reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Mój tez miała taki tydzień, że budził sie co 4 godziny. Ale jakoś mu przesżło odkąd podaje kleik;-) Ale kleik daje narazie tylko na noc
AAA.. no i dziś dostał kilka malutkich łyżeczek soczku jabłkowego. Ale się krzywił:rofl2:
soczek jabłkowy?hmmm musze tez sprobowac:-)
a dzis kupie sloiczki i bede juz dawac jakies deserki:-)

women widzialam w galerii, twoj maly juz sam butle trzyma? :szok:
moj to jeszcze nic poza wlosami hihi lub wczoraj wlasna skarpetke zlapal :-)

ja slucham radia........ale nastrojowa muzyczka dzis leci, chyba sie rozkleje :rofl2:

My już po szczepieniu :happy: oczywiście bez płaczu się nie obeszło ale Amanda była o wiele spokojniejsza niż za pierwszym razem :tak: Teraz odsypia stresik :tak:
Waży 5320g i ma już 61 cm:tak: a obwód główki 39,5cm :happy:

Pani doktor powiedział że raczej nie ma kreczu tylko "asymetrię ułożeniową" :sorry:i że nie ma sensu iść z nią do neurologa, ale dla świętego spokoju dała mi skierowanie :eek:
Wolę być pewna na 100% bo to "raczej nie" ma mnie nie przekonało :confused2:

dzien dobry
ale jestem zmeczona zrobilam maraton zakupowy ( jedzenie ect.) wydalam 200 euro
no i na miesiac mam spokoj z zakupami ok tylko chelb itp bedzie mi potrzebne
na codzien
dzis moj maly zostal pierwszy raz sam na sam z tesciowa na godzine ... no i przezyl
i ja tez to juz dobry poczatek na przyszlosc
wypil tez 150 mln mleka i troche piersi o 14.00 ....chyba sie po malu przyzwyczaja , herbatke tez lubi

dziewczyny jak u was bylo z mlekiem .... czy cos robilyscie czy same stracilyscie mleko z czasem ?

women widzialam w galerii, twoj maly juz sam butle trzyma? :szok:
moj to jeszcze nic poza wlosami hihi lub wczoraj wlasna skarpetke zlapal :-)

ja slucham radia........ale nastrojowa muzyczka dzis leci, chyba sie rozkleje :rofl2:

wisienka maly chwyta powoli butle ale zeby sam wypil bez mojej pomocy to nie ma o tym jeszcze mowy.
trzyma ladnie grzechotke,wyciaga sobie sam smoczka i czasem uda mu sie ucelowac nim do buzi.

reklama
wisienka maly chwyta powoli butle ale zeby sam wypil bez mojej pomocy to nie ma o tym jeszcze mowy.
trzyma ladnie grzechotke,wyciaga sobie sam smoczka i czasem uda mu sie ucelowac nim do buzi.

moja mała ładnie trzyma grzechotkę jak jej włożę do rączki bo tak sama jeszcze nie potrafi chwycić :tak:i stara się nią po celować do buzi ale zwykle trafia w policzek:-D

Do góry