
Oj bylam zla! Dobrze ze sie opamietal i przeprosil!
Dlatego zagladam do was dopero teraz!!!

Do góry