reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczka dziekuje dobrze...wogole gdyby nie brzuszek i smaki to byłoby super:-) zartowałam brzusio jest fajny:-)
jutro ide do gina zobaczymy co powie:-)

Cześć listopadowe mamusie ja też spodziewam się dziecka w listopadzie mam termin na 13, mogłybyście mnie też wpisać na listę była bym bardzo wdzięczna będę co jakiś czas pisać tylko jak narazie postaram się nadrobić zaległości :-)

Hej matyldaa, jak zrobisz sobie suwaczek to napisz do mnie priva to cie umieszcze na liscie :-)

witam sie popoludniowo!
siedzialam chwilke z moim synusiem w ogrodku ale upal taki niemilosierny ze ucieklismy do chlodnego domku :-)

i znowu mam zgagę :baffled:

witam i ja

ale upał...:szok:
z Milena chowamy sie w domu
mam truskawki :-p:-p ale i tak cos za mna chodzi i nie wiem co

chyba ten kalafior co kupiłam sobie na obiad :-D

witaj Matyldo zagladaj i pisz codziennie:-):tak:

Kajunia gratuluje kopniaczkow :-)
no to teraz zaczyna sie okres jak bedziemy regularnie kopane pzrez nasze brzdączki :-)

Anineczka aaa no pewnie ze cie pamietamy :tak:;-)

piszecie o planach na wakacje a ja wam zazdroszcze :tak:
bo tez bym gdzies pojechała najchetniej pod domek letniskowy z lasem i jeziorem :tak: uwielbiam takie klimaty
ale moge zapomniec :baffled:
jak moj luby mowi bede miala wakacje w Norwegii
tez mi cos :sick::eek:

Larvunia ta lista co jest na stałe przyklejona na gorze z naszymi terminami porodow ;-)

reklama
lilka ,no glupiutka glupiutka jestem :zawstydzona/y: zapomnialam o tej liscie.... wlasnie wlazlam na nia... i tyle tu siedze a o liscie zapomnialam :eek: tez chce tam byc :-D

misia no piszesz o zgadze, i teraz mnie zaczelo meczyc... jak temu zapobiec? Pierwszy raz mnie zgaga dopadla... :baffled: blleeeee....

Do góry