reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
ciekawe czy to prawda, ze jak sie je slodycze to dziewczynka a jak kwasne to chlopak?? :dry::confused:

eee to sie nie sprawdza
no u mnie w kazdym razie bo ja i kwasne lubie (zapraszam na ogorkowa ;-) ) i jestem słodka dupka

z Milena to siedziałam i potrafiłam na przemian jesc ogora z jakims ciastem :-p:-p

teraz przyłapałam sie ze jadłam ogora i czekoladke na zmiane :-D:-D

mnie tylko ciekawi czy moja intuicja i tym razem sie nie pomyli :-)

5 czerwca mam usg.......juz z tatusiem,by zobaczył malenstwo :-)
moze pokaze nam co tam jest miedzy nozkami ;-)

A jak u was z zachciewajkami?Macie jakies?Jakie?
Milego dnia wszystkim zycze!!!

truskawki
lody
i ogorkowa :-D:tak::tak::cool2:

a jednego dnia mialam jak ty na....sałatke warzywna
na szczescie mam sklep pod blokiem i tam oni sami robia i sobie kupiłam mniammmm choc polowe mi Mila zjadła :-D

no i dzieki moim zachciewajka w ciagu miesiaca mam +2,4 kg :szok::cool2::cool2:
ale ze schudłam na poczatku to w zasadzie mam dopiero +1kg....ale i tak mnie to nie pociesza :baffled:

heeeeeeej...

chodzilam 9 lat temu na prawko to wszedzie nauki jazdy widzialam, teraz jestem w ciazy i wszedzie brzuchole widze :-D

hahahaaa dobre :-D:-D
ale cos w tym jest
jak byłam z Mili w ciazy to kobiete z lekko zaokraglonym brzuszkiem potrafiłam wyczaic
i zawartosc wozkow ratem zaczeła mnie interesowac :-D

ostatnio z Milena byłysmy na miescie i szła sobie dziewczyna z big juz brzuszkiem i tak wpatrywała sie w Milene ze hoho
od razu sobie przypomniałam ze tez tak mialam :-D:-D

ja kupuje truskawki juz nasze polskie
wczoraj dałam za 1kg 17 zł
dzis cos ponad 13zł :-)

do tego bita smietana w spreyu i jechane mniamm :-)

a lody na poczatku tylko wodne
teraz juz rozki
smaki..owocowe za ktorymi nigdy nie przepadałam :-D

reklama
Hej:-)

Dzieki dziewczyny, chyba faktycznie pojde do ginekologa pracujacego w szpitalu, zawsze to komfort psychiczny, jak juz do tego szpitala trafie na porodowke... Ale chyba nie zrezygnuje z mojej ginekolog - bede chodzic do dwoch:-D ...o czym lojalnie swoja ginekolog poinformuje...

Matyldaa witam Cie serdecznie:-)

...Lilka ale mi smaka naroblas z tymi truskawkami... moze w Jeleniej juz tez beda... Jutro wybiore sie na rynek w poszukiwaniu polskich truskawek... mniam...:-)

Larvunia ja tez jeszcze nic nie kupowalam maluszkowi... choc mam ochote, ale jeszcze troszke poczekam, poki co nie moge sie doczekac jak skonczymy adaptacje poddasza (pokoj maluszka + nasza sypialnia) i bede mogla urzadzac pokoik... ojoj, poszaleje:-D

Buziaki:tak:

Do góry