reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
a mnie od tego wiecznego pochylania sie czy to przy przewijaniu (mam przewijak a na lozku przewijam:dry: ),od kapania w pozycji pochylonej maluchow,tak mi napieprza okolica gdzie sie stanik zapina ze szok :baffled:

nawet masaze mi nie pomagaja
pewnie cycki tez swoje robia bo mam big i pewnie obciazają biedny kregoslup

kochane jak próbujecie wrócic do swojej wagi?
Lilka jaką masz dietę?

Sugar jestes na nasz klasa?

Monia ja stosuje najlepsza diete jaka istnieje czyli 1000kcal + cwiczenia
dzis nie cwiczylam bo mylam moje podlogi czyli 95 m.kw. i tak sie wypocilam ze hej :-)

zaraz ide sie kapac i wklepac w siebie krem nawilzający
jak cosik juz poleci to zaczne stosowac moje kremy nakupowane w pl na rozstepy,cellulit itd. :-p:-p
to moje postanowienie noworoczne by regularnie sie kremowac :happy2: bo ja kremow nie lubie i musze sie przelamac w koncu
tzn.pyszczek kremuje+szyje od lat!
ale reszty ciala...no nie przepadam sie balsamowac choc powoli idzie mi coraz lepiej

narazie zgubilam 1kg
ale to wierzcholek gory lodowej :sorry2:

przed dieta sie przygotowywalam pare dni,moze tydzien- nie jadlam nic slodkiego
bo to moj nawyk i po prodzie fajnie mi zchodzilo a potem zaczelam jesc tylko slodycze i waze jak w polowie ciazy juz :wściekła/y:
takze walcze!!!

no i jeszcze obiecalam sobie ze zaczne sie w koncu ruszac !

kiedys bylam sportsmenką,jezdzilam na zawody,gralam w koszykowke w reprezentacji szkoly,wiec byly dodatkowe zajecia -treningi,do tego z kumpelami latalysmy na aerobic,silownie....a jak sie szkole skonczylo to przestalam cwiczyc :baffled:
zaczelam jesc ..i z 55kg zrobilo sie 100kg:baffled:
wstyd mi ze tak sie zapuscilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dlatego poprosilam Karola zeby kupil karnety na czas jak tesciowa przyjedzie i zebysmy jezdzili na basen
od czegos chce zaczac
a na wiosne jak sniegi stopnieja chce zaczac biegac...jak kiedys:zawstydzona/y:

woman jestem wlasnie przegladam Twoja galerie laseczko i zaraz Cie dodam :)

mnie napitala od noszenia malego kluska 12kilo, schylania sie, kapania i innych tego typu
moj luby musial pojechac do domu do waw i wraca jutro
a ja jestem do konca stycznia u rodzicow

reklama
Do góry