reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien doberek:-D

...to ja wstaje i biegusiem zagladam na forum BB...:-) a tu nikt sie nie odzywał dzis:no:... same śpiochy...:-D

zaraz idziemy odebrac nasze autko z parkingu strzezonego... i zrobic wywiad ile kosztuje AC na nie, ile dobry alarm... a potem musimy podjechac do punktu nabijania klimatyzacji - bo nabilismy jakies 3 tyg. temu iteraz jak zrobilo sie upalnie to jednak cos nie bardzo chlodzi...:confused:

no i oczywiscie musze kupic truskaweczki...:-D:-):-D:-):-D

reklama
dziewczyny... jak to u Was ze sloneczkiem? Unikacie? czy opalacie sie... bo ja nie wiem czy mozna... a ostatnio ubieram kostium i uciekam na lezak na balkonik, mezus zainstalowal mi wentylatorek:-) i tak sobie poleguje... max godzinke... no i brzusio wystawiam max. 15 minutek - potem okrywam reczniczkiem...

Witam :cool2:
Pamietacie mnie jeszcze? :confused::eek:
Ale sie rozpisalyscie przez weekend :tak: Super :-)

Aniulko mysle,ze mozesz sie opalac :tak:Tylko chron brzuszek :tak:
Ja juz sie nie moge doczekac urlopu,jeszcze tylko miesiac i bede sie wystawiac na sloneczko :-D

Anineczko pamietam Cie, pamietam:-)

a co do rozpisywania to dalysmy wczoraj czadu... fajnie sie pisalo jak wszystki piszace byly na biezaco dostepne...:-D

a jakie plany masz na urlop? Bo ja ciagle nie wiem... chcielismy leciec samolotem do Tunezji - sa naprawde fajne oferty- ale moja ginekolog powiedziala, ze samolot niesie pewna doze ryzyka... zreszta poczytalam w necie i fakt - cos w tym jest, a ja nie chce ryzykowac...
i teraz albo zostaniemy w domku... albo autem gdzies pomkniemy...
moze do Chorwacji...

cześć i czołem :-)

a mnie też jeszcze pamiętacie :confused::-p:-D

dzisiaj byłam na badaniach ... baba kłuła mnie dwa razy i mam krwaiki giganty :szok:

wczoraj poczułam konkretne kopniaki moich mauchów :tak::-):tak: przepiękne uczucie :-D a rozbestwiła je moja młodsza siostra, która lekko pukała mnie w brzuszek :tak: efekt był taki, że nie mogłam ułożyć się do snu :-p

hej:-)

no umowiłam sie na czerwic na usg 4d i juz nie moge sie doczekac:-)

A ja sie zastanawiam nad wczasami bo mam propozycje jechac w sierpniu ale to wszystko zalezy:-)

A ja dzis kupiłam sobie cwiartke arbuza i juz go zjadłam:-)Pyszny był:-)

heeeeej dziewczyny :-DOdstawiam za jakies 30 min samochod do mechanika, znowu mi strzela gazem :baffled:
Robie sobie wolne, na dzis koniec pracy :-D
Co do urlopu to tez juz bym chciala nie pracowac :-), ciezko mi na sloncu w tej puszcze (samochodzie), gdy nagrzany :baffled::-(....... ciekawe ile jeszcze dam rade.

anulka ja dopiero dzis kupilam sobie 0,70kg truskawek i sama na raz wtrabilam :-)
kajunia fajnie masz, ze juz czujesz malenstwa... ja nadal tylko motylki.
anineczka pracujesz jeszcze...a co robisz? Jaka masz prace? Za miesiac urlop, moze i ja w listopadzie bede juz na L4 ;-)

oki, jade odstwaic autko.... bede pozniej :* buzka

aniulko widzisz co lekarz to opinia :baffled:
U mnie lekarz niema przeciwwskazan co do lotu.
Najbezpieczniejszy okres do latania to wlasnie II trymestr :tak:
Ja lece z Irlandii do Gdanska i wogole sie nie boje. W pierwszej ciazy latalam co chwila i synek zdrowy.A ostatni lot zaliczylam w 32 tygodniu tak wiec juz wysoko bylam :tak:
Poradz sie drugiego lekarza ;-)
A lecimy do Gdanska a stamtad jedziemy do Krynicy na tydzien,pozniej spedzimy jeszcze 4 dni w Gdansku i tam tez umowie sie na usg4d :tak:

Larvunia ja jestem senior barber czyli fryzjer meski :-) Ogolnie to tez jestem damski ale tutaj pracuje tylko z facetami.
Pracuje 2 dni w tygodniu,tak wiec jest super :-D

Kajuniu Gratuluje kopniaczkow,u mnie od 2 dni podejrzana cisza :dry:
Ale jutro ide posluchac serduszka do lekarza ;-)

reklama
Kajuniu gratuluje kopniaczkow:-)

A ja nadal mam na cos pysznego ochote ale jeszcze nie wiem na co:confused::-)

Do góry