reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dziewczyny mam pytani. czy robiła kiedyś któraś z Was tort z kremem szampanskim?
Mój mąż ma w następną sobotę urodziny i chciałabym dla Niego taki tort zrobić.

reklama
Women, mój Seban mieszka w Holandii i przyjeżdza do domu co kilka tygodni:baffled: Miał być wczoraj wieczorem i co jakiś czas dzwoni i przekłada:wściekła/y: Teraz ma być ok 13... ale mnie nie będzie:crazy:

OO to na codzien rowniez jestes sama z dzieckiem...

Dziewczyny mam pytani. czy robiła kiedyś któraś z Was tort z kremem szampanskim?
Mój mąż ma w następną sobotę urodziny i chciałabym dla Niego taki tort zrobić.

ja wogole nie umiem piec ani robic tortów ,albo umiem ale o tym nie wiem bo nigdy nie probowałam....hehe

ale pyszny obiadek zrobiłam i sie objadłam tak ze ledwo siedze ufff
a gdzie wszystkie sie podziewacie ja tu sama siedze czy jak?
gdzie wasze uzaleznienie od BB coooooo????

helou

co do likierow to ja owszem ale nie za czesto
lubie baileysa i sheridans tez ok

jednak moim ulubionym alko sa bourbony
czyli jack daniels z cola rzadzi
:laugh2:

Elbra prosze bardzo,zapraszam na piersi w ciemnym sosie z zmieniaczkami i suróweczką z białej kapustki

No to Lilka masz przerąbane kobieto,rob ten test bo Cie tu pogryzą baby heheh

A moj synus wlasnie wypil 50ml czystej marchwi ale mu to wchodzi hehehe
a Elbra ty zdecydowalas sie i dalas malemu czy jeszcze czekasz

sluchaj a jak twoj maly przesypia po tym kleiku noc bo moj bez zmian budzi sie 2 razy na mleko wypije 120ml i idzie dalej spac

reklama
witam moje kochane :-):-):-)

Sugar ty konkubino :-D:-D:-D
swoja droga obrzydliwe slowo :sorry: takie obrazliwe nie? mi sie to zaraz z patologia kojarzy.....powinni zmienic i innym slowem to zastapic :-)

tu w angli uzywa sie slowo PARTNER :-)

chyba masz racje zaraz wejde na ta stronke i poszukam-wiesz kasa by sie juz odkladala no i mozesz mi powiedziec ktory bank wybraliscie??

aaaaaaaaa.... i milej randki ci zycze :tak:
ja se moge zapomniec o walentynach, bo jak sie zapytalam wczoraj o dzisiejszy dzien to uslyszalam od mojego M -"przeciez to swieto zakochanych a my juz jestesmy w innym staium" wpienilam sie tak ze szok:wściekła/y:
niech spada na drzewo-tez mu nic nie dam:no:

asix wiesz co jeszcze nie wybralismy :zawstydzona/y: w ostatnich 2 mesiacach mielismy sporo wydatkow, moze w tym miesiacu jak dostanie wyplate to w koncu zalozymy, bo mysmu juz podjeli decyzje ze bedziemy 100 wplacac, szkoda ze wiecej nie mozna :(

a z tymi walentynkami to niezle ci powiedzial :wściekła/y: moj zanim mnie poznal to nie uznawal, bo mowil ze to komercyjne swieto ale ze wie ze ja lubie to dal mi 12 roz, kolczyki w ksztalcie serca z bialego zlota i kartke :-)

sabina to twoj mezus cie rozpija :rofl2:
jolie ja tez uwielbiam bayleysa lub malibu mniammmmmmm
women chyba wszystkie spia jeszcze :laugh2:
bira ja to bym umarla z tesknoty

Do góry