reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Margaretko Gratulacje
No i znowu mi sie paja drze
Dobrze,ze za godzine mlody idzie w kimono to odpoczne.
Margaretko ciagniec jako takich nie mam,tylko pobolewa w dole brzucha od czasu do czasu.
No i znowu mi sie paja drze
Dobrze,ze za godzine mlody idzie w kimono to odpoczne.
Margaretko ciagniec jako takich nie mam,tylko pobolewa w dole brzucha od czasu do czasu.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka dziewczynki,
po pierwsze gratulacje ogromne dla Was i dla Waszych maleńkich cudów.
A po drugie,wielce się zastanawiam czy dołączę do Was.Pięć miesięcy temu urodził się mój syneczek..ale już z mężem chcielibysmy rodzeństwo dla niego (planowane,choć nie szalejemy, bedzie co ma byc, pod wzgledem medycznym powinnam poczekać, bo poprzedni porod przez cc)
No tak..i...miesiaczka ostatnia 29styczen...i do poniedzialku 2 testy negatywne.
Obijawy: mdlości od polowy cyklu
ból piersi
bol brzucha
tydzien temu okropny bol jajnika
wydelo mnie, nie dopinam sie
śluz, duzo duzo duzo-taki sam jak plodny *przezroczysty
No i juz glupieje..przed pierwsza ciaza bardzo dlugie cykle 40-50 dni, Szymonkowy ponad 50dni,poczecie w 38dniu!!! Ale po ciazy trudno powiedziec, przez pierwsze 2cykle tabletki,ale fatalnie sie po nich czulam, pierwszy cykl po tabletkach 32 dni..a teraz 37dzien..
Objawy wciaz te same (dzis doszedl bol glowy,ale to pewnie z niedospania, spac sie chce..ale to od urodzin Szymonka, hehe)
Taaa...no wiem,ze testy moga nie pokazac..ale juz sie nieciepliwie, albo IIkrechy i dołączam do Was albo @ (i wtedy tylko wam pogratuluje jescze raz i ze smutkiem sie pozegnam,choc bede wspierac i sluzyc rada)Tak wiec...czekam do piątku i trzymam kciuki za siebie..mezus tez bo marzymy o siostrszycce dla Pompilonka naszego..
Ojoj..ale dlugo wyszlo,wybaczcie
po pierwsze gratulacje ogromne dla Was i dla Waszych maleńkich cudów.
A po drugie,wielce się zastanawiam czy dołączę do Was.Pięć miesięcy temu urodził się mój syneczek..ale już z mężem chcielibysmy rodzeństwo dla niego (planowane,choć nie szalejemy, bedzie co ma byc, pod wzgledem medycznym powinnam poczekać, bo poprzedni porod przez cc)
No tak..i...miesiaczka ostatnia 29styczen...i do poniedzialku 2 testy negatywne.
Obijawy: mdlości od polowy cyklu
ból piersi
bol brzucha
tydzien temu okropny bol jajnika
wydelo mnie, nie dopinam sie
śluz, duzo duzo duzo-taki sam jak plodny *przezroczysty
No i juz glupieje..przed pierwsza ciaza bardzo dlugie cykle 40-50 dni, Szymonkowy ponad 50dni,poczecie w 38dniu!!! Ale po ciazy trudno powiedziec, przez pierwsze 2cykle tabletki,ale fatalnie sie po nich czulam, pierwszy cykl po tabletkach 32 dni..a teraz 37dzien..
Objawy wciaz te same (dzis doszedl bol glowy,ale to pewnie z niedospania, spac sie chce..ale to od urodzin Szymonka, hehe)
Taaa...no wiem,ze testy moga nie pokazac..ale juz sie nieciepliwie, albo IIkrechy i dołączam do Was albo @ (i wtedy tylko wam pogratuluje jescze raz i ze smutkiem sie pozegnam,choc bede wspierac i sluzyc rada)Tak wiec...czekam do piątku i trzymam kciuki za siebie..mezus tez bo marzymy o siostrszycce dla Pompilonka naszego..
