reklama
Kathe, gratuluje sesji do przodu i super, ze udalo sie, ze rehabilitacjia Marysi bedzie w domku, bedzie wszystko dobrze
Pusia, no no... widze, ze nie proznowaliscie jak synus spal
U nas dzis spacerek byl po parku, byla piekna pogoda:-) mielismy pojsc -wracajac- do kawiarni na lody... ...ale Oskarus sie obudzil i zaczal juz stekac, kwekac... i trzeba bylo zmykac do domu:--(
a tak w ogole, to mam kryzys...:---( poklocilam sie przed chwila z mezem i jakos tak czuje sie fatalnie, wiem, ze to ja nabroilam, ale jest mi przykro, powiedzial mi tyle rzeczy, ze nie moge uwierzyc, ze tak mysli...:------( dobrze, ze mam Oskarka - moge sie przytulic...
anulka nie martw sie, bedzie dobrze, niedlugo o tym zapomnisz, a wiesz... w zlosci mowi sie czesto rzeczy ktorych tak naprawde sie nie mysli
wisienka no to trzymam kciuki zeby bylo jak najmniej do rehabilitacjifajnie by bylo gdyby sie okazalo ze wogule nie trzebagrfatuluje ustalonej daty slubuWszystkiego Najlepszego dla
Hanusi i Marcelka !!!!!!
My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii :-)
pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko ))
kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie
anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku
wszystkiego najlepszego dla Hani i Marcelka i spoznione zyczenia dla misiowego Wiktorka
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dobranoc
Haniu i Marcelku samych wspaniałości i słodkiego mleczka z okazji 3 mc!!!
I ja sie dołańczam do zyczeń
wszystkiego dobrego DZIECIACZKI
Kochani jestem po chrzcinach wlasnie usiadlam spokoujnie i ledwo zyje.
wszystko robilam w domu,obiad ciasto i pozniej kolacje jestem wykonczona!!!!!!!!!!!!!I padam na pysk.Jutro opisze wszystko i postaram sie wstawic foty.Ogolnie było super,byli nawet nie doszli tesciowie wiec rodzinka sie poznala bylo milo,i bardzo sie cieszylam na ich przybycie.
przeprszam za pisownie ale ledwo widze literki na klawiaturze.
mam pytanie do wszystkich mam
CZY DAJECIE WITAMINE D3??????
Bo mi na szczepieniu kazali odstawic wszystkie wit skorojest na butlli a u Pati dowiedzialam sie ze konieczne jest dawanie d3 czekam na szybcie odpwoiedzi bo jak tak to jutro ide krecic dym do przychodni,bo slyszlam ze to nawet krzywica moze grozic wiec jestem mega przerazaona
ja rowniez mowie wszystkim dobranocDobranoc
Ps.Kunda a Ty mamuska jak sie udaly chrzciny?;-)
Witam
Women23 witamina D jest bardzo potrzebna (ona nie ma nic w spólnego z tym czy jest sie na piersi czy nie (tak mi mówiono) ona pomaga żeby zrosło sie ciemiączko , żeby dziecko nie miało krzywicy. Nam np kazano dawać 3 kropelki bo Kacperek ma spore ciemiączko. Fajnie że chrzciny sie udały )) po swoich tez byłam padnięta :-)
Women23 witamina D jest bardzo potrzebna (ona nie ma nic w spólnego z tym czy jest sie na piersi czy nie (tak mi mówiono) ona pomaga żeby zrosło sie ciemiączko , żeby dziecko nie miało krzywicy. Nam np kazano dawać 3 kropelki bo Kacperek ma spore ciemiączko. Fajnie że chrzciny sie udały )) po swoich tez byłam padnięta :-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
ja od rana pracuje...buuuuuuuuuuu:-(
nawet dopiero teraz wpadam zaglądnąć co u was:-)
Women czekamy na foty:-)
ja D3 też podaje ...ja 1 kropelke:-)
ja od rana pracuje...buuuuuuuuuuu:-(
nawet dopiero teraz wpadam zaglądnąć co u was:-)
Women czekamy na foty:-)
ja D3 też podaje ...ja 1 kropelke:-)
Maciusiu nasz kolejny
3 miesięczniaczku najlepszego:-)
3 miesięczniaczku najlepszego:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Wreszcie u mnie świeci słoneccccccczzzzzkkkkoooo:-)
ale w nocy -10:-( bryyy
Wisienka dawaj te upały wasze;-)
ale w nocy -10:-( bryyy
Wisienka dawaj te upały wasze;-)
reklama
maciuś 100 lat 100 lat !!!!! :-)
women, kathhe dziekujemy
women ja tez podaje wit. D tez podaje vitaK. Super ze impreza chrzcinowa sie udala :-)
a ja od paru dni jestem przeszczesliwa Mezulek ma od miesiaca 3 dni wolnego !!! Qrcze super tak pobyc w domciu w 3jeczke Jutro juz do pracy idzie :-(. Bede z nowu miala wiecej czasu dla Was kochane ;-). Ide sniadanko robic, z pieskiem na spacerku juz bylam....
milego dnia mamuski
women, kathhe dziekujemy
women ja tez podaje wit. D tez podaje vitaK. Super ze impreza chrzcinowa sie udala :-)
a ja od paru dni jestem przeszczesliwa Mezulek ma od miesiaca 3 dni wolnego !!! Qrcze super tak pobyc w domciu w 3jeczke Jutro juz do pracy idzie :-(. Bede z nowu miala wiecej czasu dla Was kochane ;-). Ide sniadanko robic, z pieskiem na spacerku juz bylam....
milego dnia mamuski
Podziel się: