reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Och... widze, ze temat wagi i brzuszkow u nas:tak::tak:
...ja co do wagi to juz oki, waze w sumie mniej jakies 2 kg niz przed ciaza, wiec jest dobrze:-D ale brzuchol mam brzydki:-:)-( ...w ciazy przytylam troche ponad 8 kg, wiec malutko, ale i tak na brzuchu pojawily sie rozstepy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...teraz juz wiem, ze pewnie dlatego, ze Oskarus wazyl 4520g:-D ...wiec skora nie wytrzymala... no i poki co sa takie brzydkie, czerwone, brrr:wściekła/y::wściekła/y: ...i wiem,ze nie znikna, co do brzucha, to jest odstajacy i pewnie plaski nie bedzie, ale namietnie kazdego dnia cwicze zestaw na DVD na miesnie brzucha (juz od ok.20.12...) ...ciekawe czy cos bedzie lepiej;-);-)

Bira, ale ta Twoja tesciowa mila ...jak cholera:baffled::baffled::baffled:

Sabinko, Wisienko jak tam po gimnastykowaniu sie??

Women, a co do soczku dla naszych maluchow - to tyczy sie to tylko dzieci na butli, czy tez na cycu??

Jolie, nasz Oskar w sumie kazdego dnia robi kilka kupek, ale sa chwile, ze steka i steka i nie moze i wtedy plakusia... Ale nauczylismy sie pomagac mu:-D lapiemy go za raczki, i stekamy z nim - dziala...:-D:-) no a poza tym, nasze dziecko wie, ze jak go rozbieramy i dobieramy sie do pieluszki, a wie ze nie ma kupy, to wtedy szybko steka... zeby przed zmiana pieluszki ta kupe wystekac:-D:-D takze, juz wie co i jak;-);-);-)

czołem...
lecę się wykąpać i siadam czytać co u Was
chciałam tylko napisać że właśnie wróciłam z kina
byłam z psiapsiółami na Lejdis:tak::tak::tak:
mega zaj*ebiś*cie śmieszny film ,o matko ale się naśmiałam:-p:cool2:

Women, a co do soczku dla naszych maluchow - to tyczy sie to tylko dzieci na butli, czy tez na cycu??

Anulka kochanie wiesz ze nie wiem,ale chyba tyczy sie to wszystkich dzieci,bo pan doktor nie pytał nawet jak jest karmiony,powiedział ze on zaleca soczek z marchewki juz od 30 dnia zycia:szok::szok::szok:wiec juz mam zakupiony soczek z HIPPA marcheweczka i jutro synus dostanie pierwsze w swoim zyciu pół łyżeczki:-)

A co do mleczka to synus ma juz pierwsze 2 butle za sobą z kleikiem ryżowym
Dodałam po jednej łyżeczce do butli 150ml i opendzlował migiem,teraz juz smacznie spi i jestem ciekawa o ile dluzej bedzie sobie spał.

Dzis tez zakupiłam pierwsze grzechotki Dorianowi i dałam mu do rączki a on ja zacisnął i trzymał pozniej wkładał do buźki takze byłam w szoku.:-D
Teraz takie postepy robią nasze dzieci prawda:-)

ja to tak przezywam i sie tak ciesze z kazdej najmniejszej rzeczy jaka zrobi moj kochany synek,cieszy mnie robienie dziećkowych zakupów,karmienie,gaworzenie,wszystko do związane z SYNKIEM.:-)

:-):-):-):-):-)MACIERZYNSTWO TO JEST NAJPIEKNIEJSZY OKRES W ZYCIU KOBIETY MOIM SKROMNYM ZDANIEM:-):-):-):-):-)

Spóźnioneżyczonkadlawszystkichświętującychdzieciaczków ...
11051855.jpg

woman lubie bardzo Twoje posty :tak::tak::tak:
super mamuska z Ciebie, Dorian nie mogl lepiej trafic :-D

bira nie przejmuj sie tesciowka niech gada na zdrowie, dobrze ze ona wyglada jak dama :cool2:

wogule to az mi wstyd ze tak rzadko tu wpadam
ale caly czas czytam co u was i dzieciaczkow

moja mala wczoraj pobila rekord spania od 20 do 8 30 non toper, potem cycek i dalej
ona juz przesypia calusienkie noce
budzi sie o 7 na amciu
dziecko mutant :-D:-D:-D:-D

a ja mam cos z okiem a wlasciwie dolna powieka
szcypie i swedzi i nic nie pomaga :sorry2:

ja na szczescie wrocilam juz do wagi z przed .. ale miesni mi brak na brzuchu wiec musze sie brac do roboty .....

ja w ciazy przytylam 8 kg i po tygodniu od porodu juz wazylam tyle co pzred ciaza ale...teraz znowu sie zapuscilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ach ja i ta waga.....to sie chyba nigdy nie skonczy :-:)-(

Women super ze maciezynstwo cie tak cieszy :-) mimo poczatkowych zawirowan z ex....wiesz ja udzielam sie na jednym watku dla samortnych rodzicow i tam dziewczyna jest kompletnie zalamana....a dziecko ma 8 miesiecy....i ona nie potrafi czerpac takiej radosci z amcierzynstwa jak ty...dlatego cie podziwiam
masz babo jaja :-):-)

