bira
Listopadowe mamy'07
Cześć laski.
Ostatnio nie miałam czasu zaglądać, Inga dawała popalić i nie było czasu na komputer;-)
Ja mojemu kupuję pierdołę. Znalazłam na allegro takie poduszki
Foto poduszka z Twoim zdjęciem SUPER PREZENT! (309469212) - Aukcje internetowe Allegro
i dostanie z naszym zdjęciem:-)
Women, życzę udanej imprezy. Niezłą miałaś przygodę z księżmi i dlatego też ja na razie nie będę robiła chrzcin... nie zapomnę jak poszliśmy z mężem dać w jego parafii na zapowiedzi i ksiądź wyciągnął cennik i walnął mi kwotę... tak nie to zamurowało, że poprosiłm o rachunek fiskalny;-) Z drugi też przed ślubem mieliśmy jazdę, ponieważ Seban nie miał jakiś nauk przedmałżeńskich i trzeba je było w ekspresowym tempie załatwić, więc poszliśmy do księdza i mówimy jak sprawa wygląda a ten do nas, żebyśmy przynieśli w kopercie pieniążki to on biednym dzieciom je przekaże... no więc ja stwierdziłam, że może nam dać nr. konta, to my zrobimy wpłatę i damy mu potwierdzenie... ale nie chciał... już widzę jak dał tą kasę tym "biednym dzieciom"
Jesssu Lilka czeka na wynik. Trzymam kciuki, żeby był taki jakiego oczekujesz:-)
Pięknie przybiera. Ae na zdjęciac widać, ze to kawał chłopa.
Ostatnio spotkałam znajomą ze szkoły rodzenia, która ma synka miesiąc młodszego od Ingi i waży ponad 6 kg... a wagę urodzeniową mieli podobną:-)
Zazdroszczę. Moja przez cały dzień tyle nie zje
Inga dostaje rano przed spacerem i wieczorkiem:-) przed spaniem
Larvunia, ja teoretyczie idę do pracy od 1 marca a praktycznie jeszcze kilka miesęcy odpuszczam:-) Na razie nie chcę młodej zostawiać. Po pierwsze nie mam z kim a drugie jakoś nie chce mi się;-)
Ostatnio nie miałam czasu zaglądać, Inga dawała popalić i nie było czasu na komputer;-)
ja spadam na spacerek, a potem musze jakos sprubowac wyczyscic wielka klatke w ogrodzie, po moich krolikach, bo chce mojemu facetowi na walantynki kupic szynszyle :-)
to jest jego marzenie od ponad roku, ale ja sie nie zgadzalam, dlatego tym bardziej bedzie to dla niego niespodzianka :-):-) a wy co kupujecie?
Ja mojemu kupuję pierdołę. Znalazłam na allegro takie poduszki
Foto poduszka z Twoim zdjęciem SUPER PREZENT! (309469212) - Aukcje internetowe Allegro
i dostanie z naszym zdjęciem:-)
Nie pisałam Wam kochane ze w niedziele chrzciny Dorianka :-)
I nie pisałam rowniez ile musiałam sie urzerać z proboszczami.To jest szok co sie wyrabia w kosciolach,w skrócie wielkim wam napisze...
Women, życzę udanej imprezy. Niezłą miałaś przygodę z księżmi i dlatego też ja na razie nie będę robiła chrzcin... nie zapomnę jak poszliśmy z mężem dać w jego parafii na zapowiedzi i ksiądź wyciągnął cennik i walnął mi kwotę... tak nie to zamurowało, że poprosiłm o rachunek fiskalny;-) Z drugi też przed ślubem mieliśmy jazdę, ponieważ Seban nie miał jakiś nauk przedmałżeńskich i trzeba je było w ekspresowym tempie załatwić, więc poszliśmy do księdza i mówimy jak sprawa wygląda a ten do nas, żebyśmy przynieśli w kopercie pieniążki to on biednym dzieciom je przekaże... no więc ja stwierdziłam, że może nam dać nr. konta, to my zrobimy wpłatę i damy mu potwierdzenie... ale nie chciał... już widzę jak dał tą kasę tym "biednym dzieciom"
zastanawiam sie czy mam zachciewajki ciazowe
albo jestem w ciazy albo mam juz ciaze urojona
przed chwila poszlam do kuchni po troche zupy pomidorowej i przy okazji wzielam sobie jednego racuszka z jablkiem
i jedzac racuszka wzielo mnie na rybe z puszki w sosie pomidorowym....no i wcinam jak szalona te rybke
jak w sobote zobacze dwie kreski to na bank bede potzrebowala reanimacji a moj polowek zginie
Jesssu Lilka czeka na wynik. Trzymam kciuki, żeby był taki jakiego oczekujesz:-)
Marcelito waz ok 8200
w poniedziaek Sawciu kupil mega pake 3
i jak sie skoncza to juz 4 kupie :-)
Pięknie przybiera. Ae na zdjęciac widać, ze to kawał chłopa.
Ostatnio spotkałam znajomą ze szkoły rodzenia, która ma synka miesiąc młodszego od Ingi i waży ponad 6 kg... a wagę urodzeniową mieli podobną:-)
No...dałam po południu małemu butlę z kleikiem. Wciupał całą Zrobiłam tak, że do 150 ml mleka dodałam narazie tylko 1 łyżeczkę. Wielkiej różnicy nie było ale muszę go przyzwyczaić.
Także dam mu jeszcze na noc.
Kurcze raz wypił 180 ml i już nie chce. Chyba tylko wtedy miał zachciankę na większą ilośc.
Zazdroszczę. Moja przez cały dzień tyle nie zje
Ja wcześniej chciałam jak najszybciej w drugą ciążę zajść... ale teraz minimum dwa lata chcę odczekać.Ha! a my się zastanawiamy z mężulem kiedy sobie drugiego bobaska spróbować zdziałać
Znaczy sie w gre wchodzi próba w tym roku, najdalej na początku przyszłego
Muszę tylko do roboty wrócić
Słuchajcie czy ten kleik dajecie do kazdego mleczka?
Ja dzis na noc dalam 150ml plus 2 lyzki kleiku no i maly wypil i zaraz spac poszedl
Inga dostaje rano przed spacerem i wieczorkiem:-) przed spaniem
czesc kochane
troszke Was zaniedbuje.... przepraszam
powiedzcie mi... ktore z Was juz wrocily do pracy?? Ale nie takiej w domu tylko normalnie zostawia maluszka na 8h komus i pracuje?? Chyba bede miala wyzuty sumienia... od 1rwszego marca ide do pracy..... boje sie troche choc tesknie za praca....
Larvunia, ja teoretyczie idę do pracy od 1 marca a praktycznie jeszcze kilka miesęcy odpuszczam:-) Na razie nie chcę młodej zostawiać. Po pierwsze nie mam z kim a drugie jakoś nie chce mi się;-)