reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam:tak::tak:

nasz synus po raz pierwszy spal w nocy az 6 godzin bez przerwy...:tak::tak: zasnal ok.21 i obudzilam go po 3ciej... :-)zjadl i dalej spanko:-) tyle, ze trudno nam sie przyzwyczaic do porannego wstawania - 9ta to max - dluzej nasz synus nie spi... a dzis wstlismy o 7.30...:baffled:
...no ale i tak jest w sumie pieknie - zadnego placzu noca, tylko amciu i usmiechy...:-D:-D:-D

teraz szykuje sniadanko... mezus pojechal na moment do firmy, Oskarek wlasnie sie obudzil po porannej drzemce:-D ...a ja mam dzis wypad na jakas chwilke z przyjaciolka - dzis przyjechala z Wrocka. Wiec chlopaki zostana same:-D ...bez cycka:szok: co to bedzie:szok::-D:szok:

milego dzionka:tak::tak:

Wczoraj u lekarzy w miare ok...tzn neurolog zadowolony a neonatolog nie...bo Adas zamiast podnosic głowke podnosi tylek...cos mu sie kierunki pomieszały, ale co sie dziwic jak w brzuchu tez był pomieszany
Ponadto wazy juz 7150g

ja tylko sie witam i uciekam
dzis imprezke imieninowa robie tacie,a wieczorem ide na balet,a z Dorianem zostaje moja siostra takze pierwszy wyskok mamusi jest dzis hehe.
Lece jeszcze pozałatwiac kilka spraw,moze cosik kupic na gruby tyłek zeby nie wyglądać jak torba wieczorem hehe.

Co do kąpieli to ja robie butle przed kąpiela mały zje jakies 20ml i po kąpieli resztę i jest sii i zaraz idzie lulu.
Buziaczki
Ps.Dzis daje kompa do naprawy wiec moze odezwe sie dopiero po weekendzie.
Buziaczkii dla Was i dzieci.papa

dzien dobry laseczki :-D

u nas dzis sliczna sloneczna pogoda :-) :-D

tak was czytam i teraz wiem czemu wasze dzieci takie poukladane, az zaluje ze nie przeczytalam tej ksiazki, ale z drygiej strony nie jest zle, maly bez 'tresowania' spal mi dzis 7 godzin :tak: :-)

mam dzis dobry humorek
ide zjesc sniadanko
i na jakis spacerek pokarmic kaczki trza sie wybrac

udanego weekendu zycze!

Dzień dobry

Ale nam się super dzień zaczął. Synek w nocy spał grzecznie. Budził się na jedzonko i od razu zasypiał, a rano ostatecznie obudził się o 7.30 i wtedy zrobiłam zamianę z Damianem, On poszedł do Tymka a ja do innego pokoju odsypiać. Spałam 2 godz. Koło 12 oddajemy synka dziadkom na spacer a my do sklepu na zakupy. Słonko świeci, pięknie widać góry, a do tego teraz synek też śpi, więc mam chwilę dla "siebie" - musze jeszcze poprasować pieluchy, weięc dla siebie niewiele zostanie ;-).

Wczoraj u lekarzy w miare ok...tzn neurolog zadowolony a neonatolog nie...bo Adas zamiast podnosic głowke podnosi tylek...cos mu sie kierunki pomieszały, ale co sie dziwic jak w brzuchu tez był pomieszany
Ponadto wazy juz 7150g

No to rzeczywiście Adasiowi się pomieszało, ale wielki z Niego chłop!!!

Witam się sobotnio! :-) Pyszną kawusią stuk!

Ja miałam wczoraj niezłe przeboje - podejrzewaliśmy że Wiku złamał nadgarstek, ale uff na szczęście nic się nie stało z jego rączką :tak: A wszystko przez te pozamarzane kałuże :wściekła/y::dry:

Jadę na zakupki dzisiaj i zamierzam kupic sobie coś ładnego :tak: może mi się poszczęści na wyprzedażach. Zawsze tak jest jak widzę coś fajnego to mi kasy brakuje a jak juz mam kasiorkę to nic nie mogę znaleźć :baffled: A dzisiaj czuję że coś znajdę i mam na to kesz :cool2::-p

Igor zasnął o 2:00 w nocy :szok: ale spał do 7:00 więc 5 godzin wytrzymał bez cyca bez budzenia się :-)

Kunda pięknie waży Adaś! :-) Mój Igi jakieś 6 kg na wadze łazienkowej.

A ja uwielbiam bawarkę :-) mniam!

dziendobrerk...
w wyrku do 10.00 leniuchowalismy, ale super :-)
synus zasypia od jakiegos czasu ok 23.00 i spi juz do 5.00 wiec sie wyspalam. Kolki coraz rzadziej nas atakuja - uf uf...
i ja tez wybieram sie na jakies zakupy, ogolnie do tesco jade z rodzinka, moj marcelek pierwszy raz bedzie w supermarkecie :-)
misia tez sie przyzwyczajam powoli do smaku bawarki :sorry2:

milego dzionka kochane!!

reklama
moge to napisac po dzisiejszej nocy: OWIECZKA DZIALA!!!!!!!!!
polozylam dziecko spac,nad glowka owieczka i grzecznie lezala sobie Hania az zasnela!!! spala od 23-5.00:szok::szok:
6 godzin bez przerwy!!!
potem nakarmilam i spala dalej do 7:-) potem znowu kamrienie i do 11.00 :szok:
ale bylam wczoraj szczesliwa bo i Milena bez problemu poszla spac i Hania tez :-)
jejku oby tak zawsze

a co do owieczki to dzisiaj widzialam ze bardzo uspakajala Hanie w lozeczku :tak:

Ponadto wazy juz 7150g

hihiiii no to faktycznie Adasiowi sie pomieszalo :-) ale wgowo slicznie chlopak wyszedl :-)

a u nas sypie snieg!!! :baffled: poprostu mam dosc...odwilz przez dwa dni nie roztopila tego co napadalo a tu juz nastepna porcja :baffled:

Do góry