E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wporzadku, jak zmieniam pas to nie widze jak blisko jest za mna samochod ale ogolnie luzkathhe a jak Ci sie jezdzilo dzisiaj??![]()
Powiedzcie mi dziewczyny czy też coś takiego zauważyłyście u waszych szkrabów-jak po kąpieli masuje Blanulkę po brzuszku oliwką to tak dziwnie sie preży, tak jakby chciała odsunać brzuszek od mojej reki, krzywi sie ale nie płacze. Nie ma żadnych wzdęć, brzuszek jest mięciutki, nie wiem o co chodzi...![]()
Moja pediatra powiedziała, że w wieku ok. dwóch miesięcy zwięsza się iość ślinianek i stąd tyle śliny. O zębach jeszcze nie ma mowy.co do ząbków wczoraj czytałam że od ok. 2 miesiaca dziecko zaczyna wytwarzac ślinę i że to nie ma nic wspólnego z zabkami:-) nie wiem czy to prawda ale tak przeczytałam :-) mój się ślini wkłada rączki do buźki ale przy tym jest niesamowicie roześmiany częst:-) wiec poprostu tak lubi a ja mu chwilowo nie zabraniam;-)
Co do śmiania się to Blaneczka mało sie śmieje, na głos to jeszcze nigdy nie słyszałamBardzo sie trzeba starac zeby wymusic usmiech na jej buźce.Dziwne to moje dziecko.No i są osoby do których wogóle nie chce sie usmiechnąć (mój mąż
, w sumie to ogólnie faceci)
Mamcie, tak sie zastanawialm i juz sama stracilam rachube, ktore jeszcze karmia piersią...?
...wiem, ze Misia, Larvunia i chyba Jagoda...
Też uwielbiam jeździc autkiem. Do samego końca ciąży jeździłam i nawet do porodu chciałam jechać sama, ale mój mąż się uparł i brat nas zawiózł... ja uwielbiam jezdzic samochodem :-) W 9 miesiacu ciazy juz nie siegalam (przez brzusio) do pedalow i do zmiany biegow, troszke sie tym zloscilam ze sobie nie radze.... a jaka frajda jak znowu siadlam za kolkiem i moglam pojezdzic...ojej, ja to chyba powinnam byc texowkarzem ehheeheh :-):-):-) normalnie podniecam sie gdy prowadzea mam prawko od 1999r
![]()
dziewczyny
mam troche drastyczne pytanie :#
czy zostawiacie w domu dziecko same na np 10 minut ??? tzn czy wychodzicie z domu np do sklepu na dole albo na szybkie siku pieska albo cos w tym rodzaju
mircia teraz kupilam sobie elektroniczna nianie taka sama jak ma misia wlasnie po to tez (nie tylko by slyszec z 2 pokoju) , by slyszec malego gdy jestem na dworze z psem. Tylko, ze jeszcze nie testowalam czy lapie z domu.... niby napisali zasieg 300metrowAz wieczorkiem z ciekawosci sprawdze czy dziala na dworze
![]()