reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

mój też śpi ale coś co jakiś czas się przebudza mieliśy dziś 3 gosci w domu i trochę sie chłopakowi zmieniło:-) hehe i to przyszli o 18 wiec przed samym wieczorkiem no ale cóż:-)
moze będzie spał:-)
a ja wstaje po 6 rano jutro buuuu
musze myknać do spowiedzi przed chrztem:-) q potem nie będę miała czasu:-( o rajku/....

reklama
wieczorne rozmowy w toku????:-)

Pusia mogę Ci przesłać cennik na maila ale musiałabyś mi wysłać adres na prv:tak:

czy mnie cos ominelo:confused:bo chyba o czyms nie wiem
Jagoda dawaj linka do tych cudow;-)

Jagoda mam latopa;-) a mężus na kompie siedzi:-) hehe to tylko dlatego:):)

hihihii to tak jak ja:-D

ucze sie na nim pisac bo jest inaczej niz na zwyklym kompie
no i przez to wolniej pisze:-p

halo dziewczynki

udalo mi sie was nadrobic uff...

wisienka...
pamietaj ze dzidzius jest w Tobie zakochany i jstes dla niego calym swiatem
czuje sie bezpiecznie tylko z Toba
placze bo moze byc glodny ale moze tez po prostu bardzo potrzebowac mamy- widocznie trafil ci sie egzemplarz przytulaka ;-)
nie denerwuj sie bo maly od razu wyczuwa Twoja zlosc i poirytowanie i to na niego dziala ze zdwojona sila
takie maluszki nie potrafia ani wymuszac ani robic cos "na zlosc"
placz to jedyna forma komunikacji
to ze budzi sie w nocy to normalne
dzieci zaczna przesypiac noc jak beda do tego gotowe- jedne po4 mc inne po 8.. czasami potzrebuje tylko sprawdzic ze mam jest obok , mozna polozyc obok przytulanke czy pieluszke zeby maluch sobie trzymal lapka
sa dzieci ktore koncza spanie o 6 rano i mama chcac nie chcac musi sie nimi zajmowac :tak:

szczesliwa mama to szczesliwe dziecko. dbaj o siebie, zostaw czasami malego samego sobie, wlacz karuzelke , cicha muzyczke, mow do niego- maluchowi nic sie nie stanie jak pobedzie sam :tak:

i pamietaj ze te czasy szybciutko mina- nawet nie bedziesz wiedziala kiedy...
moge to powiedziec po Ignacym... rok minal nie wiadomo kiedy i teraz on jest szalejacym ognikiem i nie daje sie tyle tulic jak wczesniej bo jest juz doroslym facetem ;-)
ciesz sie dzidzia, zobaczysz ze na wszystko bedzie czas i wszystko wroci na normalne tory... wiecej spokoju mala :-)

co do jezyka niemowlat to tak jak dziewczyny polecam no i POUKLADANY TRYB DNIA!!! dziala cuda...

a odnoszac sie do ostatnich wydarzen to na pewno maly zle sie czul po sczepieniu :tak:, w koncu wstrzykneli mu rozne wirusy :sorry2:

i jeszcze jedno: ZA[YTAJ LEKARZA O TEN ZEL... nie bede sie madrzyc ale moim zdaniem przesadzasz z tym smarowaniem... moge sie zalozyc ze to nie sa zadne zeby :no::no::no: dziewczyno to zdarza sie baaaardzo rzadko zeby dzieci mialy zabki tak wczesnie
4mc to dla mnie minimum
uwazaj zeby jednak nie zrobic mu krzywdy tym swinstwem- w koncu to chemia :blink:

juz kiedys chcialam wam napisac ze zaczynam sie denerwowac...
co chwile ktoras z was pisze ze dostala @,a ja jeszcze nie....:baffled:
ja chce @!!!!!!!!!

jeszcze poczekam pare dni i dla spokoju ducha kupie test ciazowy:-p
heh:cool:

mój też śpi ale coś co jakiś czas się przebudza mieliśy dziś 3 gosci w domu i trochę sie chłopakowi zmieniło:-) hehe i to przyszli o 18 wiec przed samym wieczorkiem no ale cóż:-)
moze będzie spał:-)
a ja wstaje po 6 rano jutro buuuu
musze myknać do spowiedzi przed chrztem:-) q potem nie będę miała czasu:-( o rajku/....

Do nas dziś też goście przyjechali o 17 i dalej sa, tyle ze poszli do groty wiec ja od razu na BB:-D:cool2:
Udanej imprezy jutro życzę:tak:

wieczorne rozmowy w toku????:-)

czy mnie cos ominelo:confused:bo chyba o czyms nie wiem
Jagoda dawaj linka do tych cudow;-)

Liluś w moim podpisie jest:tak::-)

:cool2:Lilka będzie nowy Likowy dzidziuś:cool2:

Lilka nie przejmuj sie ja też mam delikatnego stresika:-) niby sie mi zaczął @ i tak sie zaczynał przez 4 dni i sie skończył:-) heheh
wiec tak do końca to nie powiem żeby to był @. ale poczekam jeszcze:-) nie bede panikowała:-)

Lilka zerknij do podpisu Jagody to zobaczysz linka;-)
heheh

Liluś w moim podpisie jest:tak::-)

sierota ze mnie:-p:-p

Jagoda piekne te wasze wyroby
normalnie klasa:tak:
bardzo eleganckie

a powiedz mi,bo ty czesto piszesz ze pracujesz,klientow obslugujesz...i mi sie kojarzylo ze masz knajpke czy resto....a to TO???
:confused::cool2::sorry2::-)

:cool2:Lilka będzie nowy Likowy dzidziuś:cool2:

Lilka nie przejmuj sie ja też mam delikatnego stresika:-) niby sie mi zaczął @ i tak sie zaczynał przez 4 dni i sie skończył:-) heheh
wiec tak do końca to nie powiem żeby to był @. ale poczekam jeszcze:-) nie bede panikowała:-)

szczerze sie przyznam ze miedzy 5-6tyg.pologu,3 razy sie tego teges bez niczego:sorry2:
i teraz z lekka pekam jak czytam o waszych @:sorry2:
no musialabym byc mega pylna chyba....jakos w to nie wierze by sie cos moglo zbroic ale wiecie....:sorry2:
a za chiny nie moge sobie przypomniec kiedy dostalam pierwsza @ po Mili...

reklama
Do góry