reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

przyszlo pismo do Hani ze 11 lutego ma sie stawic na 14.00 na pierwsze szczepienie:-) hihihihihi

ale sie objadlam obiadem i znow mi jest bleeee:baffled:

Kathhe jak cos jest w brzuszku to nawet i dobrze
trojke dzieci chcielismy zawsze miec i przynajmniej bylaby mala roznica wieku miedzy wszystkimi
bo normlanie nie wiem kiedy sie swiadomie zdecyduje na next baby

znalazlam fajna spacerowke dla Hani
bo tak na wiosne chcemy kupic jej mniejszy,lzejszy,sportowy woz:happy:

reklama
.
wisienka-apropos tej cytologii to u mojego gp jest polozna i pielegniarka no i kazda kobitka poinna miec cytologie raz w roku i one to robia,zwlaszcza trzeba sprawdzic jak to sie wszystko ma po urodzeniu dzieciaczka (tak mi powiedzieli) tak wiec zapytaj sie -co ci w sumie szkodzi.. i wszystko za free
dobra ja spadam do pozniej....

dzieki :tak: :-)
jutro z samego ranca ide do lekarza ws. synka to zapytam sie przy okazji i o mnie :-)

ale sie objadlam obiadem i znow mi jest bleeee:baffled:

trojke dzieci chcielismy zawsze miec i przynajmniej bylaby mala roznica wieku miedzy wszystkimi

znalazlam fajna spacerowke dla Hani
bo tak na wiosne chcemy kupic jej mniejszy,lzejszy,sportowy woz:happy:

super ze masz takie podejscie do dzidzi :happy::happy: a masz fotke czy linka wozeczka
a ja mam wozek 3w1 wiec nie musze znow kupowac :-)

ja wlasnie jestem w trakcie czytania jezyka niemowlat......- skonczylam 2 rozdzial. .mam nadzieje ze do konca tyg, skoncze wszystkie bo od pon, chcialabym juz wprowadzac zmainy, juz mam dosyc trzymania go ciagle na raczkach czy przy cycku, zwlaszcza ze robi sie coraz ciezszy :sorry2:

kathe widzisz nie ma sie co zamartwiac :-)

pewnie że fajnie
ja też bym nie płakała gdybym przypadkowo zaciążyła
choc napewno zburzyło by mi to teraz pewne plany
ale za pięć lat (jak nic się po drodze nie wydarzy:-p)
robimy bejbiątko---siorke dla chłopaków;-):tak::rofl2::ninja2:

Wisienko ja tez mam wozek 3w1 ale on zajmuje nam caly bagaznik:-p
pozatym kupowalismy wielkiego kloca bo chodzilo nam tylko o big gondole bo tu w Norwegi zima mrozna i dluga
a i tak byl plan ze kupujemy potem zwinna,malo zajmujaca spacerowke super wypasik bo tutaj jest gdzie jezdzic,sa tereny gorzyste i marzy mi sie taki trzykolowy wozek bo narazie mamy cztero i nie wszedzie fajnie sie nim jedzie;-)

Wózek spacerowy HIGH TREK Bebe Confort 2008 (300777987) - Aukcje internetowe Allegro

Wisienko ja tez mam wozek 3w1 ale on zajmuje nam caly bagaznik:-p
pozatym kupowalismy wielkiego kloca bo chodzilo nam tylko o big gondole bo tu w Norwegi zima mrozna i dluga
a i tak byl plan ze kupujemy potem zwinna,malo zajmujaca spacerowke super wypasik bo tutaj jest gdzie jezdzic,sa tereny gorzyste i marzy mi sie taki trzykolowy wozek bo narazie mamy cztero i nie wszedzie fajnie sie nim jedzie;-)

Wózek spacerowy HIGH TREK Bebe Confort 2008 (300777987) - Aukcje internetowe Allegro

lilka to faktycznie musiecie miec duzy ten wozek, albo maly bagaznik bo moj wozek zajmuje tylko polowe :-) a wozeczek fajny, ale ja jestem jednak za 4 kolowcami

Witam mamcie!!

Nie zaglądałam cały dzień...sorki;-)
Zaraz mykam czytać co u was bo mały już śpi.
Mam ostatnio tyle na głowie, że czasu brak na wszystko:no:
Ale staram się podczytywać co u was:sorry2:
Jadę jutro do firmy popytać szefowa co palnuje ze mną, czy mam gdzie wracać po macierzyńskim:dry:
Bo jak nie to zacznę się rozglądać za inną robotą:baffled:

Apropos....mój mały jeszcze nie myśli nawet obracać sie na boczki.
A co do podciągania za rączki siadania to jeszcze zdecydowanie za wcześnie:no:

elbra ja nawet jak nie mam czasu to musze zagladnac bo jakas taka niespokojna chodze, chyba a raczej na pewno jestem uzalezniona :-p :-)
ale i tak ostatnio staram sie kontrolowac i ograniczac wchodzenie bo ani to dla mnie dobre ani dla was jak wchodze co 5 min i pisze jakies pierdoly z nudow haha :laugh2:

a pracke to nie wiem na jakiej zasadzie masz umowe, ale szefowa raczej nie ma wyboru i musi cie przyjac z powrotem :tak: w kazdym razie zycze powodzenia jutro!!

reklama
ha!
przy Mili tez bylam tylko za czterokolowcami
ale na terenie gorzystym taki wozek nie spisuje sie tak super jak trzykolowiec:-)
tu w Norwegi w 80% jezdza trojkolowce
a prowadzi sie je miodzio:-) ja mialam przyjemnosc wyprobowac Quinny

Do góry