reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry :-)
mam nadzieje ze dzis mamusie w miare wyspane
mam 2 pytania :
czy wasze dzieci spia spokojnie tzn cicho bez wydawania dzwiekow
i czy jak sciagacie pokarm laktatorem raz to czy do tej samej butelki mozna dodac pokarm siagniety pozniej tzn zmieszac starszy z nowym ale z tego samego dnia :baffled:

reklama
dziendoberek :-)

a sabina gdzie?? :shocked2: ..........:-):-):-)
mircia moj chrapie, steka i glosno oddycha przez sen :-) a czasami cichutki. Ale najczesciej ma oddech ciezki, wiec slysze przez nianie jak oddycha. Sprawdzalam na dworze czy dziala i z 3ciego pietra lapie zasieg. Tylko, ze ja sypialnie mam od tej str gdzie wyszlam z pieskiem. Na bank 100metrow lapie :tak:
ja juz nie sciagam laktatorem mleczka a jak sciagalam to nie mieszalam mleka.
sugar nie widac ze Twoja jest glodomorkiem :sorry2: W porownaniu do mojego to kruszynka ;-)
bira sama do porodu autkiem ?? :szok: ....:-D:-D:-D -szalona :-)
bira ta niania jesli kladziesz dziecko w pokoju od strony gdzie jestes na dworze to na bank zadziala :-)

moje dziecie ma coraz rzadziej koleczki a jak sa to coraz slabiej i krocej :-) No i poranek mam super, bo chichra sie od samego rana moj szkrabik... a jak gada :-D

dzień dobry:tak:

stuk-puk kawką;-)
u nas dzisiaj fajowa pogoda
zaraz Sami do szkoły jedzie
a ja czekam na męża i jedziemy do miasta łózeczka dla Marcelka oblukać

może doradzicie jakie kupić
ja chyba wolę takie turystyczne
właściwie to już byłam zdecydowana na to
http://www.allegro.pl/item283853234_rewelwacyjne_lozeczko_disney_na_kolkach_hauck.html
ale jak chciałam kupić to już po aukcji było
a facet jeszcze mi nie odpisał czy wystawi aukcje ponownie
za to Sławek mówi że drewniane ładniejsze
i namawia mnie na to:
http://www.allegro.pl/item292479213_hurtowo_lozeczko_radek_vii_szuflada_materac.html

kurcze sama nie wiem
tamto materiałowe super do pokoju pasuje i wizualnie podoba mi sie
tylko nie wiem co lepsze dla dzieciaczka
doradzcie plisssssssssssss

Ponawiam pytanie bodajże Anulki: Czy wasze maleństwa często się uśmiechają, może śmieją na głos?

Mój macius usmiecha sie czesto i gesto (az serduszko cieszy) no i w glos zasmial mi sie pierwszy raz kilka dni temu i to przez sen:tak:

Mamcie, tak sie zastanawialm i juz sama stracilam rachube, ktore jeszcze karmia piersią...?
...wiem, ze Misia, Larvunia i chyba Jagoda...

ja tez ale butle musze dac raz dziennie,bo nie wyrabiam

jak bylismy u tesciow to pytali sie o nasz slub, ja powiedzialam ze nie wiem ze tez czekam :sorry2: hehe ale w domu moj mi powiedzial ze w tym roku, zobaczymy :-) hi

no prosze,gratulacje,to impreza sie szykuje:-)

ja tez karmie
ale flaszka tez jest grana
moja jest po prostu mega glodomorem i ja sie pekam ze ona nie dojada
u mnie dokladnie to samo-moj macius mnie ostatnio zzaskoczyl -wytrabil na raz cala butl(175 ml) masakra:szok:
dzien dobry :-)
mam nadzieje ze dzis mamusie w miare wyspane
mam 2 pytania :
czy wasze dzieci spia spokojnie tzn cicho bez wydawania dzwiekow
i czy jak sciagacie pokarm laktatorem raz to czy do tej samej butelki mozna dodac pokarm siagniety pozniej tzn zmieszac starszy z nowym ale z tego samego dnia :baffled:
moj synek steka,mruczy czasami placze przez sen no i ostatnio sie smial:tak:
a jezeli chodzi o odciagniety pokarm to ja nigdy nie mieszalam bo czytalam gdzies,ze tak sie nie powinno robic,takze kazdza porcja oddzielnie

Pati-ja osobiscie uwazam ze dla malego dzieciaczka to lepsze takie drweniane,no bo nawet potem jak zacznie wstawac to jakos stabilniej i bezpieczniej bedzie mialo no i nie bedzie sie obijalo o material,ale to moje zdanie natomiast mimo wszystko to z kubusiem puchatkiem wyglada slodko

dzień dobry:-)

jestem piję kaweczke:-) ale od rana pracuję wiec dlatego dopiero teraz:-)

Pati ja mam dokładnie to łóżeczko drewniane:-) i nawet w tym kolorze:-) mnie się podoba i wszystkim co przychodza też:-) Kapikowi chyba też bo już w nim śpi codziennie;-)

co do karmienia....
ja też karmie cycem:-) ale muszę dokarmiać bo mam strasznie mało pokarmu:-( i mi niestety nie pomagają herbatki hippa piję 2 codziennie, ni epomaga też odciaganie:-( no poprostu taki mój urok jak widać:-) ale cycojad dalej zajada ile może:-)

a co do tych kruszynek dzieciaczków to musze sie pochwalić że mój synek pierwszy raz dzisiaj rano zjadł butlę 120 ml!! bo wcześniejszym cycaniu cyca:-) i teraz biedaczek padł tak sie zmęczył:-) mój mały to przy waszych dzieciaczkach to kruszynka naprawde:-) ale głodny nie chodzi:-) heheh

reklama
a co do tych kruszynek dzieciaczków to musze sie pochwalić że mój synek pierwszy raz dzisiaj rano zjadł butlę 120 ml!! bo wcześniejszym cycaniu cyca:-) i teraz biedaczek padł tak sie zmęczył:-) mój mały to przy waszych dzieciaczkach to kruszynka naprawde:-) ale głodny nie chodzi:-) heheh

heheheehh... No ja tam nie wiem ile moj wciaga na raz :sorry2: butla dokarmiam go tylko podajac leki max 60ml, reszte cycem dojada.... No ale gratuluje :tak:120ml!!!

kochana do pracy wrocilas juz??

Do góry