reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja muszę się pochwalić, bo dzisiaj Indze udało się po raz pierwszy przewrócić z brzuszka na plecy. Walczyła z tym problemem od dawna i dzisiaj wreszcie dopięła swego;-):-) A drugi wyczyn to zupełny przypadek, ale wyglądało to kosmicznie a ja cieszyłam się jakbym w totka wygrała... Inguś wyjęła sobie smoka z buziola i próbowała go sobie spowrotem zapodać, najpierw trafiała w policzek, później w nochala i na końcu wreszcie udało się jej wsadzić go do buźki. Jaka była po tym wydarzeniu radość i jej i moja... chyba tylko druga mama może to zrozumieć;-):-)

Bira, mmmmm... to Inga dzis zwojowala swoja mame:-):tak:;-):-) ...gratulacje, ja tez ciagle zachwycam sie wszystkim co nowego potrafi nasz synus, takze rozumiem Cie doskonale, ale to przeciez wlasnie o to chodzi - macierzynstwo ma byc piekne:-):-):-D:-D:-D

Zmykam. pa,pa

reklama
czesc dziewczynki
ja na chwile
gratuluje zakonczenia sesji, obrotow na plecki ( moja tez juz zaliczyla takowe :-p nie ma opcji zeby ja zaostawic chociaz na chwile sama :no:)
trzymam kciuki za wizyty u neurologa

ja dzisiaj wojowalam i przestawialam meble

teraz mykam spac
buziaki

Hej dziewuszki.
Ja rowniez gratuluje udanych egzaminow,obrotow i spraw wagowych.
Matt przybral 3060 od urodzenia ;-)
Kathe wspolczuje strasznie,ze Marysia sie tak meczy.Bidulka :-(

A co u nas? Nic w sumie nowego_Ogrzewam wlasnie chate bo zeby idzie powybijac.
Mateuszke juz spi,wymeczony wieczornymi zakupkami.
Mam pytanie do Was.
Kupilam dzis marchewke w sloiczku.Pisze na niej "od 4 miesiaca". Czyli co?
Ona jest jak skonczy 3 miesiac i zacznie 4,czy po skonczeniu 4 miesiaca.
Kudelele zapomnialam juz jak to bylo z Antkiem :baffled:
Z tego co pamietam pierwsze co to wprowadzalam mu kleik,ale nie moge sobie przypomniec jak to bylo z marchewka:no:
Pomozcie,poradzcie :tak:

hej wieczorowo

Elbra ja butelke wygotowalam a raczej zalalam wrzatkiem jak ja z opakowania wyjmowalam
teraz myje normalnie jak inne naczynia,plucze i to wszystko
Mila robilam tak samo

jejku nie wiem co pisac,jakas padnieta jestem :nerd: nocke mialam ciekawa,oba dzieciatka szalaly
nadal nie mam @, a podbrzusze kluje
moze sie zbliza @ a moze....co innego

Wisienko jak jezyk niemowlat?? podoba ci sie podejscie Tracy do sprawy?

Mam pytanko do mam karmiących butlą.
Czy dalej wyparzacie butelki po mleku. Czy tylko wystarczy już umyć i przepłukać wrzątkiem??:confused:
Ja dalej uzywam srerylizatora.

Ja muszę się pochwalić, bo dzisiaj Indze udało się po raz pierwszy przewrócić z brzuszka na plecy. Walczyła z tym problemem od dawna i dzisiaj wreszcie dopięła swego;-):-) A drugi wyczyn to zupełny przypadek, ale wyglądało to kosmicznie a ja cieszyłam się jakbym w totka wygrała... Inguś wyjęła sobie smoka z buziola i próbowała go sobie spowrotem zapodać, najpierw trafiała w policzek, później w nochala i na końcu wreszcie udało się jej wsadzić go do buźki. Jaka była po tym wydarzeniu radość i jej i moja... chyba tylko druga mama może to zrozumieć;-):-)
Wow no to gratulacje!!!
Tylko trzeba jeszcze lubic lezec na brzuszku :angry::baffled::-D

Anineczka jak pisze ze od skonczenia 4-ego miesiaca to wg mnie jak na suwaczku bedziesz miala 4 miesiace,bo jak sie ma urodziny to sie mowi ze sie skonczylo dany wiek i leci na nastepny

choc jesli synus butelkowy to mozesz zaczac stopniowo podawac zmiksowana marcheweczke,innego dnia ziemniaczek i tak stopniowo,by wykluczyc jakakolwiek alergie na jakis produkt
acha jeden produkt jak zacznie sie wprowadzac podaje sie przez tydzien,wlasnie chodzi o wykrycie alergi

Anineczka wez mi powiedz ty jestes moderatorem Lipca 2005??? bo ja na dole mam taka informalcje
i w su mie ze mna lipiec ma 4 m,oderow
hmm

dzien dobry!!
czyz bym pierwsza dzisiaj byla???
na spiocha przeczytalam co u was:happy:

Mam pytanko do mam karmiących butlą.
Czy dalej wyparzacie butelki po mleku. Czy tylko wystarczy już umyć i przepłukać wrzątkiem??:confused:

ja nadal steliryzator:tak:

GRATULACJE!!!

no mamuski mam dylemat bo kaszle od ponad tygodnia no i bylam w zeszly wtorek u lekarza przepisal mi syrop po ktorym bylo jeszcze gorzej wiec po 3 dniach przestalam go brac no i kaszle teraz dalej a najgorsze jest to ze maly pokasluje no i nie wiem juz co robic:-:)wściekła/y:
wczoraj mialam sie do lekarza zarejestrowac no ale ludzilamm sie ze moze przejdzie... i co tu robic????
ja jeszcze lece sie na chwile kimnac

reklama
Do góry