reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczynki,
dlugo mnie nie bylo, pewnie juz nie nie pamietacie;-)
U nas wszystko ok, tylko na nic nie mam czasu. Jestem maksymalnie padnieta...
Poczytam co tam u Was slychac:-)

reklama
Hej dziewczynki,
dlugo mnie nie bylo, pewnie juz nie nie pamietacie;-)
U nas wszystko ok, tylko na nic nie mam czasu. Jestem maksymalnie padnieta...
Poczytam co tam u Was slychac:-)
Ladina kochana WItaj!!
Jak tam blizniaki?
Pewnie juz duze chlopaki ;-)
Wierze Ci,ze jestes padnieta,ale moze minutka wieczorkiem dla nas sie znajdzie? :sorry:
Ucaluj swoja Swieta Trojce :-D:-D

Aluska napisz do Misi na Priva a dostaniesz dostep :tak:

anineczko
jakos sobie radze, ale nie powiem, psycha mi czasami siada;-)
Koncze karmienie cycem, bo wysiadam , Gucio potrafi wtrabic 240ml mleka zageszczonego i po godzinie byc znowu glodnym:baffled: Natomiast Vini je moze jedna czwarta tego co brat, ale jest grubszy:rofl2:

Lilka
przeczytalam o Twoim zebie:-( Wiesz, ja wczoraj przezylam cos podobnego:eek: Musialam usunac dwa zeby, bo mi sie zakarzenie pod korzeniami zrobilo...nie zycze nikomu. Kuzwa teraz mam czekac pol roku i ewentualnie wstawic implanty, ale na sama mysl o chirurgii szczekowej mnie mrozi:nerd:

reklama
Do góry