reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvuniu ty sie kobito nie przejmuj kobieta w ciazy musi przybrac na wadze a po porodzie napewno to zrzucisz jak nie w pierszym miesiacu to troche pozniej:-) Moja przyjaciołko wygladała jak słonica a rok po urodzeniu zrobiła sie taka laska ze w zyciu bys nie powiedziała ze ma dziecko:-)

reklama
dziewczyny jak ja lubie z Wami pisac :-D U mnie jak cos komus mowie tak jak pisze tu Wam, to nie widze zrozumienia a raczej kazdy mnie splawia albo zmienia temat. Kochane jestescie :* :tak:

Tez ide do kuchni... obiadek robic. Smacznego Wam rowniez zycze i milego dzionka :-)

Rosołek się gotuje:-D, wcześniej to nie znosiłam zup a teraz to codziennie inna:-D Moje dziecko wie co dobre i to chyba ono teraz decyduje na co mam ochote:tak:

kunda jak Twoj jamniolek (wdzialam na fotce) zareagowal na malenstwo? Tez mam piesola jest lagodna jak baranek, dzieci mojego znajomego wkladaja palce do pyska mojej suczki i wyciagaja jej zabawki i ta nawet nie reaguje. Ona kocha ludzi, ale "nowy" czlonek rodziny, ktorego sie tuli i caluje ... nie wiem jak zareaguje... czy bedzie zazdrosna... Twoj piesolek jak zareagowal?

kurna dziewczyny :-D zle napisalam... ja waze nie 55 a 65kg!!! hehehe ... sorki za pomylke. Az poszlam sie zwazyc by sie upewnic :-D

cześć i czołem :-):tak::-)

ale TU dzisiaj tłok :szok: SUPER dziewczyny, oby tak dalej :tak:

mnie niestety nie ciągnie na truskawki :no: jadłam truskawki jakieś 2 miesiące temu i dostałam straszne uczulenie, więc na razie ich unikam ;-):cool2::-p
a mi przychodzą apetyty :baffled: staram się już teraz jeść mniej, ale częściej :-D bo ostatnio jadłam dużo i często :-D np. wczoraj miałam ochotę na zasmażony ryż i zagryzałam to roladą lodową tirramisu :-p a dzisiaj wzięło mnie na kalafior, no i tak miałam 2 danie ... zupkę kalafiorową :-) niom i dalej ciągnie mnie na słodycze :eek:
a ja ważę 60kg w ciąży na plusie mam nadal +7kg :-) a 3kg to pewnie te rozstępy :hmm::cool::shocked2::oo2:

dobra dziewczyny jade do PANORAMY (taki duzy sklep) :-D Moze kupie sobie jakis ciuszek..... a pozniej do rodzicow na ciasto, bo odziwo moja mama nas zaprosila :confused:. Czyzby sie zmieniala pod wplywem wnuka lub wnuczki?? nigdy nie mialysmy dobrych kontaktow i troszke zdziwilo mnie jej zaproszenie, no ale jedziemy z mezem.
Milego dnia dziewuszki :-D:-D:-D DUZE BUZIOLE :******

Witam Was dziewczyny:-)

Co do wagi to ja waze teraz 68kg, i w ciazy w sumie przybylo mi ok. 0,5kg... choc brzusiu sie troszke zaokraglil:-)ale zauwazylam, ze z mojejgo jadlospisu uciekly slodycze:-D ...i to pewnie zasluga, ze mimo powiekszenia brzusia waga nie urosla znacznie... smieje sie, ze maluszek wie, co nalezy jesc i slodycze odrzuca(poza lodami:-D).

reklama
...wiecie co, specjalnie pojechalam dzis na "gielde" coby kupic truskawki i dupa:no: ...byly tylko w jednym miejscu i takie brzydkie, ze chyba kiszone kilka dni... a tak mi sie chcialo truskaweczek:no:

Do góry