reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pusia wejdź w ustawienia potem w panelu użytkownika naciśnij edytuj profil i tam masz coś takiego jak własny status użytkownika i tam wpisujesz co chcesz a na samym dole wciskasz zatwierdź zmiany i gotowe :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Liluś wszstkiego najlepszego z okazji Twojego święta. Samych radosnych dni, zdrowych dzeciaczów i grzecznego męża:-)

bira..ja też myślę że waga córci jest OK
coś przesadził ten lekarz:sorry:
ale masz racje,zrób badania dla świętego spokoju
a co to za Bebilon/ zwykły czy Comfort?
Pati, lekarka kazała kupić zwykły bebilon i aki kupiłam. Mała jest nim zachwycona :-)

konkubina i jej libacja alkoholowa :cool2:

larvunia zapraszam , mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory dostarcza wina do ministerstwa spraw wew
za butelke za ktora w sklepie zaplacilibysmy 100-200 placimy 20 zeta
jak tak dalej pojdzie popadne w nalog :sorry:

Jesssu Sugar pożycz sąsiada. Chociaż na tydzień;-)

Kunda... biedny Adaś. Ja już się boję jutrzejszego badania krwi...

A ja nadal czekam na męża, jestem ta wściekła, ze chyba chama do domu nie wpuszczę:wściekła/y: Zresztą niedługo idę na spacerek, bo słońce wychodzi to będzie sterczał pod drzwiami bo nie ma kluczy:tak: I dupa z walenynek:crazy:

Cześć wieczorowo:-)

Dzięki laski za pocieszenie. W sumie to rację macie... 7 kg to sporo i niech sobie dziewczyna w swoim tempie rośnie. Nic na siłę. Ale badanie zrobię dla spokoju sumienia. Poza tym zmieniłam jej to mleko i doznałam taiego szoku, że jeszcze zęby z podłogi zbieram;-) Inga o 17 zjadła 80ml bebilonu a o 20:30 140ml zagęszczonego:szok: Tyle to ona w ciągu ostatnich dni nie zjadła:szok: Może po prostu jej ten NAN nie smakował (choć dla mnie bebilon śmierdzi jak stara ściera... ale skoro jej pasuje:baffled:)... Kurcze humor mi wrócił i znowu patrzę na wszystko optymistycznie;-):-)

Women, Wisienka, super, że Wasze maluchy nie mają tych kreczów. Wisienka, lada moment zaponisz, że David miał jakąś gulę. Wszystko będzie ok,

Teraz sobie czekam na męża. Ma być w nocy jakoś, choć znając życie dojedzie do domu nad ranem (żeby z psami nie musiał wychodzić;-);-)). Kurcze już się go doczekać nie mogę.

Bira no to gratuluje
Widocznie malutkiej zasmakował bebilon,oby tak dalej choc i tak sadze ze wage ma idealną.głowka do gory kochana

witam Kobitki :tak:

noc minęła nam spokojnie, teraz Amanda grzecznie leży w łóżeczku i gada z misiami :rofl2:

Lilka z okazji Twoich imienin :
Życzę Ci odwagi, by iść do przodu bez
względu na wszystko,
miłości - tej jedynej, która potrafi zmienić życie,
wiary w siebie, w człowieka i w świat,
w który trudno jest wierzyć,
nadziei potrzebnej by żyć
i oczywiście przyjaciół,
takich od serca na zawsze.:-D:-D:-D:-D

tn07jpgaaaej2.gif

ja rowniez zycze wszystkiego dobrego Lileczko nasza.
w prezencie mogłybysmy dac lilce test ciazowy heheh:-):-):-)

Larvuniu likierek:-) heheh

sheridans_2.jpg

piłam to kiedys ale jakos nie podeszlo mi
jednak wodeczka z reb bullem to jest to co lubie najbardziej:-D

Mam do Was pytanko gdzie zmienia sie napis pod Nikiem u mnie jest napisane entuzjastka a chciała bym cos innego tam wpisać ale nie wiem jak :(:zawstydzona/y: POMOCY :baffled:

tak jak aluska juz napisała wyprzedziła mnie hehhe

U mnie dzis piekna sloneczka pogoda wiec pewnie pojdziemy gdzies na ladny spacerek,wczoraj nie bylo za ladnie ale i tak bylismy nad balatonem takim zbiornikiem wodnym i karmilismy labedzie i kaczki,fajnie bylo tyle ze czego a raczej kogos brakowalo mi tam...........:-(

wszystkiego najlepszego moje walentynki kochane:-)

Women, mój Seban mieszka w Holandii i przyjeżdza do domu co kilka tygodni:baffled: Miał być wczoraj wieczorem i co jakiś czas dzwoni i przekłada:wściekła/y: Teraz ma być ok 13... ale mnie nie będzie:crazy:

reklama
Witam.

Ale Was wczoraj wzięło na pisanie :-):-)

J ajuż sama w domku. mąż w pracy, mama z siostrą w Wałbrzychu, Tymek na spacerze z drugą babcią.

a ja jeszcze przed kompem.... po allegro smigam. Kurde zadnych fajnych torebek nie ma :dry: 237 wystawionych toreb i zadna nie w moim guscie :huh: Chyba bede zmuszona cos kupic w gorzowie... choc tam tez duuupa a nie torebki :oo2:

sugar sama tak popijasz?? podziel sie kobieto! ;-):rofl:

Ja rzadko znajduję coś co mi się podoba, dlatego, jeśli chce nową casual bag, szyję ją sobie sama. Teraz niestety czasu mało na takie sprawy.

a ja dostałam juz od mojego męzusia pierwszą część prezentu:-)
mojego ulubionego SHERIDANS-a:-) jami jami:-) jak ja go uwielbiam;-)
po południu ma coś jeszcze być;-)

No to ja chyba gustuję w podobnych alkoholach co Sabina. Tego nie piłam, ale sam wygląd mnie zachęca, a do tego kawowy, mniam. Ja bardzo lubię likier Baileys

Do góry