reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wisienkaa1 hihi fajnego maż przyszłego mężulka :), czuje sie winny że on gra i Ciebie zaniedbuje . Ja lubie jak "zaśmiecasz ekran" więc się nie martw :tak:

reklama
Kathe, gratuluje sesji do przodu:tak: i super, ze udalo sie, ze rehabilitacjia Marysi bedzie w domku, bedzie wszystko dobrze:tak::tak:

Pusia, no no... widze, ze nie proznowaliscie jak synus spal:-p:-p:-p

U nas dzis spacerek byl po parku, byla piekna pogoda:-) mielismy pojsc -wracajac- do kawiarni na lody... ...ale Oskarus sie obudzil i zaczal juz stekac, kwekac... i trzeba bylo zmykac do domu:-:)-(

a tak w ogole, to mam kryzys...:-:)-:)-( poklocilam sie przed chwila z mezem i jakos tak czuje sie fatalnie, wiem, ze to ja nabroilam, ale jest mi przykro, powiedzial mi tyle rzeczy, ze nie moge uwierzyc, ze tak mysli...:-:)-:)-:)-:)-:)-( dobrze, ze mam Oskarka - moge sie przytulic...

anulka nie martw sie, bedzie dobrze, niedlugo o tym zapomnisz, a wiesz... w zlosci mowi sie czesto rzeczy ktorych tak naprawde sie nie mysli:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla

Hanusi i Marcelka !!!!!!

My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii :tak::-)

pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko :)))

kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie :sorry:

anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku
wisienka no to trzymam kciuki zeby bylo jak najmniej do rehabilitacji:tak:fajnie by bylo gdyby sie okazalo ze wogule nie trzeba:tak:grfatuluje ustalonej daty slubu:tak:

wszystkiego najlepszego dla Hani i Marcelka:tak: i spoznione zyczenia dla misiowego Wiktorka:tak:

Haniu i Marcelku samych wspaniałości i słodkiego mleczka z okazji 3 mc!!!
exgirlbabygiftbasketxl3fv9.jpg

I ja sie dołańczam do zyczeń
wszystkiego dobrego DZIECIACZKI

Kochani jestem po chrzcinach wlasnie usiadlam spokoujnie i ledwo zyje.
wszystko robilam w domu,obiad ciasto i pozniej kolacje jestem wykonczona!!!!!!!!!!!!!I padam na pysk.Jutro opisze wszystko i postaram sie wstawic foty.Ogolnie było super,byli nawet nie doszli tesciowie wiec rodzinka sie poznala bylo milo,i bardzo sie cieszylam na ich przybycie.
przeprszam za pisownie ale ledwo widze literki na klawiaturze.

mam pytanie do wszystkich mam

CZY DAJECIE WITAMINE D3??????

Bo mi na szczepieniu kazali odstawic wszystkie wit skorojest na butlli a u Pati dowiedzialam sie ze konieczne jest dawanie d3 czekam na szybcie odpwoiedzi bo jak tak to jutro ide krecic dym do przychodni,bo slyszlam ze to nawet krzywica moze grozic wiec jestem mega przerazaona :szok::szok::szok:

ja rowniez mowie wszystkim dobranoc
Ps.Kunda a Ty mamuska jak sie udaly chrzciny?;-)

dziendoberek!!
stukam sie zielona herbata z rana i lece poczytac co u was-a mam kilkanascie dobrych stron do nadrobienia:tak:

Witam
Women23 witamina D jest bardzo potrzebna (ona nie ma nic w spólnego z tym czy jest sie na piersi czy nie (tak mi mówiono) ona pomaga żeby zrosło sie ciemiączko , żeby dziecko nie miało krzywicy. Nam np kazano dawać 3 kropelki bo Kacperek ma spore ciemiączko. Fajnie że chrzciny sie udały :))) po swoich tez byłam padnięta :-)

dzień dobry:-)

ja od rana pracuje...buuuuuuuuuuu:-(
nawet dopiero teraz wpadam zaglądnąć co u was:-)
Women czekamy na foty:-)
ja D3 też podaje ...ja 1 kropelke:-)

Maciusiu nasz kolejny
3 miesięczniaczku najlepszego:-)

reklama
maciuś 100 lat 100 lat !!!!! :-)
women, kathhe dziekujemy :tak:
women ja tez podaje wit. D tez podaje vitaK. Super ze impreza chrzcinowa sie udala :-)

a ja od paru dni jestem przeszczesliwa :-D Mezulek ma od miesiaca 3 dni wolnego !!! Qrcze super tak pobyc w domciu w 3jeczke :laugh2::laugh2::laugh2: Jutro juz do pracy idzie :-(. Bede z nowu miala wiecej czasu dla Was kochane ;-). Ide sniadanko robic, z pieskiem na spacerku juz bylam....

milego dnia mamuski

Do góry