reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witam juz wieczorowo

larvunia jak ty mozesz pic to swinstwo (czytaj bawarke) :confused: ja tego nie nawidze, pamietam jak w przedszkolu mnie zmuszali do picia tego :baffled:

wczoraj na noc czytalam mnostwo art na temat zabkowania i niechce mi sie wierzyc ze moj juz zaczyna, bo pisalo za ok pol roczne dzieci zaczynaja, czasem 2-3 m ale bardzo zadko, ale nic mi nie przychodzi do glowy dlaczego on tak placze, widac ewidentnie ze cos go boli, kolki to nie sa bo ,ma gazy i robi kupki no i jak placze to nie macha nozkami a wklada raczki do buzi.
Kupilam mu dzis zel na dziaselka i gryzak z woda w srodku i mu to zapodam jak znow sie zacznie akcja placzu - zobaczymy czy pomoze, jak nie to bedzie znaczyc ze to cos inego mu dolega :baffled: :-)
mam nadzieje ze szybko wykryje przyczyne bo juz nmormalnie padam z moim na pysk jak on tak placze w nocy i spac nie daje :no:

a propo placzu to tez mi sie wydawalo ze dzieci placza na sucho, a gdzies czytalam ze jak dziecko palcze na sucho to ma odwodnienie :baffled: :szok:
moj jak placze to oczka mu sie tylko lekko spoca :tak: ani sucho, ani lezki to nie sa

nic ja ide cos zjesc bo juz mnie ssie, jestem tylko na 1 kabanosie drobiowym :sorry2:

kochana nienawidze tej bawarki :sorry2: Pilam na poczatku bo w szpitalu kazali niby najlepsze dla dziecka. Pozniej przestalam bo juz o mdlosci mnie zanosilo..... teraz znowu pije... wszystko robie by maluszek nie mial juz kolek :-( Bo przechodze koszmar z tymi kolkami.
...a z zabkami to nigdy nic nie wiadomo wisienko ;-)
pierwsze slysze tez o tym placzu.... jakie odwodnienie?? :baffled:

tez przyszlam zyczyc milych snow,mialam taki dzien ze szkoda gadac:-(

mam jeszcze pytanko -ile odczekujecie z kapiela po karmieniu

Kathhe ja karmie po kapieli,chyba ze Hania jest bardzo glodna
ale jesli karmisz najpierw to po karmieniu od razu kap...to wg planu Tracy Hoog
ona uwaza ze najpierw karmienie,potem chwile wymeczyc malucha np.kapiela i klasc spac :happy2:

reklama
Dobry wieczór

Wisienka ja z tą bawarką w przedszkolu przeżywałam to samo, nienawidzę bawarki, chociaż w ustach jej nie miałam od ponad 20 lat. Na samo słowo bawarka robi mi się niedobrze.

tez przyszlam zyczyc milych snow,mialam taki dzien ze szkoda gadac:-(

mam jeszcze pytanko -ile odczekujecie z kapiela po karmieniu

Kathe współczuję kiepskiego dnia. Ja synka najpierw karmię aby zaspokoić pierwszy głód, jak sam skończy, to Go kąpiemy i później drugą porcję dostaje i kładę Go spać.

Do góry