reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam:tak::tak:

Anineczko, moim zdaniem jak jest napis "OD 4 miesiaca" to znaczy, ze odkad ten 4 m-c sie zacznie, czyli po skonczeniu 3. Gdyby bylo inaczej to byloby napisane "PO 4 misiacu", albo "OD 4 miesiecy" - to wtedy wiadomo, ze trzeba miec te 4 miesiace juz za soba;-);-)

reklama
Witam przy herbatce i chlebku własnej roboty (tzn maminej roboty:) pychaaaa

Kacperek sobie śpi wiec mam chwilkę żeby poczytać co u was :))

Anineczka nie pomogę bo jeszcze się nie oriętuje w sprawach słoiczkowych puki co sama pierś:)

bira brawa dla córeczki :)))

dzien dobry
moje dziecko znowu pieknie spało,bo o 21.30 juz lulał po kąpieli i mleczku i obudziałam sie sama koło 4.00 zeby mu mleczko zrobić,pozniej koło 7 otworzyłąm oko wiec zrobiłam mu znowu mleczko i tak sie obudziłam o 10 i poszlam mleko zrobic i wtedy juz panicz zdecydowal sie wstać hehe,złote dziecko.

Co do kręczu szyjnego to ja z Dorim ide 13 lutego,terminy są mega,to jest szok.
Ale jak ja go ogladam to ani sie nie wywija w banan ma rowne posladki glowke trzyma prosto,przy jedzeniu jest spokojny,tyle ze trzyma prawie caly czas raczki zacisniete w piąstki.

Tak czytam o waszych pociechach ze juz fikają z plecków na brzuszek,kurcze moj to nawet chyba nie mysli o tym.......Moj jak go trzymam na rączkach to nawet czasem mu sie glowa jeszcze chwije.

Słuchajcie a wasze dzieci podnosza sie za rączki jak je trzymacie,bo moj nie.
Moge go np podpartego o poduszki sadzac na jakisz czas,bo on to bardzo lubi ale nie wiem czy to nie za duze obciązenie dla kręgosłupa.

AAA... no i skromnie się pochwalę, że zakończyłam sesję:-):sorry2:

Gratuluje :tak: :-)

jak mozna zapytac to jakie cwiczenia???
na uda, brzuch i posladki,
ale jednak wczoraj nie poszlam bo przypomnialo mi sie ze nie mam zadnych spodni, wszystkie sa usyfione hehe :zawstydzona/y: bo teraz po domu w dresach latam, albo by pekly jakbym zaczela akrobacje :rofl2: ale juz w nastepnym tyg. ide na bank !!! :-)

Wisienko jak jezyk niemowlat?? podoba ci sie podejscie Tracy do sprawy?

narazie przeczytalam tylko do 2 rozdzialu, bo zabardzo nie mam czasu, ale przyznam ze podejcie ma fajne i wciaga.......bo ja to zazwyczaj usypiam jak mam cos przeczytac :-p :-)

no mamuski mam dylemat bo kaszle od ponad tygodnia no i bylam w zeszly wtorek u lekarza przepisal mi syrop po ktorym bylo jeszcze gorzej wiec po 3 dniach przestalam go brac no i kaszle teraz dalej a najgorsze jest to ze maly pokasluje no i nie wiem juz co robic:-:)wściekła/y:
wczoraj mialam sie do lekarza zarejestrowac no ale ludzilamm sie ze moze przejdzie... i co tu robic????
ja jeszcze lece sie na chwile kimnac

a ja nie mam kaszlu ale maly mi podkasluje od paru dni i czasami wydaje mi sie ze mu cos swiszczy w drogach oddechowych wiec ide go zarejestrowac dzis do lekarza no i przy okazji a wlasciwie to jest dla mnie wazniejszy powod to pomecze doktorka zeby mi zbadal synka dokladnie, czy nie ma asymetri itd i zeby dal skierowanie do neurologa lub jakis namiar na dobrego, bo znajac zycie to na fundusz to z 6 miechow lub dluzej bede musiala czekac :sorry2:

women ja sama nie wiem czy moj synus to ma czy nie, z tego co misia wczoraj wkleila to synus nie objawia zadnych sypmptomow, no moze czasem tlyko piastki ma zacisniete, ale wyslalam jej fotki i ma pewne podejrzenia wiec musze to sprawdzic dla swietego spokoju :tak:

reklama
Witam!

Ale wasze dzieciaki robia postepy:-) Moj nic:-( teraz przez 3 tyg siedzielismy w domu i nie mielismy rehabilitacji wiec nadal jest kiepsko bo nawet glowy mu sie nie chce trzymac:-(

Dzis bylismy u pediatry z wynikami i na kontole wiec Adas juz zdrowu, dostal syropek na alergie bo coski sie tam nie podobało, a mocz ok...a tego wyniku sie bałam:-)
No a Macko na zapalenie spojowki ale juz po kropelkach lepiej:-)

ja nadal wyparzam buteli a Adas od poniedzialku pije soczek jabłkowy i bardzo mu smakuje:-)

Do góry