reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
jagoda 2x 80 :sorry2: i cos mi sie wydaje ze bedzie nam tez ciasno. Ale mezus mowi mi wlasnie, ze synus ma swoje lozko :-) hi hi hi... zaloze sie, ze bedzie pierwszy wolal synka do nas do wyrka :tak::-D a w tedy mu przypomne "synus ma swoje lozko" :-p hehehehe... Kurde jagoda ale te materace sa niby bardzo dobre... niby na kregoslup dobre i antyalergiczne i takie tam z bajerami... Dlatego tak sie napalilam akurat na te;-) :-)

Larvuniu a jakie kupiliściete materace? I dlaczego dwa? My mamy jeden duży:sorry2: Podobały mi sie lateksowe ale cholernie drogie są, wiec kupiliśmy z Koła sprężyny w woreczkach.

jagoda dwa bo pan sprzedawca powiedzial, ze tak jest lepiej, bo mezus jest troche "szczuplejszy" odemnie :-D:-D:-D i nie bede sie sturliwac na niego jak on sie polozy ;-) Te materace sa (niby) takie, ze dopasowuja sie do ciala... z 7 poziomami sprezyn, zdejmowanymi poszyciami. Jeden taki materac to koszt u nas 1396 zl/1 szt :sorry2: strasznie drogie, ale mam porzadne :-) ---> model materac 3019 aloe 80/200 x2 ---->tak mam na fakturze ;-) opis znalazlam na necie Dyskont Meblowy - meble dla ka

och dziewczyny ja znowu wpadam jak po ogien

biedna larvunia , dobrze ze malemu nic nie jest

co do pokarmu to u mnie dzisiaj bylo jakos duuuzo choc tez mam problemy
ale postanowilam ze sie rzokrece, sciagam po karmieniu i pije herbatki laktacyjne
spadam spac
ciao

reklama
Dokładnie taki sam mamy- super się na nim śpi i rzeczywiście dopasowuje się do ciała.:tak: Musze tylko dokupić jakiś podkład pod prześcieradło żeby sie nie zniszczył jak czasem Blanusi się uleje albo przesika.

Idę spać bo jestem dziś wykończona, dobrej nocki:-)

Do góry