reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam wieczorowo:tak::tak::tak:
Women a co do watku to pati juz zalozyla podobny, ja juz bardziej myslalam zeby zalozyc na temat w co sie bawimy z malymi, pioseneczki itd. :confused:

Bardzo fajny pomysł :-D:-D:-D

ah ... to ze placze to przeciez nie zawsze znaczy ze jest glodny !?
moze mu nudno

Moja teściowa uważała, że jedynym powodem dlaczego dziecko płacze jest właśnie głód:baffled:
dlatego też miałam z nią konflikt:dry:

Zmykam kąpać:tak:
Bez kolkowej Nocki życzę;-);-);-)

reklama
a jeszcze co do kresek białych na dziąsełkach Kapik ma takie od urodzenia chyba ze 4:) i to na bank nie zęby:) więc Wisienka to chyba nie to;/

no moj nie mial :no:
a wlasnie weszlam napisac ze posmarowalam mu dziaselka zelem i jest spokoj, zaczal sie bawic z tata na gymie i usmiechac.
nie wiem, moze sie myle....ale wydaje mi sie ze to jednak zabki

a jeszcze co do szczepienia mój po szczepieniu był nie do poznania przez jakeiś 4 dni...
co on wtedy wyczyniał to szok :) nie spał, nie jadł, ciagle płakał...wiec moze to po szczepieniu..
a kiedy Davidek miał szczepienie?
zobaczymy jak będzie teraz...

no on mial w srode, czyli 2 dni temu.........
wczoraj byl strasznie marudny a dzis jeszcze gorzej bylo....

wkurzam sie bo jestem nie wyspana, poszlam po 1 obudzil sie juz o 7 rano ( w nocy 4 pobudki) i od tej pory nie spi, jest strasznie marudny, placze ze chce cyca, daje cyca - zasypia przy cycu, jak tylko sie rusze to w ryk i znow chce cyca i tak w kolko :wściekła/y: juz wymieklam i wsadzilam go do koszyczka jak zaczal plakac, a jak zeszlam na dol to dopiero wtedy zaczal sie smiac :sorry2: nie rozumiem moje dziecka dzisiaj, nie wiem o co mu chodzi - nie wiem czy to jeszcze po szczepionce jest taki dziwny czy co :confused: :baffled:
bylam tez na spacerze - zawsze spal, a dzis co tylko przystanelam na chwile lub nawet nie to w ryk.......:no: :no:

Wisienko jakbym widziała moje dziecko jakis czas temu, miałam identycznie jak ty naprawdę. Mogę Ci tylko powiedzieć ze to przejdzie:sorry2: Blanka teraz dopiero tak gdzeiś jak skończyła 3 m-ce zaczęła jeść co 1,5-2 godz i interesuje sie już trochę czymś wiecej poza cyckiem. Chociaz bywają chwile zwłaszcza późnym popołudniem ze tylko by wisiała na cycku nawet jak już nic z niego nie leci:sorry2: Pamiętam ze tak jak ty miałam serdecznie dość:sorry2:

Wisienka zobaczysz jeśli to reakcja na szczepionke to przejdzie u mnie było tak w dzień szczepionki przespał cały dzień, na nast. dzień był marudny, w kolejnym jeszcze gorzej i dopiero potem powoli zaczęło sie uspokajać. jak nie noszę małego na rękach za częśto to naprawde cały dzień prawie go wtedy miałam bo masakra była.. na szczęscie to był tylko 1 dzień,,,,

a jeśli to ząbki to nie mam pojęcia.... i nie powiem Ci też niestety czy to do wyjscia pierwszego ząbka czy jak...może inne mamcie doświadczone sie wypowiedzą:)

Wisienko Sabinka ma rację z ta szczepionką- Blanka po pierwszej przez 2 dni była strasznie marudna, sama nie wiedziała o co jej chodzi:baffled:, więc moze to rzeczywiscie to:confused:

reklama
ale laptop dostał meżuś z firmy której robi projekt:) wiec zależy którym projektem się zajmuje tego kompa mam:):) ale kiedyś ten projekt skończy i bedzie musiał oddać:) ale to dobze bo u nas w domu nie mogą być 2 komuterki:-) 2 świrów po informatyce już nic innego by nie robiło tylko na kompie siedziało:-):-) heheh

Do góry