reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sugar...moze Elunia kończąc okres noworodkowy chce sie rozstać z cycem:tak::-D

dobranoc Pipki ---lecę do łóżka,bo piasek mam w oczach
kolorowych snów!!!

reklama
pati nie pomyslalam o tym :cool2:- what comes around goes around ;-)

poki co wystawilam sobie dzisiaj do konsumpcji czerwone wino
konkubent ma jakies zdjecia , dzieci spia
blogi spokoj :tak:

a ja jeszcze przed kompem.... po allegro smigam. Kurde zadnych fajnych torebek nie ma :dry: 237 wystawionych toreb i zadna nie w moim guscie :huh: Chyba bede zmuszona cos kupic w gorzowie... choc tam tez duuupa a nie torebki :oo2:

sugar sama tak popijasz?? podziel sie kobieto! ;-):rofl:

Sugar ty konkubino :-D:-D:-D
swoja droga obrzydliwe slowo :sorry: takie obrazliwe nie? mi sie to zaraz z patologia kojarzy.....powinni zmienic i innym slowem to zastapic :-)

a ja dzis dostalam od meza prezenty :-p 3 bluzki z H&M extra fajne:-) i czekoladki:-)
no nie wytrzymal do jutra :-D:-D

no i jutro ma wolne i powiedzial ze nas gdzies zabierze:laugh2:
ale jestem ciekawa :-)

konkubina i jej libacja alkoholowa :cool2:

larvunia zapraszam , mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory dostarcza wina do ministerstwa spraw wew
za butelke za ktora w sklepie zaplacilibysmy 100-200 placimy 20 zeta
jak tak dalej pojdzie popadne w nalog :sorry:

sugar fajnie masz :-) ...podkoleguje sie z toba bardziej chyba heheheheh :-D:rofl2::rofl2:

.....<zieeeew> :oo2: nic jeszcze nie znalazlam z tych torebek... :rolleyes2: zaraz oczoplasu dostane... ide spac :sorry: heh tym razem napewno. Buzka :*

reklama
czy wy na bezsennosc cierpicie:-):-):-)ale juz doczytałam:-)

Lilka ja cie kobieto podziwiam....ja juz bym 10razy ten test zrobiła a ty jeszcze czekasz:-)

Do góry