Pusia wejdź w ustawienia potem w panelu użytkownika naciśnij edytuj profil i tam masz coś takiego jak własny status użytkownika i tam wpisujesz co chcesz a na samym dole wciskasz zatwierdź zmiany i gotowe
reklama
Pusia wejdź w ustawienia potem w panelu użytkownika naciśnij edytuj profil i tam masz coś takiego jak własny status użytkownika i tam wpisujesz co chcesz a na samym dole wciskasz zatwierdź zmiany i gotowe
Dziękuję za pomoc )):-)
bira
Listopadowe mamy'07
Liluś wszstkiego najlepszego z okazji Twojego święta. Samych radosnych dni, zdrowych dzeciaczów i grzecznego męża:-)
Jesssu Sugar pożycz sąsiada. Chociaż na tydzień;-)
Kunda... biedny Adaś. Ja już się boję jutrzejszego badania krwi...
A ja nadal czekam na męża, jestem ta wściekła, ze chyba chama do domu nie wpuszczę Zresztą niedługo idę na spacerek, bo słońce wychodzi to będzie sterczał pod drzwiami bo nie ma kluczy I dupa z walenynek
Pati, lekarka kazała kupić zwykły bebilon i aki kupiłam. Mała jest nim zachwycona :-)bira..ja też myślę że waga córci jest OK
coś przesadził ten lekarz
ale masz racje,zrób badania dla świętego spokoju
a co to za Bebilon/ zwykły czy Comfort?
konkubina i jej libacja alkoholowa
larvunia zapraszam , mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory dostarcza wina do ministerstwa spraw wew
za butelke za ktora w sklepie zaplacilibysmy 100-200 placimy 20 zeta
jak tak dalej pojdzie popadne w nalog
Jesssu Sugar pożycz sąsiada. Chociaż na tydzień;-)
Kunda... biedny Adaś. Ja już się boję jutrzejszego badania krwi...
A ja nadal czekam na męża, jestem ta wściekła, ze chyba chama do domu nie wpuszczę Zresztą niedługo idę na spacerek, bo słońce wychodzi to będzie sterczał pod drzwiami bo nie ma kluczy I dupa z walenynek
Cześć wieczorowo:-)
Dzięki laski za pocieszenie. W sumie to rację macie... 7 kg to sporo i niech sobie dziewczyna w swoim tempie rośnie. Nic na siłę. Ale badanie zrobię dla spokoju sumienia. Poza tym zmieniłam jej to mleko i doznałam taiego szoku, że jeszcze zęby z podłogi zbieram;-) Inga o 17 zjadła 80ml bebilonu a o 20:30 140ml zagęszczonego Tyle to ona w ciągu ostatnich dni nie zjadła Może po prostu jej ten NAN nie smakował (choć dla mnie bebilon śmierdzi jak stara ściera... ale skoro jej pasuje)... Kurcze humor mi wrócił i znowu patrzę na wszystko optymistycznie;-):-)
Women, Wisienka, super, że Wasze maluchy nie mają tych kreczów. Wisienka, lada moment zaponisz, że David miał jakąś gulę. Wszystko będzie ok,
Teraz sobie czekam na męża. Ma być w nocy jakoś, choć znając życie dojedzie do domu nad ranem (żeby z psami nie musiał wychodzić;-);-)). Kurcze już się go doczekać nie mogę.
Bira no to gratuluje
Widocznie malutkiej zasmakował bebilon,oby tak dalej choc i tak sadze ze wage ma idealną.głowka do gory kochana
witam Kobitki
noc minęła nam spokojnie, teraz Amanda grzecznie leży w łóżeczku i gada z misiami
Lilka z okazji Twoich imienin :
Życzę Ci odwagi, by iść do przodu bez
względu na wszystko,
miłości - tej jedynej, która potrafi zmienić życie,
wiary w siebie, w człowieka i w świat,
w który trudno jest wierzyć,
nadziei potrzebnej by żyć
i oczywiście przyjaciół,
takich od serca na zawsze.
ja rowniez zycze wszystkiego dobrego Lileczko nasza.
w prezencie mogłybysmy dac lilce test ciazowy heheh:-):-):-)
Larvuniu likierek:-) heheh
piłam to kiedys ale jakos nie podeszlo mi
jednak wodeczka z reb bullem to jest to co lubie najbardziej
Mam do Was pytanko gdzie zmienia sie napis pod Nikiem u mnie jest napisane entuzjastka a chciała bym cos innego tam wpisać ale nie wiem jak POMOCY
tak jak aluska juz napisała wyprzedziła mnie hehhe
U mnie dzis piekna sloneczka pogoda wiec pewnie pojdziemy gdzies na ladny spacerek,wczoraj nie bylo za ladnie ale i tak bylismy nad balatonem takim zbiornikiem wodnym i karmilismy labedzie i kaczki,fajnie bylo tyle ze czego a raczej kogos brakowalo mi tam...........:-(
wszystkiego najlepszego moje walentynki kochane:-)
bira
Listopadowe mamy'07
Women, mój Seban mieszka w Holandii i przyjeżdza do domu co kilka tygodni Miał być wczoraj wieczorem i co jakiś czas dzwoni i przekłada Teraz ma być ok 13... ale mnie nie będzie
anineczka
królowa mrówek :P
Witam sie.
Lilka Wszystkiego Najlepszego w dniu Imienin.
A Wam kochane w tym dniu zycze milosci,zrozumienia i cierpliwosci do Waszych drugich połówek.
Lilka Wszystkiego Najlepszego w dniu Imienin.
A Wam kochane w tym dniu zycze milosci,zrozumienia i cierpliwosci do Waszych drugich połówek.
reklama
jolie
Tymkowa mama
Witam.
Ale Was wczoraj wzięło na pisanie :-):-)
J ajuż sama w domku. mąż w pracy, mama z siostrą w Wałbrzychu, Tymek na spacerze z drugą babcią.
Ja rzadko znajduję coś co mi się podoba, dlatego, jeśli chce nową casual bag, szyję ją sobie sama. Teraz niestety czasu mało na takie sprawy.
No to ja chyba gustuję w podobnych alkoholach co Sabina. Tego nie piłam, ale sam wygląd mnie zachęca, a do tego kawowy, mniam. Ja bardzo lubię likier Baileys
Ale Was wczoraj wzięło na pisanie :-):-)
J ajuż sama w domku. mąż w pracy, mama z siostrą w Wałbrzychu, Tymek na spacerze z drugą babcią.
a ja jeszcze przed kompem.... po allegro smigam. Kurde zadnych fajnych torebek nie ma 237 wystawionych toreb i zadna nie w moim guscie Chyba bede zmuszona cos kupic w gorzowie... choc tam tez duuupa a nie torebki
sugar sama tak popijasz?? podziel sie kobieto! ;-)
Ja rzadko znajduję coś co mi się podoba, dlatego, jeśli chce nową casual bag, szyję ją sobie sama. Teraz niestety czasu mało na takie sprawy.
a ja dostałam juz od mojego męzusia pierwszą część prezentu:-)
mojego ulubionego SHERIDANS-a:-) jami jami:-) jak ja go uwielbiam;-)
po południu ma coś jeszcze być;-)
No to ja chyba gustuję w podobnych alkoholach co Sabina. Tego nie piłam, ale sam wygląd mnie zachęca, a do tego kawowy, mniam. Ja bardzo lubię likier Baileys
Podziel się: