reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

a ja dostałam juz od mojego męzusia pierwszą część prezentu:-)
mojego ulubionego SHERIDANS-a:-) jami jami:-) jak ja go uwielbiam;-)
po południu ma coś jeszcze być;-)

reklama
czesc :laugh2:

lilka wszystkiego NAJ NAJ NAJ ... by sie spelnilo :-)
sabina moj tez sie tak budzi na amciu :-) i tez sie nei mogwe doczekac az przesypiac bedzie cale nocki :sorry: A to "SHERIDANS-a" to co to jest??
moj jeszcze spi..., ciekawe czy cos dostane od mezusia?? :-p

co do naszej nocki to była bardzo fajna :))
Kacper spał od 21:20 do 4:15 a potem obudził się o 7:00 i teraz znowu śpi aa i podkreślam że cały czas jest tylko na cycku :tak:. Ciekawe jak będzie w przyszłości spać po butli ...

Larvuniu likierek:-) heheh

sheridans_2.jpg

Pusia to Ci tylko powiem ze mój Kapik jak był na samym cycku to 100 razy lepiej nocki przesypiał! budził się tylko raz o 3...
a jak jest na butli to niestety jest gorzej:-)

Mam do Was pytanko gdzie zmienia sie napis pod Nikiem u mnie jest napisane entuzjastka a chciała bym cos innego tam wpisać ale nie wiem jak :(:zawstydzona/y: POMOCY :baffled:

reklama
Do góry