reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej laseczki!

Pusiu witaj :-) ja też jestem z Wrocławia! Z Zalesia. Pisz z nami - zapraszamy ;-)

Wisienko wow no to tylko pozazdrościć, że tak pięknie produkcja idzie :-) i nie musisz nic a nic pomagać :tak:

Jolie to wpadaj do Wrocka na zakupki a potem do mnie na kawkę :-)
Anulka Ciebie też zapraszam!

Spadam do kuchni :sorry2:

reklama
juz sie zmeczylam tym ogladaniem katalogu - obejrzalam dopiero 280 z 1380 :sorry2:

jolie dopiero teraz doczytalam - to mialas przygode ;-)
jak tam pupa malego:confused:

larvunia ja pije zazwyczaj pomaranczowy, albo dzis pomarancza z mango :-)
w sumie to kazdy jaki mam :tak: dzis albo jutro mam nadzieje napije sie marchwiowego wlasnej roboty - tylko marchewke ktos musi isc kupic :-p

a ja misia, pusia jestem tez z wrocka, stare miasto :-) ach jak ja kocham to miasto !

a co do karmienia cycem jeszcze to niewiele nas zostalo co tylko samym cycem jedzie, bez dokarmiania butla :blink:

lilka mam nadzieje ze nas nie zaniedbasz przez tesciowa :tak:
jak dlugo zostaje :confused:

acha. zapomnialam dopisac ze na wielkanoc na 99 proc, bede we wrocku, juz sie nie moge doczekac :-)
stesknilam sie za kotem :frown:

wisienkaa1 ja karmie tylko cycuchem a pokarmu mam tyle że mogła bym chyba całe przedszkole wykarmić. Jednego razu kiedy musiałam gdzieś pojechać i trzeba było odciągnąć pokarm to w przeciągu 30 minut miałam 120 ml mleka w buteleczce :)). Koniec tego zachwalania co by nie zapeszyć :)

wisienkaa1 ja karmie tylko cycuchem a pokarmu mam tyle że mogła bym chyba całe przedszkole wykarmić. Jednego razu kiedy musiałam gdzieś pojechać i trzeba było odciągnąć pokarm to w przeciągu 30 minut miałam 120 ml mleka w buteleczce :)). Koniec tego zachwalania co by nie zapeszyć :)

hehe to ja jak mam dobry dzien to w niecale 10 min mam 125 ml, tyle ze uzywam reczny laktator avent a ty jak odciagasz?

Ja również laktator avent. Mój synalek to taki głodomor, uwielbia jeść ma to chyba po tatusiu;). Ciekawe ile teraz waży. Jak byłam na pierwszej szczepionce czyli jak miał 6 tygodni to ważył 5kg, teraz kolejne ważenie na koniec stycznia i kolejna szczepionka. Achhh znowu będą go kłóć :(

moj tez uwielbia jesc, ale niestety ma to po mnie :sorry2:
jak sie urodzil to wazyl 3,095 a nastepnego dnia 3125, a jak mial tydzien 3370 wiec w ogole nie stracil na wadze zaraz po urodzeniu jak inne dzieci :-)
w 5 tyg, wazyl 4,540 a teraz to nie wiem, ale bedzie z 5 :-D

bardzo ladnie przybiera na wadze, ale co sie dziwic jak w czasie gdy nie spi to 3/4 czasu na cycku mi wisi :sorry2: :-)

no wlasnie Wisienko nie wiem jak to bedzie z pisaniem na BB:dry:
bo glupio bedzie siedziec przed kompem z tesciowa za plecami :dry::sorry2:
chyba ze nie bedzie miala nic przeciw

na kompie mam kurs norweskiego i zamierzam go kontynuowac to bede w trakcie sciemniala tu z wami :-p taki wstepnie mam plan :-p

a Danusia bedzie 3 weeksy :cool2:

Pusia uswiadom mnie gdzie ta dzielnica lezy :-):cool2:

reklama
Do góry