reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

jolie to ty prasujesz pieluchy? bo ja nie, ciuszkow tak samo, nie mam na to czasu a pozatym uwazam, ze skora malego musi sie przyzwyczaic, i maly ma sie OK :-)

ja chyba tez dzis pojade na jakies zakupowe szalenstwo bo moj Danny sprzedal dzis czesc ekwipunku do nurkowania, wiec przybylo troche dodatkowej kaski :-)

nic ja spadam bo juz wlasnie skonczyl skrecac moj rowerek to trza go wyprobowac a potem jakis spacer sie wybrac z malym czy zakupy :-) hihi
jak ja lubie soboty :)))))))))))))))))))

reklama
Ja tylko wpadłam się przywitać-u nas dziś ruch w grocie i obsługujemy z Blanusią.
Wieczorem poczytam co u was...miłego dnia...

dzien doberek!!
u nas ruch od rana no ale znalazlam chwilke zeby poczytac-ale zescie naprodukowaly;-)

asix bylam na naszej klasie i widzialam ze twoj ma fajne spioszki tygryski, gdzie takie cudo mozna kupic :confused:

kochana to body z czapeczka dostalam w prezencie takze nie mam zielonego pojecia, do tego jest jeszcze czapeczka w sumie to wyglada to tak:

mam ubaw po pachy jak go ubieram po kapieli:-D

u nas amciu jest zawsze po kapaniu, ale baaaardzo czesto tez przed... bo maly glodomor wytrzymac nie moze:-D:-D:-D
Czy wasze pociechy tez juz tak pieknie "gadaja"? Bo nasz synus juz jakies od jakis 10 dni tak pieknie gaworzy, smieje sie i w ogole - jestem zachwycona jak to taki brzdac kazdego dnia sie rozwija

Moj synek tez musi dostac troche jedzonka przed kapiela bo inaczej nie da rady go wykapac.
Macius gada jak cholera zwlaszcza jak sie przebudzi (ok.3-4 rano) no i jak mu przewijam pupke:-) gada i usmiecha sie przecudnie.moglabym tak go sluchac godzinami:cool2::cool2:

jolie to ty prasujesz pieluchy? bo ja nie, ciuszkow tak samo, nie mam na to czasu a pozatym uwazam, ze skora malego musi sie przyzwyczaic, i maly ma sie OK :-)

nic ja spadam bo juz wlasnie skonczyl skrecac moj rowerek to trza go wyprobowac a potem jakis spacer sie wybrac z malym czy zakupy :-) hihi
jak ja lubie soboty :)))))))))))))))))))

ja tez prasuje pieluchy i wszystkie ubranka,bo wedlug naszych mam i babc tak sie powinno robic do 3 miesiaca,a potem juz dzieciatko nie jest tak wrazliwe,wiec mozna dac sobie z tym prasowaniem na luz:tak:
wisienka jaki rowerek-stacjonarny?bo ja tez mam,ale brak mi czasu na jezdzenie:baffled:

Milego dzionka zycze i pede ta chate posprzatac

No prasuję, bo tak jak dziewczyny piszą tetra jest niemiła w dotyku i jakaś pognieciona, wyprasowana fajniejsza, a ubranka nawet ładniej wyglądają wyprasowane.

Jutro nasza pierwsza wyprawa samochodowa, jedziemy do moich rodziców - 60 km w jedną stronę. Njagorsze, że mój tato dużo papierosów pali i ogólnie w domu ten smród juz się w ściany wżarł. Oczywiście jak tam będziemy to jest zakaz palenia w domu przy Tymku i ma być wcześniej wywietrzone, ale co z tego :confused: będziemy tam tylko kilka godzin i mama trochę zawiedziona była, że nie będziemy nocować. Jeszcze będzie walka o wyłączanie TV, bo my nie chcemy, żeby Tymek się patrzył na ekran, a do tego tato jak ogląda to jest huk na maksa.

helou
ja prasuje bo po prasowaniu sa przyjemniejsze w dotyku i bardziej miekkie
ja nie lubie chodzic w niewyprasowanych ciuchach wiec moje dzieci tez nie beda bo po co
poza tym ja lubie prasowac
kurde lilka moze tez sprawie taka owieczke malej :tak:

Ja zawsze prasuje ubranka Ingi. Tak jak sugar nie noszę niewyprasowanych ubrań to i dziecka nie chciaa bym oglądać w pognieconych ciuchach.

Lilka, podnosisz mnie na duchu z tą owcą. Chociaż moja mała ma dzisiaj dzień dobroci dla matki i jest wyjątkowo grzeczna i uśmiechnięta. Ale dodatkowe wsparcie zawsze się przyda;-)

witajcie mamcie
u nas amciu jest zawsze po kapaniu, ale baaaardzo czesto tez przed... bo maly glodomor wytrzymac nie moze:-D:-D:-D

Bira wspolczuje koszmarnego dnia (jutro bedzie lepiej:tak:)
- ja tak mialam wczoraj... a dzis istny raj (nawet popisalam na BB...) maluszek grzeczny jak aniolek, ale wiem czemu czasem bylo inaczej - dziaselka!!! Dzis jak plakusial posmarowalam mu zelem i juz usmiech wrocil, zaczal gadac sobie i nawet ucial sobie drzemke:-D:-D

Czy wasze pociechy tez juz tak pieknie "gadaja"? Bo nasz synus juz jakies od jakis 10 dni tak pieknie gaworzy, smieje sie i w ogole - jestem zachwycona jak to taki brzdac kazdego dnia sie rozwija:-):-):-)

Dobranoc:-):-)
anulka jakim zelem smarujesz dziaselka??moja mala tez jest niespokojna strasznie od kilku dni-zjada swoja raczke slini sie i placze-poczatek zabkow?????

reklama
Do góry