Sugar no szkoda ze tak zadko zagladasz,no szkoda
moze kiedys sie to zmieni ;-)

no nic ide spac
Hania przed chwila miala nocna pobudke,wypila mleczko i spi dalej ale czuje ze bedzie nad ranem znowu pobudka bo malo mleczka wypila

bzuiaki

woman lubie bardzo Twoje posty :tak::tak::tak:
super mamuska z Ciebie, Dorian nie mogl lepiej trafic :-D

Miło mi tosłyszeć Sugar,:-):-):-)
Gratuluje przespanych nocek,faktycznie bije Mała rekordy:szok::-D

Women super ze maciezynstwo cie tak cieszy :-) mimo poczatkowych zawirowan z ex....wiesz ja udzielam sie na jednym watku dla samortnych rodzicow i tam dziewczyna jest kompletnie zalamana....a dziecko ma 8 miesiecy....i ona nie potrafi czerpac takiej radosci z amcierzynstwa jak ty...dlatego cie podziwiam
masz babo jaja :-):-)

Też uczestniczę w jednym takim wątku,ale jakos odstąpiłam na jakis czas poniewaz dołowało mnie troszke pisanie non stop o rozprawach o wybrykach,o braku kasy i takich tam,pogrążałam sie w tym.
Ale ja podchodze do zycia inaczej.
"co mnie nie zabije to mnie wzmocni "-każdy kopniak dodaje mi sił i pewnosci siebie.
Powiem wam kochane moje ze to jak sobie radze sama dodało mi sporej pewnosci siebie i teraz juz bardziej cenie swoja osobe bo wiem na ile mnie stać,ile potrafie zrobic sama i do czego dojść.Łatwo sie nie poddaje,Życia nie mialam usłanego rózami,lecz zawsze patzryłam na nie przez lekko rózowe okulary i moze to ten optymizm dodawal mi sil,poza tym jestem cholernie zawzieta i uparta jak juz sobie cos ubzduram to koniec.I tak wlasnie bylo z moim ex,urazil moja godnosc i dume i skrzywdzil dzieciństwo i szanse na normalną rodzine dla mojego syna i to spowodowalo ze wszystko sie obrucilo przeciw niemu i to dawalo mi sile zeby udowodnic samej sobie ze poradze sobie sama i bede szczesliwie wychowywać długo oczekiwanego SYNUSIA.I nadszedl dlugo oczekiwany dzien i wszystko odeszło w zapomnienie,pojawil sie pierwszy usmiech Doriana i zaświecilo słońce na nowo w moim zyciu.Nie ma czasu przy nim na zmartwienia.Ciesze sie ze GO mam i nie cofneła bym czasu.

Ależ sie rozpisałam taka jakas wena,sorki kobietki....:-)
Dobrej Nocy

dzień dobry:-)
trochę sie wczoraj poruszałam na fitnesiku:-) ale sma się sobie dziwiłam że kondycje mam niezło;) hehhe
moja koleżanka z którą byłam chodzi już od listopada i niestety wymiękła:) także nie jest źle ze mną:):)
(fakt że ja bez sportu i ruhu kiedyś żyć nie mogłam:))
Wróciłam z fitnesiku synuś pięnie spał...ehhh cudo:-)
Wiecie co ciesząę sie włąsnie w takich momentach że nie jestem uzależniona od cyca:-)
BIRA no to Ci teściowa powiedziała ... no nie......co za baba. to pieknie Ci Ingusia zjadła:-) nono:)
ASIX zmieniaj to mieszkanko szybko i wracaj:)
WISIENKA i jak było:) boli dzisiaj wszytsko?:) heheh mnie tylko przedramie prawej ręki hmmm ale nie wiem czemu:) jak byłam na ćwiczeniach PUB (Posladki Uda Brzuch:) to czemu boli ręka?:-))
ANULKA ładnie pomaagacie synusiowi z kupką heheh ale wazne że działa:-)
WOMEN super że jesteś taka pełna optymizmu i tak trzymaj:-)
SUGAR to prawda zaniedbujesz nas;-) heheh ale jak Ty to robisz że Elemelek śpi Ci tak długo!!!!!!!!! masakra:-) ja też tak chce......buuu Kapik nawet jak na śnie o 23 zje to i tak ok. 1.30 się budzi i ok.5:-)
LILKA wrócisz do formy wrócisz:-) troszkę ćwiczonek i będzie wszystko supcio:) a poza tym supcio wyglądasz przeciez:)
ide na kaweczkę:-)

JOLI NAJLEPSZEGO DLA TYMUSIA!!!!!!!!!! NASZEGO DWUMIESIĘCZNIAKA:-)

reklama
Tymku...samych wspaniałości,zdrówka i uśmiechu z okazji 3 mc:-);-)
784dv7.jpg

malinois,Ladina...dla Waszych szkrabów również najlepszego z okazji 3 mc

za oknem deszczyk siąpi
czekam na teściową
ma dzisiaj wpaść na kawkę;-):-p

anulka-lecimy na 14 dni

sabinka...w zdrowym ciele zdrowy duch;-)
super że fitnesik zaliczony
ja ruszam od marca
będę jeżdziła po pracy sobie:tak:

Lilka...na oponkę 6 WEIDERA polecam
daje super rezultaty
jestem w trakcie--dziś 11 dzień

bira...szok co za jędza z teściowej:baffled:
jakby moja tak powiedziała:confused: zabiłabym małpe:dry:

women...piekne to co piszesz
bardzo się ciesze że jestes szczęśliwa i spełniona w macierzyństwie
ze nie myslisz juz o tym palancie
i zyczę Tobie abyś znalazła tego jedynego,który na Ciebie zasługuje