Ojoj..ale dlugo wyszlo,wybaczcie
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ooo..a teraz powinno być z Szymuśkowym suwaczkiem.Puki co na razie drugiego suwaczka nie będzie...
Rudson
Mamy październikowe 2007
Pozdrowionka dla listopadowych mamus :-):-):-)
Kobitki zycze lekkich mdlosci i umiarkowanej sennosci hahahahaha
Ps. Specjalne usciski i buziaczki dla Kajuni ...zawsze wierzylam w ciebie :-):-)..trzymaj sie kochanienka
Kobitki zycze lekkich mdlosci i umiarkowanej sennosci hahahahaha
Ps. Specjalne usciski i buziaczki dla Kajuni ...zawsze wierzylam w ciebie :-):-)..trzymaj sie kochanienka
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Hejka Listopadówki 2007!!!!
Życzę Wam wszystkiego tego co Wy same sobie życzycie na czas ciąży i później również ;-)
Oby jak najmniej dolegliwości, a jak najwięcej szczęścia i uśmiechu :-)
Buziaki ogromne :*
inna_22-listopadówka2006 z córeczką Oliwką :-)
Życzę Wam wszystkiego tego co Wy same sobie życzycie na czas ciąży i później również ;-)
Oby jak najmniej dolegliwości, a jak najwięcej szczęścia i uśmiechu :-)
Buziaki ogromne :*
inna_22-listopadówka2006 z córeczką Oliwką :-)
kajunia
bliźniakowa mama :)
Rudson - buziaki :-) :-) :-)
madga
Fanka BB :)
Witajcie drogie koleżanki:-)
Ale się cieszę, że nas tak dużo tutaj:-)
Prawdą chyba jest, że mamy teraz niezły wyż demograficzny - czyżby becikowe zrobiło swoje?? Ponoć w tych pierwszych dwóch miesiącach 2007 roku urodziło się więcej dzieci niż w całym roku ubiegłym a porodówki przeżywają istne oblężenie :-)
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i do usłyszenia później:-)
Ale się cieszę, że nas tak dużo tutaj:-)
Prawdą chyba jest, że mamy teraz niezły wyż demograficzny - czyżby becikowe zrobiło swoje?? Ponoć w tych pierwszych dwóch miesiącach 2007 roku urodziło się więcej dzieci niż w całym roku ubiegłym a porodówki przeżywają istne oblężenie :-)
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i do usłyszenia później:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Jak sie czujecie Ciezaroweczki?
U mnie nocka spokojna,teraz dopiero zaczyman czuc podbrzusze.
Nie jest to jakis wielki bol,ale takie dziwne uczucie.Pewnie macica sie rozciaga.
Madga a ja sadze,ze to poprostu wyz demograficzny sie rozdwaja.
Ja np. jestem z wyzu lat 80-tych.
Nie sadze,zeby ktos sie polasil na becikowe
A wogole to ono jeszcze jest?Bo juz slyszalam,ze zabrali
Choc w sumie ja i tak nie dostane:-)
Do lekarza chyba sie umowie w przyszlym tygodniu.
Jak sie czujecie Ciezaroweczki?
U mnie nocka spokojna,teraz dopiero zaczyman czuc podbrzusze.
Nie jest to jakis wielki bol,ale takie dziwne uczucie.Pewnie macica sie rozciaga.
Madga a ja sadze,ze to poprostu wyz demograficzny sie rozdwaja.
Ja np. jestem z wyzu lat 80-tych.
Nie sadze,zeby ktos sie polasil na becikowe
A wogole to ono jeszcze jest?Bo juz slyszalam,ze zabrali
Choc w sumie ja i tak nie dostane:-)
Do lekarza chyba sie umowie w przyszlym tygodniu.
reklama
Podziel się: