reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

jestem
poszłam spac z Milenka i głowka przestała pobolewac pfu pfu

Jagoda ja tez czasami pisze i nikt nie odpisuje
ja jestem tu juz dłuzej i wiem ze to normalka na forum :tak:
nie zawsze swoim postem jest sie zauwazonym

life is brutal :-p:-p:-p:-D

mhmhmm botwinka
smaka narobiłyscie

my dopiero zaraz jemy obiad
gzika mniammm :-)

reklama
jestem
poszłam spac z Milenka i głowka przestała pobolewac pfu pfu

A mnie zaczęła boleć... już sama nie wiem co ze sobą zrobić... czy wyjść na dwór czy jeszcze trochę odczekać. Pogoda się psuje może stąd ten ból. Chociaz ostatnio tak jak Ciebie coraz częściej głowa pęka. Przed ciążą miałam migreny, ale teraz przechodzę samą siebie...

Jagoda głowa do góry. Ja też nie raz wypociłam posty, które były niezauważane. Nie ma co się przejmować;-) czasami jest taki natłok, że coś można przeoczyć;-):-)

Dziewczyny!

Prowadze Fundacje, ktora zajmuje sie potrzebujacymi kotami, a czesto takze innymi zwierzetami. Mozecie poczytac o nas na naszej stronie
www.fundacjakot.pl

Bardzo potrzebujemy wsparcia, bo utrzymujemy sie tylko z datkow dobrych ludzi!
Tym razem NIE CHCe prosisc Was o pieniadze ani nic w tym stylu...

Chcialam poprosisc o poswiecenie 5 minut i oddaniu na nas glosu w glosowaniu dzieki ktoremu mozemy zdobyc karmy dla zwierzat za ok 2000 zl.
Bylby to dla nas ogromny ratunek.

BLAGAM!!! Wystarczy tylko chwila , a bardzo nam pomozecie!

Oto co trzeba zrobic:

Z jednego kompa można oddać jeden głos (założyć jedno konto na forum i raz
zagłosować - będą sprawdzać IP.).
1) Rejestrujesz się tu:
http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register - trzeba podać tylko nazwę użytkownika, e-mail i hasło (i wpisać ten kod z obrazka).
2)odbierasz e-mail aktywacyjny i klikasz na zawarty w nim link.
3) po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link o góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło.Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum
www.krakvet.pl Strona Główna" .
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" (to najwyżej) i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2007".
Jeśli uda Ci się zalogować poprawnie, to wtedy nie będziesz już widzieć wyników ankiety i słupków procentowych, tylko same nazwy schronisk z możliwością zaznaczenia jednego po lewej stronie.
Zaznaczasz "Fundacja KOt z Torunia" klikasz pod ankietą "Wyślij".
*instrukcja długa bo łopatologiczna, całość procesu trwa góra kilka minut więc się nie zniechęcać i głosować!
Dzięki z góry!

PS Przeslicie to swoim znajomym , jesli oni moga nech tez kogos poprosza. Kazdy glos jest na wage zlota, a moze byc tylko 1 z 1 komputera dlatego jest tak wazne aby duzo ludzi to zrobilo

Z gory ogromne dzieki dla tych co zechca pomoc!

Zagłosowane! :tak::tak::tak: Nie było to trudne! :no::-) Obyście otrzymali pomoc, kocham koty!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :-D

wrocilam wlasmnie od rodzicow.... bylo dziwnie normalnie :happy: Mama nawet zrobila mi zupe mleczna, ktora zawsze uwielbialam a nie jadlam od ehmm..... 8 lat ;-). No zjadlam przeslodzilam sobie i maluszek w brzuszku pokazal swoj bunt :baffled: Oddala delikatnie mowiac zupke:baffled::sorry2:..... oj jak mi niedobrze bylo.....
Bo niejadam juz slodyczy jak przed ciaza...a jak zjem to mam mdlosci. No i zupka byla za slodka;-)

Dziewczyny coraz bardziej i czesciej czuje "motylki", albo inaczej to nazwe: jak w wesolym miasteczku zjezdza sie kolejka gwaltownie w dol to takie dziwne uczucie w brzuchu sie ma.... to ja tak mam corazczesciej.. i corazwyrazniejsze :-)

marza mi sie wyrazne kopniaki, bo te motylki strasznie dziwne sa :-Dpowtarzam sie... ale ja tak bardzo ich pragne.........

dziewczyny tak sie zastanawiam bo zbliza sie lato, a ja latem zawsze depiluje sobie pod paszkami woskiem na cieplo. Czy w ciazy to zabronione? :confused:

jagoda tak z ciekawosci spytam, bo mniejwiecej juz kojarze gdzie ktora mieszka... Gdzie Ty mieszkasz? ;-) Moze blisko mnie :-) Bo mi brak bliskosci osob z ktorymi moge o ciazy pogadac. Znalazlam bliskosc tu na forum, kochane dziewczyny zawsze ktoras sie odezwie.... ale w realu tez fajnie by bylo :-D Wiec przyznaj sie moze jestesmy sasiadkami? :-p

Oj Lavruniu niestety nie, mieszkam w Szczyrku:-) Strasznie mi sie dzisiaj nudzi, cały dzień w domku, ale trzeba naładować akumulatory na cały tydzień cieżkiej pracy:-D

Ja raz, trzy dni temu, czułam te motylki a własciwie u mnie babelki:-) i niesamowite uczucie to było! Teraz czekam kiedy znowu i nic jak na razie:-(Jak pierwszy raz je poczułam to było wieczorem po najbardziej chyba stresujacym dniu w ciąży i pewnie Maleństwo tak zareagowało. Teraz jest spokój to pewnie ono też jest spokojne. Nie moge sie doczekać czy to chłopczyk czy dziewczynka:confused: ale ja czuje ze chłopak:-D

jagoda a czujesz serduszko malenstwa jak polozysz reke ponizej pepka?
hehe... chlopak, u mnie mezus wola na brzusio gdy glaszcze "Szymek". Nie mam pojecia z kad wie co tam nosze :-D

reklama
Co do depilacji, to ja zawsze albo wosk albo depiator a w ciaży sobie odpusciłam. Popytałam kosmetyczek i raczej nie powinno sie uzywac tego typu rzeczy bo to ból, stres a po co dziecko nie potrzebnie stresować. Teraz niestety pozostała tylko żyletka, brrr...:-D

Do góry