reklama
Lilka
Fanka BB :)
dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...?![]()
powiem ci ze nie ma reguły
jak Milena juz porzadnie zaczynała kopac to były to godziny nocne
23-1 w nocy
wtedy sie bałam ze czasem jej tak zostanie po urodzeniu

teraz maluszek mnie kopie roznie
np. przed chwilka

albo z rana
jak sie poloze w nocy spac bo pozno chodze tak o 24
co?? Jaka lista?? eee....tyle tu siedze ale pierwsze slysze o liscie...
gdzie , co i jak?![]()
hehehe

misia no piszesz o zgadze, i teraz mnie zaczelo meczyc... jak temu zapobiec? Pierwszy raz mnie zgaga dopadla...blleeeee....
ja walczę z nią różnymi sposobami i w koncu kapituluję pijąc MANTI, tylko to mi pomaga, ale nie wolno tego za dużo pić w ciązy, wiec ratuje sie tym jak juz nie moge wytrzymac

dziewczyny w jakis porach Was malenstwa kopia? Z rana czy wieczorami? Bo jak tak wyczekuje i wyczekuje.... a wlasnie czy jak my spimy w nocy to maluszek tez spi czy nie...?![]()
mnie kopie wieczorkami :-) najmocniej i najżywiej, ale teraz zaczynam odczuwać w różnych porach dnia :-)
Lilka no co Ty! będziesz miała super wakacje w Norwegii! A domek letniskowy z jeziorkiem zawsze zdążysz odwiedzić ;-) Ja Ci zazdroszczę tej Norwegii

misia
dziekuje
lilka tez tak chodze spac, a te motylki czuje wlasnie w godzinach wieczornych gdy leze. W dzien jestem zalatana i szczerze to nie mam czasu na wysluchiwanie.. ale kazdy wieczor to reka na brzusiu i czekanie ;-)

lilka tez tak chodze spac, a te motylki czuje wlasnie w godzinach wieczornych gdy leze. W dzien jestem zalatana i szczerze to nie mam czasu na wysluchiwanie.. ale kazdy wieczor to reka na brzusiu i czekanie ;-)
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Cześć Dziewczyny:-) Zniknęłam wczoraj bo ja ostatnio ciągle śpię i nagle mnie zmogło
Lavruniu co do wczorajszej rozmowy, to u mnie jest inaczej niz sie spodziewałam ze moze być w ciaży;-) Mąż normalnie nie daje mi spokoju, a wczesniej to tak róznie bywało. Mówi ze teraz bardzo mu sie podobam. Ja nie rozumiem facetów. Dbamy o siebie, odchudzamy, ćwiczymy, ubieramy seksowna bielizne, wszystko dla nich a Oni najbardziej maja ochote na sex własnie wtedy kiedy jestesmy grube, ciezkie, z dziwnymi plamami na całym ciele
Misiu to Ty masz niesamowitego meza jak on takie kołysanki śpiewa. Ja tez tak chce
Anulko co do opalania to ja na poczatku ciepłych dni posiedziałam chwile na słoncu złapałam lekka opalenizne, ale wyskoczyły mi piegi, plamy, popękały naczynka wiec teraz unikam jak ognia

Lavruniu co do wczorajszej rozmowy, to u mnie jest inaczej niz sie spodziewałam ze moze być w ciaży;-) Mąż normalnie nie daje mi spokoju, a wczesniej to tak róznie bywało. Mówi ze teraz bardzo mu sie podobam. Ja nie rozumiem facetów. Dbamy o siebie, odchudzamy, ćwiczymy, ubieramy seksowna bielizne, wszystko dla nich a Oni najbardziej maja ochote na sex własnie wtedy kiedy jestesmy grube, ciezkie, z dziwnymi plamami na całym ciele

Misiu to Ty masz niesamowitego meza jak on takie kołysanki śpiewa. Ja tez tak chce

Anulko co do opalania to ja na poczatku ciepłych dni posiedziałam chwile na słoncu złapałam lekka opalenizne, ale wyskoczyły mi piegi, plamy, popękały naczynka wiec teraz unikam jak ognia

Ja tylko raz czułam babelki, czekam codziennie a tu nic:-(
Czy wy taz tak źle znosicie tan upał, ja normalnie umieram dzisiaj...:sick:
Jagoda doczekasz się

upał jest okropny, teraz doceniam uroki chłodnego mieszkanka! wytrzymalam tylko godzinkę w ogródku... młody się tak spocił

Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Misiu tyle miesięcy czeka sie na słoneczko a jak juz jest to uciekamy do domu zeby tylko było chłodniej, niezła paranoja...
Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać

Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać

Misiu tyle miesięcy czeka sie na słoneczko a jak juz jest to uciekamy do domu zeby tylko było chłodniej, niezła paranoja...
Zazdroszcze Ci tych kopniaków:-) W sumie to Ty już pewnie jestes spokojniejsza przy drugiej ciąży, mam rację? Najgorzej to chyba z pierwsza bo nie wiadomo czego sie spodziewać![]()
dokładnie jest tak jak mówisz

w pierwszej ciąży strasznie dużo się przejmowałam, dużo czytałam książek na temat ciąży, każdy objaw urastał do rangi najważniejszych wydarzeń dnia ;-)
ale teraz mam luzik w ramionkach i naprawde ta ciąża mi mija jak "z bicza trzasł" ;-)
chyba lubię być w ciązy ale ta cholerna zgaga

reklama
Lilka
Fanka BB :)
dokładnie jest tak jak mówisz,
w pierwszej ciąży strasznie dużo się przejmowałam, dużo czytałam książek na temat ciąży, każdy objaw urastał do rangi najważniejszych wydarzeń dnia ;-)
ale teraz mam luzik w ramionkach i naprawde ta ciąża mi mija jak "z bicza trzasł" ;-)
chyba lubię być w ciązy ale ta cholerna zgaga...eh... niech ktoś ją sobie ode mnie weźmie...
u mnie identycznie
byle co zakłuło juz sie bałam
cokolwiek wyczytałam juz sie bałam
a etraz? luzik

wiem ze jestem w ciazy i wiem ze urodze
nie martwie sie,nie schizuje jak za pierwszym razem
i wiecie co? mi tez sie podoba byc w ciazy :-)

wogole to ja narazie mam cudowna ciaze,zero ciazowych dolegliwosci
no czasami cycki i głowa ale to i tak pryszcz w porownaniu z poprzednia ciaza gdzie non stop lezałam w szpitalu
Podziel się: