reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam kochaniutkie wlascicielki fasoleczek!!! Teraz tylko na chwile jestem ale jak poloze Allanka spaciu to odrazu do Was biegne i nadrabiam zaleglosci!!!

Drogie kobitki, zycze Wam z okazji naszego swieta, duzo radosci nie tylko w tych nadchodzacych miesiacach ale i na zawsze!!! Oby ten okres nie przynosil nam zadnych przykrych chwil!!!!

reklama
Witam swieze kolezaneczki listopadoweczki!!!

Aninec zko z moich obliczen wychodzi ze faktycznie powinnam sie rozdwoic w tym samym dniu co i ty,ale zobaczymy co gin powie!!! Poki co obstawiam na 9.11!!!

Aga, 11 listopad to fajna data!!! Moja siostra ma wtedy urodziny!!! hihihi

Acha i jezeli chodzi o to ze w pierwszych miesiacach tego roku urodzilo sie duzo dzioeci to tutaj gdzie mieszkam (niemcy) zwalaja na mistrzostwa swiata w pilce noznej!!! Podobno poczecia mialy miejsce wlasnie w tym okresie!!! Ciekawe czy na polakow tez podzialal mistrzowski nastroj???

Dziewczyny, nawet nie wiecie ja się cieszę, mam nadzieję, że u wszystkich nas cała ciąża będzie bardzo spokojna i nudna:-) bardzo bym tego chciała, bo to moja pierwsza dzidzia a poprzednią ciążę poroniłam...ale teraz jestem pełna dobrych myśli i mam nadzieję, że wszystko będzie ok!:-D
A 11 lisopada to rzeczywiście bardzo dobra data - moze wyjatkowo szczęśliwa?;)

Aga trzymam kciuki! Na pewno urodzisz śliczną, zdrową dzidzię! Ja też poroniłam swoją pierwszą ciążę, ale jak widać, mam już synka i mam nadzieję że niedługo urodzę córeczkę :-)

liste uzupełniłam, dziewczyny, bardzo proszę wysylajcie mi privy z datą porodu, bo ja się mogę nie wyrabić czasami ;-) więc jeśli mogę prosić o pomoc :-D:-D:-D

misia_q- bardzo podoba mi sie lista listopadowa... jest bardzo klarowna... a ja jeszcze nie wiem czy do was dolacze czy nie... powinnam wiedziec najwczesniej w poniedzialek.... i nie moge sie juz doczekac...

reklama
Mam pytanie, czy któraś z was miała, lub może ma lekkie zawroty głowy? bo moje objawy ograniczają się do bolących piersi, lekkich mdłości, zmęczenia i zawrotów głowy właśnie, ale to takie miłe niedogodności;)

Do góry